- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
-
- Konu Sahibi ceylanck18
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
konunun sonucunu merak eden arkadaşlar varsa açıkcası hiçbir sonuca varamadım. yani hiçbir ispat yok ayrıntı yok. kardeşimse abla ayrılma ben artık başka şeyler olduğunu düşünmeye başladım diyor ayrılmanı istesem o gün gel gidelim derdim diyor. o olay olduğu günden beri eşimin yaptığı hakkında hiç içime yani tamam ya bu adam bunu yapmıştır diyemedim. sadece hep içimde bir dürtü oldu kardeşimin rüya gördüğünü yada başka varlıklar falan olduğunu düşünmeye başladım, eşim hakkındaysa hiçböyle bir hareket veya tavır daha önce yakalamadığım için yaptı gözüyle bakamadım ama ya şeytana uyduysa dedim ama bu bile bir tuhaf yani şeytana uymak istese çalıştığı ortam çevre buna okadar müsaitki yani aslında kötü niyetli bir insan için her ortam uygun olur. başka bir bayan arayışında heyecvan peşindeyse muhakkak var çevresinde. bazı arkadaşlar sormuştu cvp veremedim tlf dökümüne baktım tek msj attığı kişi benim. aramalarında ise iş arkadaşları hep tanıdığım numaralar. çok kötüydüm ilk günlerde şok içindeydim ama giderek sanki içim ferahlamaya başladı çünkü içimden onun yapmadığını giderek daha çok hissettim o sabaha karşı yaşanan olay ise ne hala anlam veremiyorum. ama bunca düşünceye rağmen bunca güvenime inancıma rağmen eşim bunu yaptıysada ancak bunu ahirette öğrenebilirim. inanın bana kendimi kandırmaya çalıştığımı düşünmeyin kend,imi kandırmak istesemde sizi kandırmak istemem en azından burada içimi boşaltırım rahatlarım gerçekten eşim böyle bir adam değil bunca yaşananlar herşeyi topluyorum aklımda ama değil inanamıyorum bir türlü yaptığına. o günden beri tek yapabildiğim bol bol dua etmekti başka çarem yoktu ve gün geçtikçe içim hep rahatladı ona karşı olan kaygım şüphem azaldı giderek sanki hiçbirşey yaşamamışız gibi hissetmeye başladımki annem ve eşim hep destek oldu o günden beri. böyle işte arkadaşlar ne diyeyim ki imtihan dünyası evladımla sınadı beni Rabbim daha sonrada şimdiki olayda ise eşime olan inancımla sınandım Allahım beterinden korusun diyorum kendi kendime kimseye taşıyamayacağı acı dert keder vermesin Rabbim
Kardeşin birdaha eşinle hiç muhattap olmayacak belkide .
Bence kardeşin şuan yan çiziyor emin olmasa böyle oldu demezdi susardı annenede anlatmazdı.
Seni anlıyorum eşine inanmak istiyorsun ama bilemiyorum .
kardeşinle eşin arasında tercih yaptın ve eşine inanmayı seçtin. ama ben hala kardeşinin haklı olduğunu düşnüyorum
hiç kimse bilerek yuva yıkan durumuna düşmek istemez. şuan sadece yan çiziyor kardeşin
o kadar emindi kendinden ve annene de anlattı olayı
ona inanmak yerine gelsin kalsın istemem diyorsun ya biz ne desek boş
hayat senin karar senin gerisi bizi bağlamaz zaten
İşte bende senin gibi düşünüyorum.
Ben eğer yaşadığım bu şeyden emin olmasam içimde tutar kimseye söylemezdim.
Ama eminsem böyle yapar en azından anneme anlatırdım.
Kardeşi ablasının yuvasını bpzmamak adına öyle olduğunu düşündüm yok falan demeye başladı .
Ben dahasını düşünüyorum bence bu olayın öncesi var ve kız dayanamamış artık patlamış .
Tabi bunlar varsayımlar.
Ama yine de mutluluklar dilerim .
Allah bebeğinle güzel günler nasip etsin.
biz ne düşünsek ne desek boş canım, konunun başında da eşinin tarafında olacağı belliydi.
en azından içini döktüğü topik oldu. fikirlerimiz önemsiz kaldı
ne diyelim kendi kardeşi kendi kocası..
canım sizde ama meraklısınız hemen yıkıp dökmeye, yuvayı dağıtmaya...
konu sahibinden iyimi tanıyacaksınız eşini, yada kardeşini, o içsel olarak eşinin yapmadığını düşünüyorsa, hisleri belkide doğrudur.
konu sahibi başından beri eşinin yaptığını düşünmüyor, başka bir şey olmuş olabileceğini düşünüyor, rüya yada halüsünasyon gibi
konuyuda halüsünasyon yada rüya şeklinde benzer şeyler yaşayan var mı acep diye öğrenmek için açmış.
bence konu sahibi hislerine güvenmeli,, bizlerde gerçekte ne olduğunu asla bilemeyeceğimize göre konu sahibinin kararına saygı duymalıyız..
canım sizde ama meraklısınız hemen yıkıp dökmeye, yuvayı dağıtmaya...
konu sahibinden iyimi tanıyacaksınız eşini, yada kardeşini, o içsel olarak eşinin yapmadığını düşünüyorsa, hisleri belkide doğrudur.
konu sahibi başından beri eşinin yaptığını düşünmüyor, başka bir şey olmuş olabileceğini düşünüyor, rüya yada halüsünasyon gibi
konuyuda halüsünasyon yada rüya şeklinde benzer şeyler yaşayan var mı acep diye öğrenmek için açmış.
bence konu sahibi hislerine güvenmeli,, bizlerde gerçekte ne olduğunu asla bilemeyeceğimize göre konu sahibinin kararına saygı duymalıyız..
Böyle söylemeniz çok ayıp.
Ne demek yuva yıkmaya meraklısınız ?
Konu açmış fikir belirtiyor herkes.
Bizde içimizden geçenleri yazdık .
Bize göre böyle böyle dedik .
Böyle bişeyle kimseye itham edemezsiniz.