Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu olayda ben kardeşinize pek güvenmedim açıkçası . çünkü biri gelip benm popoma ellicek 3 dakka demiyelim tamam 10 saniye diyelim ve ben arkama bakmıcam öylemı ? çok saçma. hemen arkama bakardım noluyo lan derdim.

Böyle söylemeniz çok ayıp.
Ne demek yuva yıkmaya meraklısınız ?
Konu açmış fikir belirtiyor herkes.
Bizde içimizden geçenleri yazdık .
Bize göre böyle böyle dedik .
Böyle bişeyle kimseye itham edemezsiniz.
:KK14:

içinizde geçenleri yazmasına yazıyorsunuzda, karşınızdaki insani nasıl etkileyeceğini düşünüyormusunuz?

ekran başından otururken hanginiz gerçeği çözebilir??? nasıl kesin kocası, kardeşini tacizde bulunmuştur diyebiliyorusunuz? yada kesin yapmamıştır diyebilirsiniz??

eğer konu sahibi eşinin yapmadığına kanaat getiriyor kardeşinin bir rüya gördüğünü düşünüyorsa,, burdaki insanların ne hattine ona kızmak yok sen kocanı dünden affetmeye razıydın yok nasıl eşini affedersin yok bilmem kardeş kesin tacize uğradı şimdi yan çiziyor diyebiliyorsunuz??

ya kız kardeşi halüsünasyon gördüyse siz burada koca yapmıştır hemen boşa ayrıl onadan falan nasıl diyebiliyorsunuz??
yazdıklarınızın karşınızdaki insanın psikolojisini nasıl etkileyeceğini kestiremiyormusunuz??

yarın tanrı katında bu yazdıklarımızdan mesul olmayacağımızımı sanıyorsunuz

içinizde geçenleri yazmasına yazıyorsunuzda, karşınızdaki insani nasıl etkileyeceğini düşünüyormusunuz?

ekran başından otururken hanginiz gerçeği çözebilir??? nasıl kesin kocası, kardeşini tacizde bulunmuştur diyebiliyorusunuz? yada kesin yapmamıştır diyebilirsiniz??

eğer konu sahibi eşinin yapmadığına kanaat getiriyor kardeşinin bir rüya gördüğünü düşünüyorsa,, burdaki insanların ne hattine ona kızmak yok sen kocanı dünden affetmeye razıydın yok nasıl eşini affedersin yok bilmem kardeş kesin tacize uğradı şimdi yan çiziyor diyebiliyorsunuz??

ya kız kardeşi halüsünasyon gördüyse siz burada koca yapmıştır hemen boşa ayrıl onadan falan nasıl diyebiliyorsunuz??
yazdıklarınızın karşınızdaki insanın psikolojisini nasıl etkileyeceğini kestiremiyormusunuz??

yarın tanrı katında bu yazdıklarımızdan mesul olmayacağımızımı sanıyorsunuz

Ozaman buraya konu açmayacak herkesten tek tip cevap vermesini beklemek sizin haddiniz değil.
Allah katında demek istedin sanırım.
Ben anlatılanla yorumlarım , gördüğümü söylerim bukadar basit.
Sizi ne ilgilendiriyorda yuva yıkma meraklısınsınız diyorsunuz.
Hala konuşuyosunuz ya .
Siz şimdi cennetlik oldunuz herhal :KK14: Tee allahım ya

Ozaman buraya konu açmayacak herkesten tek tip cevap vermesini beklemek sizin haddiniz değil.
Allah katında demek istedin sanırım.
Ben anlatılanla yorumlarım , gördüğümü söylerim bukadar basit.
Sizi ne ilgilendiriyorda yuva yıkma meraklısınsınız diyorsunuz.
Hala konuşuyosunuz ya .
Siz şimdi cennetlik oldunuz herhal :KK14: Tee allahım ya

ben cennetlik oldum demiyorum bazen aynı hatayı bende yapıyorum..

hasas bir konu. dikkatli olmak gerekiyor onu demeye çalışıyorum.. dikkate alırsın almazsın senin bileceğin iş..

ikinci konu sahibinin anlattığ şeyler öyle hükme varmak için yeterli ayrıntı değil. onun için kesin hükme varacak yorum yapmak hatalı..

