- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Böyle söylemeniz çok ayıp.
Ne demek yuva yıkmaya meraklısınız ?
Konu açmış fikir belirtiyor herkes.
Bizde içimizden geçenleri yazdık .
Bize göre böyle böyle dedik .
Böyle bişeyle kimseye itham edemezsiniz.
içinizde geçenleri yazmasına yazıyorsunuzda, karşınızdaki insani nasıl etkileyeceğini düşünüyormusunuz?
ekran başından otururken hanginiz gerçeği çözebilir??? nasıl kesin kocası, kardeşini tacizde bulunmuştur diyebiliyorusunuz? yada kesin yapmamıştır diyebilirsiniz??
eğer konu sahibi eşinin yapmadığına kanaat getiriyor kardeşinin bir rüya gördüğünü düşünüyorsa,, burdaki insanların ne hattine ona kızmak yok sen kocanı dünden affetmeye razıydın yok nasıl eşini affedersin yok bilmem kardeş kesin tacize uğradı şimdi yan çiziyor diyebiliyorsunuz??
ya kız kardeşi halüsünasyon gördüyse siz burada koca yapmıştır hemen boşa ayrıl onadan falan nasıl diyebiliyorsunuz??
yazdıklarınızın karşınızdaki insanın psikolojisini nasıl etkileyeceğini kestiremiyormusunuz??
yarın tanrı katında bu yazdıklarımızdan mesul olmayacağımızımı sanıyorsunuz
Ozaman buraya konu açmayacak herkesten tek tip cevap vermesini beklemek sizin haddiniz değil.
Allah katında demek istedin sanırım.
Ben anlatılanla yorumlarım , gördüğümü söylerim bukadar basit.
Sizi ne ilgilendiriyorda yuva yıkma meraklısınsınız diyorsunuz.
Hala konuşuyosunuz ya .
Siz şimdi cennetlik oldunuz herhalTee allahım ya
ben cennetlik oldum demiyorum bazen aynı hatayı bende yapıyorum..
hasas bir konu. dikkatli olmak gerekiyor onu demeye çalışıyorum.. dikkate alırsın almazsın senin bileceğin iş..
ikinci konu sahibinin anlattığ şeyler öyle hükme varmak için yeterli ayrıntı değil. onun için kesin hükme varacak yorum yapmak hatalı..
ve kaçırdığın nokta şu ki, konu sahibinin aklı bunalmış, konuyu buraya taşımış bize düşen onu hayatını etkileyecek bir konuda biraz daha dikkatli yorum yapmak olur.. çünkü buraya yazacağımız yanlış bir yargıdan dolayı bu kafa bunalıklığıyla etkilenip, hayatına yanlış yön verirse bizimde onda payımız olur..
bilmem anlatabildim mi
Ne demeliydi herkes , kardeşin yalan söylüyor ,
Kocan doğru söylüyor .
Sakın yuvanı böyle bişey için dağıtma mı ?
Sürekli emin olduğunu söyleyen sonra başka şeyler olabilir diyen birinin ben yan çizdiğini düşünür bunuda yazarım .
Konu hassas , insanlarsa istediklerini yazmakda özgür.
Bilmem anlatabildim mi ?
............ üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
konu sahibinin ilk yazdığı yazının son cümlelerini bir daha okuyun..
konu sahibi kardeşim mi yoksa, eşim mi haklı diye bize bir soru sormuyor? çünkü biz bunu asla bilemeyiz.
konu sahibinin tam olarak hangi konuda yardım istediğini kaçıranlar için tekrardan bir göstereyim istedim. beliki bazılarınız bunu gözden kaçırıyor
bu olayda ben kardeşinize pek güvenmedim açıkçası . çünkü biri gelip benm popoma ellicek 3 dakka demiyelim tamam 10 saniye diyelim ve ben arkama bakmıcam öylemı ? çok saçma. hemen arkama bakardım noluyo lan derdim.
Bu arada yeni aklıma geldi. Benim hafiften bi ateşim çıksa gece uykuyla uyanıklık arasında olurum annem sanki yanımdaymış gibi konuşurum sınıf arkadaşlarımı benim odada görürüm hatta rahatsız olup yorganı iyice üstüme çekerim filan. Eğer kardeşiniz o gece rahatsızlanmışsa ateşi filan çıkmışsa böyle bi halüsinasyon görmüş olma ihtimali çok yüksek. Ben her seferinde yaşarım bunları çünkü.
Öyle bunuda yazayım dedim :) eşinin tarafını tutuyo böyle olacağı belliydi filan diyenlerede kulak asmayın lütfen üzmeyin kendinizi. Sizi ve eşininizi en iyi siz bilirsiniz sonuçta :)
valla ateşi vardı aslında dediğin gibi gripti gerçektende. Ama ben eşimden şüphe ederken en başta kardeşimden yana hiçb işe düşünmezken yani kötü niyetli olarak söylemiyorum iftira attı demiyorum yine ama emin olmadan ortaya böyle birşey attığını düşünüyorum. zamanla geçen gün yine sordum tüm ayrıntıları tek tek dokunma esnasında niye dönmedin yada kıpırdamasın çekilsin diye diyorum bilmiyorum diyor sonra mesela bir süre sonra döndüğünde beşiğin başında olduğunu söylemişti hep şimdi soruyorum tek tek mesela beşiğin başından nereye gitti lavaboyamı yoksa yatak odasınamı falan ya tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın diyor sinir oldum bende açıkçası ya madem uyanıktı ve dönüp onu gördü orada zaten beş adımlık mesefede kızımın yatağı görmemesi imkansız beşiğin başından nereye gittiğini bilemiyo anlamadım gitti
evliliğiniz ciddi derecede yıprandı değil mi
eşinizle aranızda bir samimiyetsizlikte oluşacaktır
sonuçta eşinizde bu olaydan çok etkilendi
evde durumlar nasıl ??
O gerçekten yapmamışsa bile onun hiç suçu yoksa bile biz nasıl eskisi gibi olabilicez(((( aşık olduğum adamla nasıl güzel günler geçirebilcez yine çok üzülüyorum yaa