Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk zaman yaşananların şokuyla belki düşünemediğin detayları şimdi daha rahat değerlendiriyorsun
Ben kendi adıma böyl bir olay yaşasam fersah fersah kaç rım değil ki mesajlaşıp, telefonlaşmak.
Hatta ablamdan bile uzak dururum bir müddet.
Sen biraz daha olayları ve tutumları izle arkadaşım , sanırım gün geçtikçe kafanda bazı şeyler daha netleşecek.
Ama eşine inandıysan ve devam ediyoruz diyorsan bu olayın sizi kemirmesine izin verme.

İlk zaman yaşananların şokuyla belki düşünemediğin detayları şimdi daha rahat değerlendiriyorsun
Ben kendi adıma böyl bir olay yaşasam fersah fersah kaç rım değil ki mesajlaşıp, telefonlaşmak.
Hatta ablamdan bile uzak dururum bir müddet.
Sen biraz daha olayları ve tutumları izle arkadaşım , sanırım gün geçtikçe kafanda bazı şeyler daha netleşecek.
Ama eşine inandıysan ve devam ediyoruz diyorsan bu olayın sizi kemirmesine izin verme.

çok haklısın eşimle bu konuyu kapattık söz verdik açmıcaz bi daha diye açmadık bi daha ama aklıma gelmiyo değil iki haftaya yakın oluyo olay olalı. dediğin gibi kemirmesine izin verirsem şu anlarımızdanda ne olursa olsa mutsuzluk duyucaz. zaten eşim bana demişti zamanla anlıycaksın benim yapmadığımı ozaman yüzüme nasıl bakacaksınız demişti. inş.herşeyi unuturz ya tek dileiğim bu hadi aşıkolduğum adamı bırrak onun bana olan aşkınıda at bi kenara da atalım sadece kızım için istiyorum bunu Rabbimden sadece onun için bunları aşalım unutalım istiyorum

Birde size yaşadığım şeyleri anlatim. zamanla mesela geçen gün iki üç gündür kardeşim bana msj atıyo abla çok yalnızım neden benim sevgilim yok niye çıkmıyo kimse karşıma... bu gibi msjlar çok düşünüyorum arkadaşlar inanın yaşamayan bilemez tamam ama ben böyle bir taciz yaşasam erkeklerden soğurum en azından bir müddet ben gerçektende erkekleri bırak ben kendime gelemem öncelikle ama o çok rahat

İnşallah canım atlatacaksınız.
Başta kardeştir emin olmadan böyle bir konuda ortaya atılmaz diye düşünür insan her zaman.
Ama gün geçtikçe , kardeşinin emin olamayışı, detayları atlayışı, rahatlığı, hiç böyle bir olay yaşayan bir insanın vereceği tepkiler değil
Umarım bir yanılsama ki durum şu anda onu gösteriyor.
Sizde umarım kolay atlatırsınız, birbirinizi daha fazla hırpalamadan.
Eşiniz görüşmek istemiyorsa siz biraz aralarına mesafe koysanız iyi olur diye düşünüyorum anlaşılan kardeşiniz
Bunu akıl edemiyor
Ortaya böylr birşey attıktan sonra herşeyin eskisi gibi olmasını beklemesi de ayrı bir saçmalık.

Son düzenleme:
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

eşinin bunu yaptığını düşün,ben yaptım dermiydi, tabiki yapmadım diyecek

okudum yasadklarını ve çok uzuldum tamamını okudum canım kendımı kardesının yerıne koydum Allah korusun enıştem bana dokunduğu an kıyametı koparırdım ve hemen evden gıderdım ve asla enıstemı aramazdım konuşmazdım ve resmen travma gecırırdım harap olurdum tedavı olurdum ınana ama senın bacın masalllah ne kadar rahat canım bacın yalan söyluyo belkıde senı kıskanıyordur ergen sonuçta ama davranışları çok çirkın çok yanlış bız de ergen olduk