ve kaçırdığın nokta şu ki, konu sahibinin aklı bunalmış, konuyu buraya taşımış bize düşen onu hayatını etkileyecek bir konuda biraz daha dikkatli yorum yapmak olur.. çünkü buraya yazacağımız yanlış bir yargıdan dolayı bu kafa bunalıklığıyla etkilenip, hayatına yanlış yön verirse bizimde onda payımız olur..

bilmem anlatabildim mi

ben cennetlik oldum demiyorum bazen aynı hatayı bende yapıyorum..

hasas bir konu. dikkatli olmak gerekiyor onu demeye çalışıyorum.. dikkate alırsın almazsın senin bileceğin iş..

ikinci konu sahibinin anlattığ şeyler öyle hükme varmak için yeterli ayrıntı değil. onun için kesin hükme varacak yorum yapmak hatalı..

ve kaçırdığın nokta şu ki, konu sahibinin aklı bunalmış, konuyu buraya taşımış bize düşen onu hayatını etkileyecek bir konuda biraz daha dikkatli yorum yapmak olur.. çünkü buraya yazacağımız yanlış bir yargıdan dolayı bu kafa bunalıklığıyla etkilenip, hayatına yanlış yön verirse bizimde onda payımız olur..

bilmem anlatabildim mi

Ne demeliydi herkes , kardeşin yalan söylüyor ,
Kocan doğru söylüyor .
Sakın yuvanı böyle bişey için dağıtma mı ?
Sürekli emin olduğunu söyleyen sonra başka şeyler olabilir diyen birinin ben yan çizdiğini düşünür bunuda yazarım .
Konu hassas , insanlarsa istediklerini yazmakda özgür.
Bilmem anlatabildim mi ?

Ne demeliydi herkes , kardeşin yalan söylüyor ,
Kocan doğru söylüyor .
Sakın yuvanı böyle bişey için dağıtma mı ?
Sürekli emin olduğunu söyleyen sonra başka şeyler olabilir diyen birinin ben yan çizdiğini düşünür bunuda yazarım .
Konu hassas , insanlarsa istediklerini yazmakda özgür.
Bilmem anlatabildim mi ?

insanlar istediklerini yazmakta özgür değil.. her insan tanrısal evrende yapıp ettiklerinde sorumlu
burada dizi oynamıyor.. yazdığın şey başkasının hayatına zarar verecekse,,

ayrıcada şunu bilki, ben demiyorum ki, koca doğru söylüyor..

bunu hiç birimizi bilemeyiz, bunu bilerek yorum yapmalıyız ben sadece bunu diyorum..

birde sürekli kaçırdığınız bir nokta var. konu sahibi kocam mı yoksa kardeşim mi sizce haklı dememiş... ki bunu sadece hiç birimiz bilemeyiz asla
konu sahibi demişki başıma şöyle bir olay geldi.. ben bu olayı nasıl çözebilirim diye fikir danışmış, ayrıca ben kocamın yaptığına inanmıyorum acaba kardeşim bir rüya yada halüsünasyon görmüş olabilir mi, böyle bir deneyimi olan var mı diye sormuş

............ üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

konu sahibinin ilk yazdığı yazının son cümlelerini bir daha okuyun..

konu sahibi kardeşim mi yoksa, eşim mi haklı diye bize bir soru sormuyor? çünkü biz bunu asla bilemeyiz.

konu sahibinin tam olarak hangi konuda yardım istediğini kaçıranlar için tekrardan bir göstereyim istedim. beliki bazılarınız bunu gözden kaçırıyor

konu sahibinin ilk yazdığı yazının son cümlelerini bir daha okuyun..

konu sahibi kardeşim mi yoksa, eşim mi haklı diye bize bir soru sormuyor? çünkü biz bunu asla bilemeyiz.

