Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun akibetini merak ediyorum .
Ama bu tarz şeyler olabiliyor yurtaki arkadaşım ben varım gibi bir olay yaşamış uyuyormuş ben uyandığında gelince sen okuluma gittin geldin dedi yok şimdi evden geldim dedim şaşırdı olayı anlattı.
Ne denir hiç bilmiyorum çok zor bir durum.

yorum yapmak kolay değil ne seni ne eşini ne de kardeşini tanıyoruz..çok ciddi bir durum..allah gerçekten yardım etsin sana..şüpheyle yaşanmaz..bol bol dua et..bir kararla karşı karşıya hissettiğinde kendini istihareye başvurmanı öneririm..

Türkiyede kac tane aysemin ismi vardır acaba biri benim arkadasım da :) buarada asıl konuya gelicek olursak sen tanıdıgın için ikisini de sen yorumlamalısın. İkisine de yakıstıramazsın aslında. Kardeşinin agzından msj mı yazsan ama o da sonucları tehlikeli ve agır olabilir .Allah yardım etsin dua edicem sana

konunun sonucunu merak eden arkadaşlar varsa açıkcası hiçbir sonuca varamadım. yani hiçbir ispat yok ayrıntı yok. kardeşimse abla ayrılma ben artık başka şeyler olduğunu düşünmeye başladım diyor ayrılmanı istesem o gün gel gidelim derdim diyor. o olay olduğu günden beri eşimin yaptığı hakkında hiç içime yani tamam ya bu adam bunu yapmıştır diyemedim. sadece hep içimde bir dürtü oldu kardeşimin rüya gördüğünü yada başka varlıklar falan olduğunu düşünmeye başladım, eşim hakkındaysa hiçböyle bir hareket veya tavır daha önce yakalamadığım için yaptı gözüyle bakamadım ama ya şeytana uyduysa dedim ama bu bile bir tuhaf yani şeytana uymak istese çalıştığı ortam çevre buna okadar müsaitki yani aslında kötü niyetli bir insan için her ortam uygun olur. başka bir bayan arayışında heyecvan peşindeyse muhakkak var çevresinde. bazı arkadaşlar sormuştu cvp veremedim tlf dökümüne baktım tek msj attığı kişi benim. aramalarında ise iş arkadaşları hep tanıdığım numaralar. çok kötüydüm ilk günlerde şok içindeydim ama giderek sanki içim ferahlamaya başladı çünkü içimden onun yapmadığını giderek daha çok hissettim o sabaha karşı yaşanan olay ise ne hala anlam veremiyorum. ama bunca düşünceye rağmen bunca güvenime inancıma rağmen eşim bunu yaptıysada ancak bunu ahirette öğrenebilirim. inanın bana kendimi kandırmaya çalıştığımı düşünmeyin kend,imi kandırmak istesemde sizi kandırmak istemem en azından burada içimi boşaltırım rahatlarım gerçekten eşim böyle bir adam değil bunca yaşananlar herşeyi topluyorum aklımda ama değil inanamıyorum bir türlü yaptığına. o günden beri tek yapabildiğim bol bol dua etmekti başka çarem yoktu ve gün geçtikçe içim hep rahatladı ona karşı olan kaygım şüphem azaldı giderek sanki hiçbirşey yaşamamışız gibi hissetmeye başladımki annem ve eşim hep destek oldu o günden beri. böyle işte arkadaşlar ne diyeyim ki imtihan dünyası evladımla sınadı beni Rabbim daha sonrada şimdiki olayda ise eşime olan inancımla sınandım Allahım beterinden korusun diyorum kendi kendime kimseye taşıyamayacağı acı dert keder vermesin Rabbim

Kardeşin birdaha eşinle hiç muhattap olmayacak belkide .
Bence kardeşin şuan yan çiziyor emin olmasa böyle oldu demezdi susardı annenede anlatmazdı.
Seni anlıyorum eşine inanmak istiyorsun ama bilemiyorum .

