Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi kayboldu gitti sonuclari yazsada bizde rahatlasak sanki

Konu sahibi kayboldu gitti sonuclari yazsada bizde rahatlasak sanki

keşkeee keşke ben rahatlasamda sizede anlatıp burada rahatlatsam sizleride ama hiçbirşey olduğu yok aynen devam ediyor hiçbirşey öğrenebildiğim yok büyük ihtimal yapmadığını düşünüyorum artık çünkü hiç kıpırdamamış uyanmamış gibi yapmış bunu gören adam bir dk dokundu hadi baktı tepki yok ozaman niye açıpta dokunmasın teninede kıyafetin üstünden dokunmaya devam etsin ben birazda böyle rahatlattım kendimi ???

açıkcası ben eşimi eve çağırıp böyle böyle diye anlattığımda böyle öfkeleneceğini ne bileyim konuşmama bile fırsat vermeyeceğini düşündüm eğer yaptıysa dedim eğer yaptıysa böyle davranır ve böyle davransaydı çekip gidecektim arkama bakmadan. ama tam tersi şok geçirdi o da ne olduğunu bile anlamadı ssessizdi kendini anlatmaya çalışıyordu bi yandanda üzgündü bana böyle nasıl yakıştırdın diyodu kardeşime ama. ben birde yalan söylüyorsa evden çıkar gider diye düşündüm işe geri gider diye düşündüm çünkü evde kalıp yüzyüze olmak istemez yalan söylediğimi anlayabilirler der ve nasıl inanmazsınız bana diye öfkelenir gider sandım ama gitmedi o gün işe bile aradı ve gelmiceğini söyledi

bana kalırsa eşinizin suçu yok(anlattıklarınıza göre),
ya kız kardeşiniz yanlış anladı ya da başka bir kötü niyetle(sizikıskandığı için,eşinize ilgi duyduğu için vs olabilir) böyle bir yalan söyledi.
ben araları okumadım ama hiç yakın zamanda kız kardeşinizle konuştunuz mu?
mesela detaya inen sorular sorun.panikliyor mu?gözlerini kaçırıyor mu?
çelişkili veya kaçamak cevaplar vriyor mu bunlara dikkat edin.
beklemediği anda benklemediği sorular sorarak bunu anlayabilirsiniz.
kaldı ki en başta söylediği:''sen üzülme diye çığlık atmadım'' deyip sonra size olayı anlatması en büyük çelişki..
şuan nerede kalıyor kız kardeşiniz peki?

eşinizle çok uzun bir beraberliğiniz var. bence eşiniz böyle bir şeye tenezzül etmez kardeşiniz ne amaçla böyle bir şey yaptı bilemem ama eşinize destek olmalısınız, adam moral olarak çökmüştür yahu

ya aslında şöyle bir durum var mesela ben o günden beri arada soruyorum işte ayrıntıları yakalamaya çalıştığım için sorular soruyorum ya abla sorma bunları kötü oluyorum falan filan bi sürü şey diyo e dedim ben peki bu olayı nasıl çözücem diyorum tabi sana göre bişe yok yuvası dağılcak olan sen değilsin diyorum susuyo. annemde üzülüyor annemede ablam soruyo rahatsız oluyorum dedi sanırım yazık anneciğimde geliyo bana telde diyorki bak ona destek olalım böyle şeyler sorma titremeye başlıyor falan diyo :S anlamıyorum niye titriyonki o gün bana anlatırken bile titremiyodu gözünde bi damla yaş yoktu sonra niye titriyo?? anlamıyorum anlamıyorummm... annemide üzmek istemiyorum ama yinede soruyorum arada bak dedim şimdi olay yeni oldu sormucam şimdide ne zaman bir yıl sonra olay sönüncemi sorucam dedim ama ben bunları konuşmak istemiyorum diyor falan... çok detaylı soruşlar soruyorum herşeyi mesela tam olarak nereye dokundu önemli aslında şimdi şöyle birşey var belki eşim popoya eğilimi olan biriyse dayanamamış poposunu ellemiştir diycem bu yüzden nereni elledi diyorum kızıyoo sinirimden çatlıyorum. ama poposunu ellememiş araya doğru gidip gelmiş el popoya hiç dokunmamış ya arkadaşım lütfen fikir ver biri bunu niye yapar kendini tatmin etmek için olsa bence poposunu okşar veya göğsünü eller yada açarak okşar falan. niye öyle gidip gelsin eli bu karşıdakini tatmin etmek için değilmidir??? ne düşünüyorsunuz anladınızmı demek istediğimi. kardeşim şu an annemlerin yanında kalıyo başka şehirde epeyde uzak

Çok üzüldüm sizin adınıza zor bir durum.Acaba kardeşinizi bir psikoloğa götürsseniz onlar yalan mı doğru mu daha iyi anlarlar bir de duymuştum bazı psikolojik testler var kişinin tüm psikolojik yaısını ortaya çıkarıyorlar mesela cinsel sapkınlık,taciz,vb durumlar var mı diye.acaba böyle bir şey mi deneseniz ki

konuyu sonunda yakaladım.canım Allah yardımcın olsun.çok zor bir durum.acaba şöyle yapsan nasıl olur.bu konunun üstünde durmasan mesela.bi süre beklemeye al bakalım nolacak.bi de bişey sorcam.acaba kardeşin siz de kalmak istemiyordu da bu bahane olsun diyemi böyle uaptı