konu sahibinin tam olarak hangi konuda yardım istediğini kaçıranlar için tekrardan bir göstereyim istedim. beliki bazılarınız bunu gözden kaçırıyor

evet haklısınız inanın bana eşimi savunduğumu düşünenler için ama ben kardeşimede hiçbirzaman laf etmedim etmemde kardeşim canımdan öte. benim tek dediiğim şu oldu artık kardeşim gelip kalmasını istemem yani tabiki gelecek ama uzun süre kalmaz en azından böyle sorunlar yaşanmaması için dikkatli olmalıyız bundan sonra. gerçektende karşıdan aa o kesin yapmıştır yada bu kesin yapmıştır demek kolay oluyor ama ikiside hayatımdaki en değerli iki insan ve ikiside birbirinden iyi. muhakkak olayın ilk günleri acabamı dedim eşim yapmışmıdır diye ama düşündükçe gerçekten okadar mantıksızki bakın 6 ay oluyor yaklaşık ve odası ayrıydı yazın kardeşimin eşim hiçbirşekilde bişeye ihtiyacı olsa dahi benden isterdi o odadan. özellikle gireyim ben bi şu kızın üstünü örteyim demezdi yani. ama şimdi salonda uyuduğu için ve lavaboya oradan geçildiği için insan görüyo örtmeden geçemiyo. ben çok düşündüm inanın ama okadar mantıksızki ben kafamı kaldırsam o odayı net görüyorum kardeşim o an dönüp çıt çıkarsa yani noluyo dese ben hemen duyabilirdim ve bakardım hemen eşim bunları muhakkak düşünmüş olmalıydı en azından madem böyle birşey yapacak bukadar yakınımda yapması imkansız üstelik kızımızda orada uyuyor daha öncede demiştim. ben ağladığı zaman hemen kalkar giderdim emzirmek için. üstelik o gece kızımız nasıl bu kadar uzun süre uyuduğu hakkında eşimin onu uyuttuğunu düşünmüştük ki ama bu imkansız yani bir kere uyutur ama saatlerce uyutması imkansız benden başkası uyutamaz çünkü emzirmesi gerekiyo. kardeşimin kesinlikle rüya gördüğüünü yada başka bir olay olduğunu düşünüyorum burada bazı arkadaşlarda aynı şeyleri yaşadığını söylemiş üstelik evde kimse olmadığı halde yani kendisi değilsede etraftan duyanlar var. eşime çok güveniyorum dedim hep ama yalnış anlamayın büyük konuşuyor olmak istemiyorum bende büyük konuşmaktan çekinirim hep eşim asla yapamaz böyle birşeyi falan ilerde neler yaşayacağımı bilemem ama bu gerçekten çok mantıksız yani mantıklı bir açıklaması yok. zaten mesela eşim onun üstünü arada örttüğünü biliyoruz peki bu adam niye okadar açıkken örterken dokunmuyorda özellikle gidip üstü örtülüyken açıp dokunup tekrar örtüyor çok düşündüm bunları karşıdan ne kadarda rahat diye düşünenler oldu ama inanın ben burada kafayı yeme aşamasına gelmiştim dualar beni ayakta tuttu güç verdi. yinede diyorum Allah bizi herşeyin beterinden korusun

bu olayda ben kardeşinize pek güvenmedim açıkçası . çünkü biri gelip benm popoma ellicek 3 dakka demiyelim tamam 10 saniye diyelim ve ben arkama bakmıcam öylemı ? çok saçma. hemen arkama bakardım noluyo lan derdim.

aslında tamam hadi dönip bakmadı onuda anlıyorum ama aslında nekadar süre dokunulduğu çok önemli bence hadi diyelim birazcık durdu ne oluyo diye düşündü baktıki biri dokunuyor sonra insan rahatsız olur ve kıpırdar uyanıyor gibi yapar en azından ki dokunmayı kessin dokunan kişi. ben biri bana dokunsa eşimden başkası ödüm kopar ya yani ne olursa olsun kimse bana dokunmasın isterim emin olmak için 3,4 dk beklemeye gerek yokki zaten ellemiş işte bir sn bile yeter ellemesi.

Öncelikle sabır diliyorum size, bence olaylarda bir kopukluk var gibi kardeşinizin taciz edildiği sırada sakin ve arkası dönük kalması aynı zaman da eşinizin de olaya sakin yaklaşması bana hiç mantıklı gelmedi. İkisinin arasında sizin bilmediğiniz bir yakınlaşma olabilir. Dikkatli olmakta yarar var

Eşin kız kardeşinin daha önce üstünümü örtüyormuş ? tam anlayamadım özür dilerim..