Kardeşin birdaha eşinle hiç muhattap olmayacak belkide .
Bence kardeşin şuan yan çiziyor emin olmasa böyle oldu demezdi susardı annenede anlatmazdı.
Seni anlıyorum eşine inanmak istiyorsun ama bilemiyorum .

kardeşim eşimle yine görüşücek yani görüşcem diyor o sıra olaydan ötürü çok şoktaydım ama şimdi daha iyiyyim diyor yani görüşeceğini söylüyor ama bir daha gelip kalmaz bizde kalsada uzun süre kalmaz bende bunca olaydan sonra kalmasını istemem zaten çok zorda kalmadıkça.

kardeşinle eşin arasında tercih yaptın ve eşine inanmayı seçtin. ama ben hala kardeşinin haklı olduğunu düşnüyorum
hiç kimse bilerek yuva yıkan durumuna düşmek istemez. şuan sadece yan çiziyor kardeşin
o kadar emindi kendinden ve annene de anlattı olayı
ona inanmak yerine gelsin kalsın istemem diyorsun ya biz ne desek boş
hayat senin karar senin gerisi bizi bağlamaz zaten

İşte bende senin gibi düşünüyorum.
Ben eğer yaşadığım bu şeyden emin olmasam içimde tutar kimseye söylemezdim.
Ama eminsem böyle yapar en azından anneme anlatırdım.
Kardeşi ablasının yuvasını bpzmamak adına öyle olduğunu düşündüm yok falan demeye başladı .

Ben dahasını düşünüyorum bence bu olayın öncesi var ve kız dayanamamış artık patlamış .
Tabi bunlar varsayımlar.
Ama yine de mutluluklar dilerim .
Allah bebeğinle güzel günler nasip etsin.

Eşin böyle bi insansa ilerde bi olay daha patlak verir zaten(ki inşallah olmaz) . Ona şans verip inanmakla en iyisini yaptın . Umarız böyle bi olay yaşanmamıştır da mutlu olursunuz .

Son düzenleme:
Merhaba,
benim aklıma 2 şey geldi birincisi kardeşiniz uyku sersemi belki uyku ile gerçeği karıştırmış olabilir.
2.si ise eşiniz orada uyuyanın siz olduğunu sanmış olabilir uyku sersemi.

Ama eğer işiniz sapık ruhlu biri olsaydı sadece o kadarla kalmazdı herhalde artı kötü niyetli olsa aynı evde yaşadıkları için niyetini ortaya çıkarmak için daha elverişli zamanlar bulabilirdi.

biz ne düşünsek ne desek boş canım, konunun başında da eşinin tarafında olacağı belliydi.
en azından içini döktüğü topik oldu. fikirlerimiz önemsiz kaldı
ne diyelim kendi kardeşi kendi kocası..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun zor bir durum. Konuyu baştan sona okudum iyi niyetli olduğun için kimseye konduramıyosun seni anlayabiliyorum eşini de seviyosun çocuğunun babası ama kardeşinden de vazgeçemiyosun bana kalırsa eşin ve kardeşini al bir pisikoloğa götür ama iyice netten araştır bu hareketlerden yalan söylediğini anlıyo psikiloglar. El hareketinden surat ifadesinden anlıyolar birde bu çözümü dene bence ikisi de hayır diyemiycektir sen yıllarca için içini yiycek çünkü. Eğer eşin böyle bir şey yapmışsa ben olsam kızımı da onun yanında bırakamam. Bu şüphe içini kemircek sürekli hep acaba diyceksin.

Bu durumda kalmak çok kötü ben olsam senin yerinde şu yolu izlerim. Kalem kameralar var nette 20 lira falan. Ondan alırdım o odaya koyardım hiçbirşey olmamış gibi devam ederdim kardeşin de gelicekmiş ya hani gelsin kalsın ama kameradan kimsenin haberi olmasın. Bir kere yeltenen insan mutlaka bir daha yapıcaktır çünkü. Herşeyi kayıt altına al ama sabırla bekle bakalım sonucu ne olucak.

Ama arkadaşların dediği gibi şu olay da var rüyada görmüş ve gerçek sanmış olabilir. Çünkü bir keresinde benim de başıma geldi rüyamda babamın evindeydim normalde aramızda 7 saatlik mesafe var uyandım eşime diyorum ki babamlar nerde hayatım gittiler mi? O da ne babası falan dedi. Cinler musallat olmuş olabilir neler duyuyoruz görüyoruz herşey olabilir. Bence sen istihareye yat. Belki kardeşinin ruhsal sorunları var sizin de bilmediğiniz. Benim eltim de ciddi derece şizofren olduğu ortaya çıktı ama normalde oturup konuşunca herşeyi normal çocuğuna da mis gibi bakıyo. Ama birşeyler görüp yaşamış gibi anlatıyomuş. Bunun peşini bırakma derim ben Allah yardımcın olsun.

