- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Konu sahibi kayboldu gitti sonuclari yazsada bizde rahatlasak sanki
Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın. ama olmuşa çare yok. bütün sayfaları okumadım ama kızkardeşin yalan söylüyor gibi geliyor bana.
3 dakika böyle bir durum için çok uzun bir zaman. nasıl olurda 3 dakika boyunca kıpırdaman durmuş kardeşin. ki madem senin üzülmeni istemediği için ses çıkarmamış. neden sonradan anlatıyor.
bence eşiniz sakin diye yalancı damgası vurmayın ona. çünkü asıl insan haklı olduğunda çok büyük bir tepki veremiyor. bir anda tacizci damgası yemiş adam ne yapacağını şaşırmıtır. ne dese aleyhine olacak bu yüzden tepki vermiyordur.
bana kalırsa eşinizin suçu yok(anlattıklarınıza göre),
ya kız kardeşiniz yanlış anladı ya da başka bir kötü niyetle(sizikıskandığı için,eşinize ilgi duyduğu için vs olabilir) böyle bir yalan söyledi.
ben araları okumadım ama hiç yakın zamanda kız kardeşinizle konuştunuz mu?
mesela detaya inen sorular sorun.panikliyor mu?gözlerini kaçırıyor mu?
çelişkili veya kaçamak cevaplar vriyor mu bunlara dikkat edin.
beklemediği anda benklemediği sorular sorarak bunu anlayabilirsiniz.
kaldı ki en başta söylediği:''sen üzülme diye çığlık atmadım'' deyip sonra size olayı anlatması en büyük çelişki..
şuan nerede kalıyor kız kardeşiniz peki?
eşinizle çok uzun bir beraberliğiniz var. bence eşiniz böyle bir şeye tenezzül etmezkardeşiniz ne amaçla böyle bir şey yaptı bilemem ama eşinize destek olmalısınız, adam moral olarak çökmüştür yahu
konuyu sonunda yakaladım.canım Allah yardımcın olsun.çok zor bir durum.acaba şöyle yapsan nasıl olur.bu konunun üstünde durmasan mesela.bi süre beklemeye al bakalım nolacak.bi de bişey sorcam.acaba kardeşin siz de kalmak istemiyordu da bu bahane olsun diyemi böyle uaptı
Çok üzüldüm sizin adınıza zor bir durum.Acaba kardeşinizi bir psikoloğa götürsseniz onlar yalan mı doğru mu daha iyi anlarlar bir de duymuştum bazı psikolojik testler var kişinin tüm psikolojik yaısını ortaya çıkarıyorlar mesela cinsel sapkınlık,taciz,vb durumlar var mı diye.acaba böyle bir şey mi deneseniz ki
canım bak kalbini ferah tut o zaman.düşündükçe kendini yersin.Rabbim de ferahlık iste kalbine.sizde kalmamak için belki böyle bişey uydurmuştur.
evet olabişlir ama eşime inanmayı tercih ettim ya ilk başta mesela en son geçen hafta konuyu açtım artık içimi acıtmaya başladı bana olan bu şüphen diyor seni anlamaya çalıştım ama artık bende üzülüyorum bende insanım bende neler çektim bu sebep yüzünden diyor. şimdi gel test yaptıralım desem iyice kırılacak ki ama şöyle birşey var diyorum ya böylee cinsellik manyağı bir adam değişlki?? bu önemli değilmi sizce yani sapık insan öyle olmazmı
kızkardeşin eminse eşinizi deneseydiniz keşke diyeceyim ama gerçekler acı olabilir
olabilir aslında zaten gidecekti o hafta o ama yine geri dönecekti 10 gün falan kalıp. ama dönmek istemediği için böyle demiş olabilir bilmiyorumki ama şu gerçek o olayın boyutunu idrak edebilmiş anlayabilmiş değil eminim yani tavırları onu gösteriyo benim güvenim kırıldı resmen evliliğimin neşesi kaçtı evimizin huzuru kaçtı ne zor günler geçirdik ama anlamadı işte o bunu çekti gitti orda şimdi içi rahatmı bilmiyorum
Arkadaşım yanlış anladın ben kardeşini götür ona test yaptır istersen demiştim. Sonuçta anlattığı bir nevi taciz ve gerçekse psikolojik olarak etkilenmiştir yalansa da terapi de yalan söylediği ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.