Bu arada ben cok kıskanç biriyim eşimi cok kıskanırım bir kız kardeşim olsa emin olun cok kıskanırdım hatta aklımdan geçirdiğim bile olmuştur iyiki bi kızkardesim yok ondan kıskanırdım diye düşünmüşlüğüm olmuştur herkes tabikide haklı değildir ama bu hayatta ne olursa olsun hiç kimseye güvenmıceksın ben öyleyimdir yapım gereği hep şüpheciyimdir.ben olsam kızkardesimi 2 günden fazla evimde yatırmazdım.çünkü ne olursa olsun şeytan var olmuş demiyıyorum bn kız kardesının saçmaladığını düşünüyorum ama bu saatten sonra lütfen dıkkat edın namahrem dıye bir şey yok ortada görümce değilki bu.nikah düşen herkesden eşimi kıskanırım ben ne olursa olsun dikkatlı olmaya çalışırım her zaman ha paronayaklıkmı bu evet. Allah yardımcın olsun bence kız kardeşin uyku seremliğiyle rüya arasında bişeyler gördü bunu eniştesı yaptı sandı bence.siz bu şekilde eşinişze söyleyin bence ben sana güveniyorum kardesım böyle saçmalamış diye söyleyın hayatınıza bakın ... daha fazla adamında aklıını karsıtrmayın bir erkek olarak da kötü bi suçlama

Ben belki yorum yapmak için küçüğüm ama şunu diyeyim.
Kız kardeşiniz eniştenizin üstünü örttüğünü farkettiği gibi uyuyakalmış olabilir ve o arada gördüğü bir rüyada olabilir o dokunma kısmı.
Çünkü benim öyledir annemler üstümü örterken hissederim sonra rüyaya dalarım annemle muhabbet etmişiz falan sabah sorarım yok sadece üstünü örttüm der.
Kardeşinizin rüya görmüş olma ihtimali var..

Bi kere şu gelmişti başıma.
Annem üstümü örtüyo hissettim sonra annemle bişey konuştum döndüm baktım annem camdan dışarı bakıyo (gecede olsa annem bakar öyle) sonra perdeden çıktı döndü odaya niye öyle dedim bana anne dedim yok kızım ben bişey demedim hadi uyu sen sadece üstünü örttüm dedi saçımı okşayıp uyumuştum sabahta dalga geçmişlerdi :KK52:

İnşALLAH öyledir ya

Bu arada yeni aklıma geldi. Benim hafiften bi ateşim çıksa gece uykuyla uyanıklık arasında olurum annem sanki yanımdaymış gibi konuşurum sınıf arkadaşlarımı benim odada görürüm hatta rahatsız olup yorganı iyice üstüme çekerim filan. Eğer kardeşiniz o gece rahatsızlanmışsa ateşi filan çıkmışsa böyle bi halüsinasyon görmüş olma ihtimali çok yüksek. Ben her seferinde yaşarım bunları çünkü.
Öyle bunuda yazayım dedim :) eşinin tarafını tutuyo böyle olacağı belliydi filan diyenlerede kulak asmayın lütfen üzmeyin kendinizi. Sizi ve eşininizi en iyi siz bilirsiniz sonuçta :)

Bu arada yeni aklıma geldi. Benim hafiften bi ateşim çıksa gece uykuyla uyanıklık arasında olurum annem sanki yanımdaymış gibi konuşurum sınıf arkadaşlarımı benim odada görürüm hatta rahatsız olup yorganı iyice üstüme çekerim filan. Eğer kardeşiniz o gece rahatsızlanmışsa ateşi filan çıkmışsa böyle bi halüsinasyon görmüş olma ihtimali çok yüksek. Ben her seferinde yaşarım bunları çünkü.
Öyle bunuda yazayım dedim :) eşinin tarafını tutuyo böyle olacağı belliydi filan diyenlerede kulak asmayın lütfen üzmeyin kendinizi. Sizi ve eşininizi en iyi siz bilirsiniz sonuçta :)