Kardeşiniz o kadar eminken ne oldu da boşanacağınızı duyunca taraf değiştirdi, yani rüya olduğuna inanmaya başladı? Bence annenizin etkisinde kalmış, anneniz yuvanızın dağılmasını istemiyor, bende sizin bu şüpheyle nasıl yaşayacağınızı, sürdüreceğinizi merak ediyorum? Keşke emin olmadan, eşinizin davranışlarını gözlemlemeden ortaya dökmeseydiniz herşeyi ve hatayı maalesef eşinizi kız kardeşinizin yattığı odaya rahatça girip çıkarmakla yapmışsınız. Şahsen ben evlenirsem kız kardeşim, kuzenlerim eminim ki evime sıkça gelip giderler, kalırlar da. Ama ne kendileri ne de ben eşimin paldır küldür yattıkları odaya girmesini istemem! Öncelikle saygıdır, rahatsız olabileceğini düşünürsün. İşte eşiniz giremeseydi, çocukla siz ilgilenseydiniz, kardeşinizin üzerini de siz örterdiniz, böyle bütün oklar eşinizi suçlu gösterir, çünkü kardeşiniz arkasını döndüğünde beşiğin başındaymış. ARkasını döndüğünde kimse olmasa veya siz olsasaydınız orada, rüya' dan başka bişey aklına gelmeyecekti. Gerçek sandığımız rüyalar yok mu? Bi dolu, ama bir taraftan bunu da düşünüyorum, neden böyle pis bir yakıştırmayla ablasını üzmek istesin? Diğer taraftan olayın öneminin farkında değiller gibi herkes rahat, kardeşin yeminler ediyor eniştemdi diye, annen kardeşine bişey olacak korkusuyla cevap verirken, sana yapmaz diyor başka bişey demiyor. Bi gözünden diğerine güvenmeyeceksin derdi annem, insanoğlu çiğ süt emmişken nasıl bu kadar gözü kapalı güvenilebilir ki? Sonra da rüya falan fistan, çok ağır ithamlar bunlar, sen nasıl konuşuyorsun kardeşinle, abla sabret bekle demekle olmaz! Biz yine görüşücez demekle olmaz! Siz rahat olabilecek misiniz bundan sonra eskisi gibi?

ne olursa olsun, kardeşiniz ünv bile okusa sizinle aynı evde kalması doğru değil
sizinde sonuçta bir aile hayatınız var
aynı şehirde bile olsanız böyle olmamalıydı
yazık olmuş

yeni gelişmeler olursa haberdar et

canım sizde ama meraklısınız hemen yıkıp dökmeye, yuvayı dağıtmaya...

konu sahibinden iyimi tanıyacaksınız eşini, yada kardeşini, o içsel olarak eşinin yapmadığını düşünüyorsa, hisleri belkide doğrudur.

konu sahibi başından beri eşinin yaptığını düşünmüyor, başka bir şey olmuş olabileceğini düşünüyor, rüya yada halüsünasyon gibi
konuyuda halüsünasyon yada rüya şeklinde benzer şeyler yaşayan var mı acep diye öğrenmek için açmış.

bence konu sahibi hislerine güvenmeli,, bizlerde gerçekte ne olduğunu asla bilemeyeceğimize göre konu sahibinin kararına saygı duymalıyız..

evet ayıptır söylemesi acayip keyif alırım yuva dağıtmaktan. herkesin hobisi işte bende de hobi bu yapacak bişey yok
tee allaaam ya.

Böyle söylemeniz çok ayıp.
Ne demek yuva yıkmaya meraklısınız ?
Konu açmış fikir belirtiyor herkes.
Bizde içimizden geçenleri yazdık .
Bize göre böyle böyle dedik .
Böyle bişeyle kimseye itham edemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu takip edenlerdendim ilk yorumumda da dediğim gibi konduramadın eşine hiçbir zaman ona inanmayı seçtin...
büyük konuşmayı sevmem o yüzden yargılamak bize düşmez Allah pişman etmesin...
bu saatten sonra kardeşin size gelmez görüşmesiniz sanırım hiçbir şey olmamış gibi hayat devam mı edecek??

boşver. konu sahibine çocuğun var yuva yıkmak kolay değil herkes hata yapar nefistir şeytana uymuştur deyip duruyor zaten
ben o kadar geniş değilim. kimsede bu yüzden yorumlarıma karışamaz
herkes aynı fikirde olacak diye bir kaide kural mı var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…