valla bende bilmiyorum ne amaçla yaptı kardeşim beni cidden epey bi üzdü hatta hayattaki en ağır üzüntüyü yaşattı. Rabbim beterinden saklasın ama eşime inanmayıp o an gidebilirdim ve yuvam dağılırdı. Bna ageçen gün diyorki kardeşim abla şimdi ben sana öyle dedimyaa bende ileride evlenicem korkuyorum diyo yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya hani diyorr günaha girdiysem diyor. İnsaN haklıysa günaha niye girsin ama değilmi madem yaptığına emin değilsin söylemicektin şimdi korku içinde günaha girdimmi ilerde benimde yuvam yıkılırmı falan anlamadım gitti.. eşimde yapmamıştır yaa artık düşün düşün kafayı yedim ama sonunda sonuca vardım böyle saçmalık olamaz eşim ki en ufak yüzüm düşse bin kere sorar ne oldu diye üzülmeme hiç dayanamazki bunu niye yapsın. hadi yapcak nasıl cesaret etsinn olamaz böyle birşey valla onun uyanmayacağına nasıl emin olupta yapma cesareti bulurki

evet istemiyordu aslında ama ben yalnızım bu şehirde kimsem yok diye çok istemiştim birde çocuk varya yalnızlık zor oluyor diye. hep diyodu ben gidersem bana küsermisin bi daha gelmesem falan diyodu zorla tutan yok derdim bende hep. ama bunun için bile olsa ne bileyim aslında bence o olayın ciddiyetinin farkında değil biliyomusun anlamıyo soru soruyorum diye bile kızıyo gidip anneme söylüyo hemen soru sordummu kötü oluyormuşş hey Yarabbim insan daha bu kadar eminse bu olayın açığa çıkması için elinden geleni yapmazmı

Son düzenleme:
canım bak kalbini ferah tut o zaman.düşündükçe kendini yersin.Rabbim de ferahlık iste kalbine.sizde kalmamak için belki böyle bişey uydurmuştur.

evet olabişlir ama eşime inanmayı tercih ettim ya ilk başta mesela en son geçen hafta konuyu açtım artık içimi acıtmaya başladı bana olan bu şüphen diyor seni anlamaya çalıştım ama artık bende üzülüyorum bende insanım bende neler çektim bu sebep yüzünden diyor. şimdi gel test yaptıralım desem iyice kırılacak ki ama şöyle birşey var diyorum ya böylee cinsellik manyağı bir adam değişlki?? bu önemli değilmi sizce yani sapık insan öyle olmazmı

kızkardeşin eminse eşinizi deneseydiniz keşke diyeceyim ama gerçekler acı olabilir

canım bak kalbini ferah tut o zaman.düşündükçe kendini yersin.Rabbim de ferahlık iste kalbine.sizde kalmamak için belki böyle bişey uydurmuştur.

olabilir aslında zaten gidecekti o hafta o ama yine geri dönecekti 10 gün falan kalıp. ama dönmek istemediği için böyle demiş olabilir bilmiyorumki ama şu gerçek o olayın boyutunu idrak edebilmiş anlayabilmiş değil eminim yani tavırları onu gösteriyo benim güvenim kırıldı resmen evliliğimin neşesi kaçtı evimizin huzuru kaçtı ne zor günler geçirdik ama anlamadı işte o bunu çekti gitti orda şimdi içi rahatmı bilmiyorum

Arkadaşım yanlış anladın ben kardeşini götür ona test yaptır istersen demiştim. Sonuçta anlattığı bir nevi taciz ve gerçekse psikolojik olarak etkilenmiştir yalansa da terapi de yalan söylediği ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.

canım bak bu akşam sizin için yeni bi gün olsun.eşin eve gelince onu çok iyiy karşıla.şöyle düşün bu durumu sürekli kurcalaman sana bişeyler kazandırmıyor daha çok kaybettiriyor.görmezden gel lütfen.çocuğun var.böyle bir laf oldu diye boşanamazsın da çünkü aslı astarı var mı yok mu belli değil.o yüzden evliliğini zehir etme ve bir daha akrdeşini asla ama asla tek başına evine davet etme.o sanırım durumun ciddiyetinin farkında değil.ona da cahik de geç.eşine çocuğuna yuvana sarıl

eşinizin masum olduğuna inanıyorum ben böyle niyeti olan biri bence belli ederdi düşünüyorumda sapkın düşünceleri olsa niye kendini riske atsın kardeşiniz deseki üstümü giyinirken baktı filan tamam diyeceğim ama okşamak çok riskli kardeşiniz ve çoçuğunuz aynı odada yatıyormuş keşke o başka bir yerde yatsaydı yetişkin kız sonuçta uyurken üstüde açılabilir eşinizin hatası onun yattığı odaya girmek olmuş

pardonn kusura bakma.. anladım aslında iyi olur psikoloğa gitmesi ama aslında yani o hareketleriylede kendini belli ediyor mesela burdan bi gitti ertesi gün gezmeye gitmeler kıyafet bakmalar pc bakmalar falan filan böyle görsen sanki tacize uğrayan o dedğildi yani üstelik çok sevdiğimiz güven duyduğumuz bir erkek tarafından olmasıda dahada ağırlaştırır durumu. hiç bir üzüntü yoktu ama anneme gelince anne ben bu konuyu konuşmak istemiyorum sormasın bana diyormuş. ben birgün okula gidiyordum hiç unutmuyorum yol kenarından yürürken bisikletli bi adam popoma vurdu kaçtı ve ben iki gün bile ağladım çocuktumda üstelik ben o adam vurdu diye ağlıyorm içime kapanıyorum o ne yapıyorr durum çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…