valla ateşi vardı aslında dediğin gibi gripti gerçektende. Ama ben eşimden şüphe ederken en başta kardeşimden yana hiçb işe düşünmezken yani kötü niyetli olarak söylemiyorum iftira attı demiyorum yine ama emin olmadan ortaya böyle birşey attığını düşünüyorum. zamanla geçen gün yine sordum tüm ayrıntıları tek tek dokunma esnasında niye dönmedin yada kıpırdamasın çekilsin diye diyorum bilmiyorum diyor sonra mesela bir süre sonra döndüğünde beşiğin başında olduğunu söylemişti hep şimdi soruyorum tek tek mesela beşiğin başından nereye gitti lavaboyamı yoksa yatak odasınamı falan ya tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın diyor sinir oldum bende açıkçası ya madem uyanıktı ve dönüp onu gördü orada zaten beş adımlık mesefede kızımın yatağı görmemesi imkansız beşiğin başından nereye gittiğini bilemiyo anlamadım gitti

valla ateşi vardı aslında dediğin gibi gripti gerçektende. Ama ben eşimden şüphe ederken en başta kardeşimden yana hiçb işe düşünmezken yani kötü niyetli olarak söylemiyorum iftira attı demiyorum yine ama emin olmadan ortaya böyle birşey attığını düşünüyorum. zamanla geçen gün yine sordum tüm ayrıntıları tek tek dokunma esnasında niye dönmedin yada kıpırdamasın çekilsin diye diyorum bilmiyorum diyor sonra mesela bir süre sonra döndüğünde beşiğin başında olduğunu söylemişti hep şimdi soruyorum tek tek mesela beşiğin başından nereye gitti lavaboyamı yoksa yatak odasınamı falan ya tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın diyor sinir oldum bende açıkçası ya madem uyanıktı ve dönüp onu gördü orada zaten beş adımlık mesefede kızımın yatağı görmemesi imkansız beşiğin başından nereye gittiğini bilemiyo anlamadım gitti

En başta ağzından çıkıvermiştir eminim o yaptı diye. sonrada lafından dönmüş olmamak için devam etmiştir bence. ateş beter bişey ben halüsinasyon görmekten çıldıracak hale geliyorum geceleri :)

evliliğiniz ciddi derecede yıprandı değil mi
eşinizle aranızda bir samimiyetsizlikte oluşacaktır
sonuçta eşinizde bu olaydan çok etkilendi
evde durumlar nasıl ??

evliliğiniz ciddi derecede yıprandı değil mi
eşinizle aranızda bir samimiyetsizlikte oluşacaktır
sonuçta eşinizde bu olaydan çok etkilendi
evde durumlar nasıl ??

evet gerçektende çok yıprandık :KK43: eşim mesela normal muabbet ederken bile artık herşeyde bana inanmıcaksın değilmi güvenmiceksin değilmi diye paranoyak oldu. Bense eşimin yapmadığına emin kadar düşünmeme rağmen gözümde sapık gibi görmeye başladım olayı unutamıyorum. tv izlerken bi bayan çıksa yada yolda orda burda bayan görse hep cinsellik düşünüyo gibi hissetmeye başladım psikolojimiz alt üst oldu :KK43: nasıl düzeliriz bilmiyorm

O gerçekten yapmamışsa bile onun hiç suçu yoksa bile biz nasıl eskisi gibi olabilicez :KK43:(((( aşık olduğum adamla nasıl güzel günler geçirebilcez yine çok üzülüyorum yaa

O gerçekten yapmamışsa bile onun hiç suçu yoksa bile biz nasıl eskisi gibi olabilicez :KK43:(((( aşık olduğum adamla nasıl güzel günler geçirebilcez yine çok üzülüyorum yaa

kızmayın ama kardeşiniz evinize incir ağacını dikti ve gitti !
size yaşatabileceği en kötü şeyi yaşattı !
bide konuyu muallakta bıraktı..
çok kızdım kardeşinize..

bir yuva kolay kurulmuyor demiyeceğim, bu zamanda mutlu bir yuva kolay kurulmuyor diyeceğim.
çünkü siz aşık olduğum adam diyorsunuz..
yazıklar olsun bu duruma getirene..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X