canım bak, burda yorum okudukça da kafan bulanır.
eşin bunu kardeşine yapsaydı ki Allah görüyor bunu, başka kadınlara da çok rahat tacizdir, aldatmadır, ya da yan gözle bakmadır yapar.
ya ben hatırlıyorum bekarken odamda tek kalıyorum. üzerimde çok kez el hissetmişimdir. uyanır bakarım biri var seslenirim. yoksa da insan uyku sersemi her şeyi yaşar.
kusura bakma kardeşin kaç yaşında?
çocuk mu?
madem poposuna dokundu hangi kadın ya napiyosun diye kafasına bişey indirmez?
böyle şey olabilir mi?
bak canım kardeşinin bu lafıyla koca bırakılmaz. için rahat olsun. Allah'a inanan insanlarız. anladığım kadarıyla çok dua etmişsin. eğer bişey varsa rabbim sana bildirir canım. ben bir çok aldatılan kadının Allah tarafından rüyadır, telefondur, nottur, ne biliyim bi şekilde denk getirildiğine şahit oldum.
canını sıkma, kardeşinin de çok affedersin ama cahilliğiyle kafanı bulandırma. bütün aklındakileri al bir not kağıdına yaz. sonra yak ve küllerini akan bi suyla gönder gitsin. kafandan da sil at.
yazık bebeğinize canım ya.
şu bir gerçek ki çeytanın vesvesine uymak da günah. Allah'a şeytan ve kadının şerrrinden korunmak için de bol dua et. bu da senin imtihanın. ama sen bunda galip gel canım. aileni koru şeytan şerrinden vesvesesinden!