Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçeği Allahtan iste, dua et, gerçek neyse sen karşıma çıkar rabbim de. emin ol gerçek ne ise karşına çıkartır rabbim. hiç bir korkun olmasın Allah'a güven ve bekle.

Allah yardımcınız olsun.

ankarada Deniz Koray Görücüyü önerebilirim size. numarasını internetten bulabilrsiniz bulamazsanız ben size atarım numarasını.

çok teşekkürler ilginiz için.... ben bakayım numarasınA özel sanırım bu değilmi? yoksa herhangi bi hastanedemi

gerçeği Allahtan iste, dua et, gerçek neyse sen karşıma çıkar rabbim de. emin ol gerçek ne ise karşına çıkartır rabbim. hiç bir korkun olmasın Allah'a güven ve bekle.

çok haklısın bende bunu yapıyorum eşimde bana bunu dedi hep biliyormusun.. Allaha bırak kendini dedi hep bana çaresiziz dedi hep dua ediyorum bende o da zamana bıraktım gerçeği tek isteğim bu huzursuzluğumun dinmesi kuşkularımın ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda üzüntüm geçmiyo belkide yeni olduğundan muhakkak

ben gittiğimde BİLTED de idi. sanırım şimdi özele geçti. ama hala attığım her maile cevap verir ve yardımcı olur kendisi. arayıp öğrenin isterseniz. inşallah herşey düzelir sizin için. sadece sabıra ve duaya ihtiyacınız var. sizin için dua edicem inşallah. koraygorucu@yahoo.com mailde atabilirsiniz müsait olursa cevap verir.

ben gittiğimde BİLTED de idi. sanırım şimdi özele geçti. ama hala attığım her maile cevap verir ve yardımcı olur kendisi. arayıp öğrenin isterseniz. inşallah herşey düzelir sizin için. sadece sabıra ve duaya ihtiyacınız var. sizin için dua edicem inşallah. koraygorucu@yahoo.com mailde atabilirsiniz müsait olursa cevap verir.

çok çok teşekkür ederim Dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun tekrardan

Estafirullah ne haddime... sadece bende sıkıntılı dönemlerimde istihareye yatmısımdır ve yatmadan öncede çok araştırmıştım..lakin bir de merak ettiğim şey..eğer böyle bi durum gercektenn yaşanmışsa ne yapıcaksınız..?
Bu msj gerçekmii inan gözlerime inanamadım içimimi okudunuz? tam bende şuan bunu araştırıyordum netten şuanda

estafirullah ne haddime... Sadece bende sıkıntılı dönemlerimde istihareye yatmısımdır ve yatmadan öncede çok araştırmıştım..lakin bir de merak ettiğim şey..eğer böyle bi durum gercektenn yaşanmışsa ne yapıcaksınız..?

ayrılacağım buna emin olsam ayrılırım dayanamam

ben şöyle düşünüyorum eşiniz ne kadar mesafeli olsa da kızkardeşiniz bekar ve kendi kendine kız kardeşiniz bir tedirginlik yaşamış olabilir ve bu rüyayı gerçekmiş gibi yaşamış da olabilir. ben bugün yaşadığım bir şeyi anlatayım kısaca öğle vakti uyuyakaldım ve rüyamda bi bebek gördüm bebek yanımda yatıyor ve ağlıyordu bebek bekliyorum doğmuş olsa gerçek sanardım bebeği sallıyorum ağlıyor emziriyorum ağlıyor gerçek gibiydi daha önce de eve birinin kapı kilitli olmasına rağmen girdiğini görüyorum odama kadar ilerliyor nefesini farkediyorum ve dönüp bakınca sıçrayarak uyandım bu da bir rüyaydı yatmadan çok okurum ama bazen böyle değişik rüyalar görüyorum :KK9: evde biri olsa inanırım ama yalnızım rüya diyip çok da aldırmıyorum rü,ya gördüğünü düşünüyorum kardeşinizin.
siz bol bol dua edin sabredin Allah karşınıza doğruyu çıkarır mutlaka asla umudunuzu yitirmeyin.:26:

içinde tutma ne hissediyorsan söyle onlara içine atmak çok kötü zarar verir sana. psikolğa gitmeyi neden istemiyosun ben olsam giderdim. bu çelişkiyi psikolog çözebilir bence insan hangi psikolojiyle yalan söyler, iftira atar hangi davranış gerçekçidir bilirler bu yüzden sana yardımcı olacaktır eminim

bu olayı çözmeden bana rahat yok huzur yokk bu gece bir saatlik uykuyla duruyorum.. uyumadan önce istihare namazı kılıp dua ettim ama uyuyamadımki rüya göreyim nasıl ispatlıcam bunu düşün düşün şaşırdım artık düşünüp duruyorum hıh şimdi bulucam diyorum ama olmuyo yinee

offffffffffff bu ne yaaaa allah yardımcın olsun enbaşta. üzülmeni istemem inşallahta yanılırım ama eğer eşin yapmamış olsaydı ortalığı birbirine katardı yemin falan etmezdi kızkardeşininde gitmesini beklemez sen benim namusuma şerefime iftira atamazsın diye onu kendi kovardı tepkisi sert olurdu bunları yapmasa bile ve kızkardeşin yalan söylese evden gitmezdi diye düşünüyorum amacı aranızı bozmak olsa yani ben eşinin yaptığını düşünüyorum açıkçası keşke direk eşine sormak yerine kızkardeşinin bunu ona ispat etmesini isteseydin aranızda anlaşarak

