Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neden öyle söylüyorsunuz
belki kardeşi gercekten haklı?
siz böyle söyleyerek kardeşin hakkına girmedğinizi nereden biliyorsunuz?

neden öyle söylüyorsunuz
belki kardeşi gercekten haklı?
siz böyle söyleyerek kardeşin hakkına girmedğinizi nereden biliyorsunuz?

eğer haklıysa; o dakika olayı ispatlayacaktı

iddia etmek haklı olmak değildir, suçluluğu ispat edilmeyen hiç kimse suçlu değildir, kanunlar bile böyle söyler..

şimdi siz o yuvanın ne durumda olduğunu anlayabiliyormusunuz?
konu sahibi az önce evliliklerinin durumu hakkında yorum yazdı, bir okuyun..
kardeşinin getirdiği hale bir bakın, nasıl bundan sonra birbirlerine güvenecekler, bu olay aralarında konuşulmasa bile
akıllarının bir köşesinde hep ama hep olacak..
benim isyanım buna..

ben her yorumu okudum ya hu başından beri de konuyu takip ediyorum
kimse sorunu ispatlayamadıgı için kimseye suclu diyemezsiniz ne siz ne başkası. zaten bunu kendiniz söylüyorsunuz üstüne kardeşi suçlu ilan ediyorsunuz. çok kızdım yuvayı ne hale getirdi diye.

ben de diyorum ki belki haklıydı bilemeyiz o yüzden kimseyi zan altında bırakmaya gerek yok.

bende zaten kardeşi iftira atmış ve bu yüzden suçlu demiyorum
kimseyide zan altında bırakmıyorum.
kardeşine olayı bu durumda bıraktığı için kızıyorum.. ya ispatla yada sus.. şimdi dahamı iyi oldu?
kimseyi zan altında bırakmayalım evet doğru ama şimdi ortada kalan ve belirsiz olan olayın altında kalmış koca bir evlilik var bunu demek istiyorum..

valla kızamıycam size çünkü bende aynı fikirdeyim artık çünkü giderek sinirleniyorum kardeşime ben ona güvendiğim için inandım hep lafta söyletmedim hep eminim dedi ama sonradan hatırlamıyorum falan filan birde ben burda harap oldum eşimde bende ben geceleri kabuslarla uyanıyorum kanter içinde altüst oldum kendime gelemiyorum ya tam geldim diyorum bakıyorum eskisi gibi değil hiçbişe ama kardeşim desen beni arıyo daha bu olay olduğu hafta cuma msjı atmış eşimede banada niye cvp vermiyo eniştem diyo çok kolay olay gibi geliyo sanırım bu bir travmadır nasıl atlatır insan madem bu kadar emindiyse anlamıyorum. beni arıyor abla elbise beğendim bilgisayar alcam falan böyle konuşup duruyo gezmeklere gidiyo yani sanki ona hiçbişe olmadı çok umursamaz davranıyo ama beni ne halde bıraktı

zaten biz de başından beri bunu öğrenmek için konu sahibine birçok soru sorduk
tahminlerde bulunduk
ilk sayfalara bakın ne kadar uğraştık..

kardeşi gördüm eminim diyor annesine bile söylüyor evi terk ediyor.
eşi de yapmadım diyor yemin ediyor..
bu durumda zaten ispatlanamıyor. keşke o an bir şeyler yapsaydı kardeşi ama yapmamış işte geçmişe de dönüemiyor. o yüzden kimseye de şu haklı diyip kızamıyoruz..

canım benim artık kardeşim olmasına rağmen ben bile sinirliyim bu duruma emin değilse yani bunu yaparken yüzünü görmemişse o an dokunurken bu kadar eminim diye ortalığı yakıp yıkmıcaktı emin olup öyle konuşacaktı madem eminim uyanıktım biliyorum diyor ozaman dokunurken öyle duruvermicekti en azından dönmüyosan dönme ama kıpırdayıp rahatsız olduğunu belli edicekti. gerçekten zamanla anlıyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu

tabi ki öyle
biz biliyorsunuz ne kadar sorduk size neden o an bir şeyler yapmamış acaba hayal miydi neydi bu diye.
ama işte çözemedik de.

kardeşiniz kaç yaşında bu arada ?
evliliğin ciddiyetinin farkında değil belki. şuan umursamıyorsa yaşananları.
yapısında da umursamazlık var mı?

Çok zor bi durum cnm ya üstelik kızında var bence annenler bu konuyu konuşmanı tavsiye ediyorum

valla sayılır soğukkanlı biraz eşim bile bana dedi sen kendini bukadar harap ettin o bi kere bile ağlamadı diyo ona bile dikkat etmiş. kardeşim 17 yaşında o bizi ne hale koyduğunun farkında değil anladım artık

çok da küçük.
ergen yaşta yani.. ciddiyeti anlaması zor bu yaşta.
siz bence onu biraz daha sıkıştırın.. ne kadar zor durumda kaldıgınızı vs anlamasını sağlayın.

belki hayal oldugunu anladı bunu sizi itiraf edemiyor da olabilir.

bende bunu düşünüyorum eşim çok sert kişilikli biridir ondan çekindiğini düşünüyorum açıkcası çünkü sürekli bana eşimi soruyo eniştem benim hakkımda bişe diyomu soruyomu falan filan diye.

eşiniz konuşsun o halde
ama ılımlı konuşsun, bu yaşta böyle hayaller görmen doğal sana kızmıyoruz vs diye
o zaman açığa çıkabilir bence?

Son düzenleme:

eşiniz konuşsun o halde
ama ılımlı konuşsun, bu yaşta böyle hayaller görmen doğal sana kızmıyoruz vs diye
o zaman açığa çıkabilir bence?

eşim arayıp sormuyor kardeşimi çok kırgın çünkü hatta bir daha görüşmeyeceğim diye yemin bile etti ama belki barıştırırım zamanla.

ben kardeşinize inanmadım hiç açıkcası. hayal görmüş olabilir ama emin olmadan böyle bir şeyi size söylememeliydi.
ayrıca tepki vermesi gerekirdi nasıl izin verir böyle bir şey yapılmasına. insan refleks olarak ne oluyor diye döner bakar.
size nasıl bir zarar verebileceğini farketmemiş olabilir, yaşı küçük sayılabilir.
ayrıca eşinize de bir şans tanıyın, eğer gerçekten ahlakı bozuk bir adamsa zaten bir şekilde allah karşınıza çıkaracaktır. bu değilse başka bir şekilde.

çok haklısınız eşime de şans verdim ilk günden beri inandım çünkü ona bir türlü gerçek olabileceğini düşünemedim hissedemedim. hayat bize zamanla herşeyi göstericek mutlaka geçmişimizde böyle bişey hatırlamıyorum zamanlada göstermez inş. Rabbim

eşim arayıp sormuyor kardeşimi çok kırgın çünkü hatta bir daha görüşmeyeceğim diye yemin bile etti ama belki barıştırırım zamanla.

Bu yorumlardan sonra
Eşini normal, kardeşinin tavırlarını anormal buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…