- Konu Sahibi ceylanck18
gerçeği Allahtan iste, dua et, gerçek neyse sen karşıma çıkar rabbim de. emin ol gerçek ne ise karşına çıkartır rabbim. hiç bir korkun olmasın Allah'a güven ve bekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun.
ankarada Deniz Koray Görücüyü önerebilirim size. numarasını internetten bulabilrsiniz bulamazsanız ben size atarım numarasını.
gerçeği Allahtan iste, dua et, gerçek neyse sen karşıma çıkar rabbim de. emin ol gerçek ne ise karşına çıkartır rabbim. hiç bir korkun olmasın Allah'a güven ve bekle.
ben gittiğimde BİLTED de idi. sanırım şimdi özele geçti. ama hala attığım her maile cevap verir ve yardımcı olur kendisi. arayıp öğrenin isterseniz. inşallah herşey düzelir sizin için. sadece sabıra ve duaya ihtiyacınız var. sizin için dua edicem inşallah. koraygorucu@yahoo.com mailde atabilirsiniz müsait olursa cevap verir.
Bu msj gerçekmii inan gözlerime inanamadım içimimi okudunuz? tam bende şuan bunu araştırıyordum netten şuanda
estafirullah ne haddime... Sadece bende sıkıntılı dönemlerimde istihareye yatmısımdır ve yatmadan öncede çok araştırmıştım..lakin bir de merak ettiğim şey..eğer böyle bi durum gercektenn yaşanmışsa ne yapıcaksınız..?
ayrılacağım buna emin olsam ayrılırım dayanamam
offffffffffff bu ne yaaaa allah yardımcın olsun enbaşta. üzülmeni istemem inşallahta yanılırım ama eğer eşin yapmamış olsaydı ortalığı birbirine katardı yemin falan etmezdi kızkardeşininde gitmesini beklemez sen benim namusuma şerefime iftira atamazsın diye onu kendi kovardı tepkisi sert olurdu bunları yapmasa bile ve kızkardeşin yalan söylese evden gitmezdi diye düşünüyorum amacı aranızı bozmak olsa yani ben eşinin yaptığını düşünüyorum açıkçası keşke direk eşine sormak yerine kızkardeşinin bunu ona ispat etmesini isteseydin aranızda anlaşarak
konunun üstüne 3 sene geçmiş ama ben gerçekten sonucu merak ettim. nasıl bir davranışta bulundunuz olaydan sonra ?
kardeşinin yurtta kalma yada arkadaşlarıyla ayrı eve çıkma gibi bir fikri varmıydı? yani eğer var ise ve anneniz "hayır ablanla kalacaksın" diyorsa, belki böyle birşey uydurmuş olabilir.. açıkçası insan ablasının ne kadar üzüleceğini bilse de böyle bir sır saklanamaz gibi geliyor.. kaldı ki insan taciz anında elinde kronometre tutmuyorsa "tam 3 dakika boyunca" diye bir süre vermesi imkansız.. ayrıca taciz anında, hiç kimse araba farı görmüş tavşan gibi kalmaz diye düşünüyorum, hem de saniye değil dakikalar boyunca..