Kesinlikle katılıyorum ben de doğru teşhis bu. Siz bence bunu kabullenin ne yardan ne serden. Görünen o ki kardeşiniz sizde kalmayı kabul etmıyor çünkü gercek bu. Sız bu yaşadığınızı aklımızın bir kösesınde tutun gözlemleyin bakalım eşinizi,olaylar nasıl gelişecek sızın burda uyanık davranmanız gerekıyor.kardeşinizi ciddiye alın bence sakın aranızı bozmayın olayların akısını sız kontrol altına alın eşinizin tepkilerine bakın ve takip edın çok dikkatli olun

konunun üstüne 3 sene geçmiş ama ben gerçekten sonucu merak ettim. nasıl bir davranışta bulundunuz olaydan sonra ?

konunun üstüne 3 sene geçmiş ama ben gerçekten sonucu merak ettim. nasıl bir davranışta bulundunuz olaydan sonra ?

hayır 3 sene geçmedi henüz bir ay oldu olay olalı.. o benim ilk kayıt oluş tarihim sanırım onu gördünüz daha bi sonuç yok hiçbişeyden emin değilim öğrenemedim de :KK43:

Çok şaşırdım yaa, yorumları tam okuyamadım ama kardeşiniz yalan söylermi hiç yakaladınız mı daha önce? Ne bileyim insanın aklına herşey geliyor. Allah yardımcınız olsun. umarım bi an önce çözersiniz...

selamun aleyküm arkadaşım.
durumun resmen içler acısı..
fakat rabbim bununla sınıyor seni. rabbim sana bu sınavdan başarıyla çıkmayı nasip etsin. allahumme amin..

istihare namazı kılmanı öneririm sana. çünkü ayette "benden bir şeyi namazla isteyin" diyor.
iki rekat allah için namaz kılıp üstüne istihare duası oku. ama kesinlikle yatma diye bir şey yok. yani kimseyle konuşmayıp uyumak rüyalar görmek tamamen hurafe ve bidattir. sen namaz kıl duasını oku ve işini allah'a bırak.

olay gerçekten çok kötü...
sadece konunuzu okudum sayfalara bakmadım ama sona baktığımda hala çözülememiş mesele onu anladım.
benim garipsediğim bişey oldu yalnız.
hani demişsiniz ya niye bağırmadın,kardeşinizde sen duyup üzülme diye demiş?
madem sizin duymanızı üzülmenizi istemiyor neden sonradan size anlatmış?
bana bu kısım çelişkili geldi...

kardeşinin yurtta kalma yada arkadaşlarıyla ayrı eve çıkma gibi bir fikri varmıydı? yani eğer var ise ve anneniz "hayır ablanla kalacaksın" diyorsa, belki böyle birşey uydurmuş olabilir.. açıkçası insan ablasının ne kadar üzüleceğini bilse de böyle bir sır saklanamaz gibi geliyor.. kaldı ki insan taciz anında elinde kronometre tutmuyorsa "tam 3 dakika boyunca" diye bir süre vermesi imkansız.. ayrıca taciz anında, hiç kimse araba farı görmüş tavşan gibi kalmaz diye düşünüyorum, hem de saniye değil dakikalar boyunca..

Aynen ben de onu anlamadım yani bana bu olsa muhtemelen uyku sersemiyle "noluyo ya" falan derim en azından, sonra anlatırken de "adam bana dokundu" derim, "tam üç dakika popomu okşadı" ne yani? Hani hep derler ya, yalan söyleyenler gereksiz detaylar verir diye.

Ben böyle durumlarda hep erkeklerin pislik olduğunu savunurum, ama bu durumda içimden nedense kız kardeşinizde bir sorun olduğu geçiyor. Üniversite kazandı dediniz demek ki 17-18 yaşlarında. Çocuğum gibi dediniz bir de, demek ki size çok düşkündü. Başka kardeşiniz de yok sanırım, bir evin en küçüğüyken bir anda sizin evliliğiniz üstüne bebeğinizin doğumu önceliklerinizin değişmesi, üniversiteye başlamak, yeni bir şehre yeni insanlara alışmak onu bir nevi bunalıma sokmuş olabilir. Yine bu yaşlarda, kendinden yaşça büyük erkeklere ilgi duymak da genç kızlar arasında yaygın olabilir. Çevresindeki arkadaşlarının erkek arkadaşları varsa, kendsinin yoksa, bunlara içerlemiş, eşinizin size olan ilgi ve düşkünlüğünü kıskanmış olabilir gibi geliyor.

Yani şöyle bir durum var, eşiniz gerçekten bu denli sapkın bir adamsa, zaten bunu çok uzun süre baskılayamayacaktır, madem ki vicdanınız şu anda ondan ayrılmaya elvermiyor, kendisini yakın markaja alın. Eninde sonunda bir yerden fire verecektir.

Allah yardımcınız olsun.

Bu arada kız kardeşinizi de "eşimden boşanacağım sanırım sen de mahkemede ifade vereceksin tanık olarak" ya da 18 yaşından küçükse "polise gideceğiz orada anlatacaksın" vs derseniz belki de iş büyüyünce korkup ,itiraf eder, düşük bir ihtimal ama.

Son düzenleme:
Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın. ama olmuşa çare yok. bütün sayfaları okumadım ama kızkardeşin yalan söylüyor gibi geliyor bana.
3 dakika böyle bir durum için çok uzun bir zaman. nasıl olurda 3 dakika boyunca kıpırdaman durmuş kardeşin. ki madem senin üzülmeni istemediği için ses çıkarmamış. neden sonradan anlatıyor.
bence eşiniz sakin diye yalancı damgası vurmayın ona. çünkü asıl insan haklı olduğunda çok büyük bir tepki veremiyor. bir anda tacizci damgası yemiş adam ne yapacağını şaşırmıtır. ne dese aleyhine olacak bu yüzden tepki vermiyordur.

Ya bi abla söylemişti burda kız kardeşinizin ağzından ona mesaj atsanız mesela,yaparsa söyler belki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X