Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence bu acıyı tek başına yaşamamalısın.
elbette psikologa git ama psikolog sana telkin verecek ilaç verecek
ama sen bu olayın aslını öğrenmeden yine rahat edemeyeceksin.

bu ruh halini hayatının mahvoldugunu paylaş kardeşin ve eşinle. herkes hayatından memnunken sen onların yaptıklarının cezasını çekmek zorunda kalıyorsun.
bunu tek başına yaşama. çözsünler şu olayı artık ya da bir arkadasın dediği gibi eşinin numarasından mesaj at kıza bakalım ne cevap verecek.

İLACI PSİKİYATRİ VERİR.PSİKOLOG VERMEZ..BÖYLE İŞTE ÇÖZÜME DOĞRU GİT..TEBRİK EDERİM BAK BİR İLERLEME KAYDETTİN..KORKMA SEN GÜÇLÜ BİRİSİN ANLADIĞIM KADARIYLA ATLATIRSIN..PROF SECERSEN İYİ OLUR.[/QUOTE]

peki üniversite hastaneleri dahamı iyi olur sizce? Hacettepeye gitmeyi düşünüyorum vardır muhakkak ilgili bölümü galiba

valla bence onlar bunu bana asla ispatlayamazz artık bu saatten sonra imkansız gibi tek ispaty şöyle olur o anı görebilmeliyim bu da asla mümkün değil tabi kardeşim yalvarıp yakarsa abla yapmadı dese bile içimdeki kuşku rahatsızlık gidecek gibi değil

peki üniversite hastaneleri dahamı iyi olur sizce? Hacettepeye gitmeyi düşünüyorum vardır muhakkak ilgili bölümü galiba[/QUOTE]

Hacettepe Erişkin Hastanesi PSİKİYATRİ BÖLÜMÜ VAR..BEN İSTANBULDAYIM BURADA OLSAN YARDIMCI OLURDUM..ORALARI ÇOK BİLMİYORUM AMA NETTEN BAKTIM HEMEN GECİKTİRMEDEN GİT DOKTORA İLAÇ KULLANMAK İSTEMEDİĞİNİDE SÖYLE TAMAM MIHERŞEY DÜZELECEK EMİN OL..ESKİSİ GİBİ:)

Aslında çok büyük bir gerçek var kabulleniyorum bunu ama hala da çabalıyorum bi umut kapısı işte ne olursa olsun bunu asla ispatlayamıcam ben neyin ne olduğunu asla bilemicemm aslaa ömür boyu böyle sürecek tek gerçek bu şu anda

peki üniversite hastaneleri dahamı iyi olur sizce? Hacettepeye gitmeyi düşünüyorum vardır muhakkak ilgili bölümü galiba

Hacettepe Erişkin Hastanesi PSİKİYATRİ BÖLÜMÜ VAR..BEN İSTANBULDAYIM BURADA OLSAN YARDIMCI OLURDUM..ORALARI ÇOK BİLMİYORUM AMA NETTEN BAKTIM HEMEN GECİKTİRMEDEN GİT DOKTORA İLAÇ KULLANMAK İSTEMEDİĞİNİDE SÖYLE TAMAM MIHERŞEY DÜZELECEK EMİN OL..ESKİSİ GİBİ:)[/QUOTE]

İNŞAllahh arkaDAŞIMMmm inşAllahh kurtulurum şu dertten çok çok teşekkür ederim sana ayrıca araştırmışsın bile benim için Allah razı olsun tekrardann düşünmen yeterli

hiçbir bayanın aklından gitmez zaten bu şüphe.
sürekli dua edin. ne bileyim bazen rüyalarda bile gösterir Allah gerceği.
ikisini yanyana getir ya ispatlayın ya boşanıcam kararlıyım diyin.
yaptıysanız da söyleyin yeter ki şüphem geçsin diye çıldırma noktasına geldiğinizi belirtin onlara.

kendi başına düşünerek bulamazsınz.

Kızkardeşin için 3 dk boyunca okşanacaksın, kimki lan bu diye bakmayacaksın, tepki vermeyeceksin. Olayı anında söylemeyeceksin, nice sonra söyleyeceksin. Çok ilginç

Eşine gelince, kızcağız durduk yerde niye böyle birşey uydursun. Bazı arkadaşların söylediği gibi Rüya müya meselesine inanmıyorum ben. ne işin var senin genç kızın yattığı odada. Çocuğa bakacaksan eşine söyle o baksın dimi.

Ayıkla şimdi pirincin taşını. Ama şahsi fikrim ikisi de masum değil.

İNŞAllahh arkaDAŞIMMmm inşAllahh kurtulurum şu dertten çok çok teşekkür ederim sana ayrıca araştırmışsın bile benim için Allah razı olsun tekrardann düşünmen yeterli[/QUOTE]

NEDEMEK HİÇ PROBLEM DEĞİL..SADECE SEN İYİ OL..İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM KİMSENİN SENİ ETKİLEMESİNE İZİN VERME ..KAFAN KARIŞMASIN..OLAYI CÖZMEKTEN ZİYADE ÖNCE DEPREM ETKİSİNİ AZALTICAKSIN YAVAŞ YAVAŞ...BİRAZ ZAMAN:)SEVGİLER.

ikisini yanyana getiremiyorumki artık eşim konuşmuyo onlaa adını bile anmamı istemiyo gibi. arada 12 saatlik yol var gel desem gelemz yani gelmemelide şu an için gelirse yine kalması gerekecek bizde gidemiyoruz eşimin işi yoğunn izin de vermiyorlar. yüzleştirmeyi ilk günde yaptım ama ne olduğunu anlamadım bile hiçbirşey çözülmedi yüzde doksan eşim yapmadı diye hissediyorum hislerim hep bu yönde oldu hislerim hep beni yöneltirdi eskidende inanmayacaksınız ama eşimle tanışmam bile bir rüya sonucu oldu tanışmam demeyeyimde ilişkimizin başlaması... çok ayrıntılı girmeyeyim şimdi oraya ama yok yere bir şey hissi olurdu içimde hep o gün bir şey olurdu mesela.. ama ilk defa bu büyük konuda eşimin yapmadığını hissttim hep ASlında en çok güvendiğim ve evde kalmama sebep hissim oldu bu süreçte.. kalan ise yüzde on kuşkularım kaldı ya hislerim yanlışsa diye

İNŞAllahh arkaDAŞIMMmm inşAllahh kurtulurum şu dertten çok çok teşekkür ederim sana ayrıca araştırmışsın bile benim için Allah razı olsun tekrardann düşünmen yeterli[/QUOTE]

BU ARADA DÜŞÜNMEK YETMEZ İCRAT EYLEM LAZIM.DÜŞÜNMEN YETER SÖZÜNE KARŞIYIM DA:)GÖRÜŞÜRÜZ ARKADAŞIM..

Son düzenleme:
ya bisey soylicem, filmlerin romanlarin etkisinde mi kaliyorum bilmiyorum ama galiba bir yontem var bunu anlamak icin. Hipnoz.
cok iyi bir doktor bularak kiz kardesinizin bilinc altina inip, o ana goturup, olayin gerceklesip gerceklesmedigini ogrenebilirsiniz belki. Bununla yasanmaz cunku..
Ben kiz kardesinin yalan soylemesine ihtimal vermiyorum, ancak bilinc altinin boyle bir oyun oynamis olma ihtimali de var. Ne esine ne kardesine yazik olmasin..

ama şöyle bir durum var eşim o odadan geçmek zorunda lavaboya kalktıüğındaa kızımda o odada

geçen gün üstün dökmen varya prof. onu dinledim tvde hipnoz yöntemiyle tekrar uyandırılmama ihtimalide varmış öyle anlatıyordu :S

İStihareye yatmak günah ve yanlıs değildir nereye bakarsanız bakın bu yazar...istiareden önce duygularınızı bı kenara bırakıp mantıklı düşünmeye bakın..işiniz zor Rabbım yardımcınız olsun..
evet bende düşündüm bunu ama vazgeçtim sanki bir ara iştihareye yatmak günah diye duymuştum doğrumudur sizce. Yoksa yapayim mi birde tam olarak nasıl oluyor

Bu msj gerçekmii inan gözlerime inanamadım içimimi okudunuz? tam bende şuan bunu araştırıyordum netten şuanda

birisi çksa deseki şunu şunu yaparsan kesin ne olduğunu öğrenirsin dese keşke herşeyi yaparım keşke bunu öğrenmenin bir yolu olsa

Allah yardımcınız olsun.

ankarada Deniz Koray Görücüyü önerebilirim size. numarasını internetten bulabilrsiniz bulamazsanız ben size atarım numarasını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…