Gerçekten zor bir durum, en çok yıpranan, üzülen siz olmuşsunuz. Bence burda gözden kaçan bir şey var. Hem eşiniz hem kardeşiniz çok rahat davranmış. Benim kardeşim bende kaldığı zaman, yattığı odanın kapısını kilitleyip yatar ha eşim sapık diye mi hayır ama o kendini öyle güvende hissediyor. Eşimse söylemesi ayıp lavaboya bile asla gitmez kardeşim bende kaldığı zaman. Sabah işe giderken beni uyandırır öyle hazırlanır eşim, normalde yalnız olduğumuzda beni asla uyandırmaz. Hep mesafelidirler. Merhaba nasılsından sonra herkes farklı odalarda oturur. Şimdi ne kadar iyi yaptıklarını bir kez daha anladım. Ben de keşke daha samimi olsalar diyodum ama en güzeli böyleymiş. Eşinizin kardeşinizin yattığı odaya girmesi çok büyük hata, sonuçta bi genç kız. bebek aglasa bile sizi uyandurması gerekiyodu. Kardeşiniz de tutarsız davranmış daha sonraları. Ablasını üzmek istemeyen insan enişteyle mesafe koyar uzun bi süre o eve gitmez kimseye de bir şey anlatmaz. Ergen falan diyosunuz ama sonuçta bunları düşünebilecek bir yaşta. Allah yardımcınız olsun. Sıkı bir itiraf gelmeden de dogruyu öğrenemeyeceksiniz bence.

Birde size yaşadığım şeyleri anlatim. zamanla mesela geçen gün iki üç gündür kardeşim bana msj atıyo abla çok yalnızım neden benim sevgilim yok niye çıkmıyo kimse karşıma... bu gibi msjlar çok düşünüyorum arkadaşlar inanın yaşamayan bilemez tamam ama ben böyle bir taciz yaşasam erkeklerden soğurum en azından bir müddet ben gerçektende erkekleri bırak ben kendime gelemem öncelikle ama o çok rahat

Kardeşin uyduruyo eşin suçsuz gibi geldi bana, ne yalan söylim.
Tacize uğruyorum dediği eniştesine mesaj atar mı insan, bi de cevap vermedi diye gelip sana söyler mi abla eniştem niye bana cevap yazmıyo diye
Adam iftiraya uğramış diye kızgın kendisine demek ki

Konuyu en başından beri okuyorum. Allah’ım size bol bol sabır versin, çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz; arkadaşların da yazdığı gibi böyle bir olay yaşanmış olsa, kardeşinizin enişteyi bırak sizi bile zar zor araması gerekirdi bence; ama enişteye bile mesaj çekmiş, beni soruyor mu falan diyormuş. Uzmana gitmenizi tavsiye etmiş bazı arkadaşlar konuşmalardan, el hareketlerinden anlaşılır diye düşünmüyor musunuz peki gitmeyi. Birde kardeşinizi karşınıza alın, uzaktalarsa tel de güzelce girin konuya kızmıcam, anlayışla karşılıcam bana her şeyi anlat falan filan alttan girin üstten çıkın, hayal görmüşse bile sizden ters tepki alacağından korktuğu için açıklayamıyor olabilir.

Merhaba,
ben 5 6 yasındayken gercekten enişte tacizine ugradım. O yasımda o aklımda bagırdım cagırdım onu herkese rezil ettim, ve bi daha da konusmadım, hep nefret ettim, bize gelseler odamdan cıkmadım. Eh cocuk akılla bile kadın kendini koruma psikolojisine giriyorsa, kocaman insan böyle mi yapar düsün bacım... Ben ablamla bile yıllardır mesafeliyim. Bu adam diger kardesime de sarkıntılık etmis, zaten dünya alem biliyor sapık oldugunu :s
son olarak ablam niye bosanmadı cünkü aile destegi görmedi kacarak evlendigi icin...

bütün sayfaları okudum ve kesinlikle esinizin masum oldugunu düsünüyorum. gerçekten eniştesinin tacizine ugrayan biri o kadar rahat olmaz depresyona girer aklınızıda kalbinizide bulandırmayın eşinize haksızlık etmeyin bence bi süre kardesinizle daha az görüşün cünkü onunla konustukca aklınıza bu olay gelecek cocugunuuz ve esinizle zaman geçirin unutmak imkansız ama dusunmemeye calısın ALLAH yardımcınız olsun

Üzgünüm ama kardeşiniz rüya görmüş olabilir mi?Bana çok oluyor çünkü mesela 2 gün önce rüyamda örümcek gördüm ama gerçekte gördüğümü sandım,sıçrayarak uyanıp yatakta örümcek aradım :KK1:
Ya bi de nasıl öyle bekliyo ki onu anlamadım ne olursa olsun insan bi tepki verir istem dışı,bağırmaktan bahsetmiyorum ,irkilir falan vs. :KK50:

Aarkadaşlarr olmuyo olmuyo olmuyo :KK43: sanki huzur denen şey o gün çıktı gitti bizim evden nekadar iyi davransamda aynı gibi davranmaya çalışsamda içimdeki geçmiyo. güvenim tükendi herkese eşimede yapmamışsa bile güvenim sarsıldı çünkü ben bundan yüzde yüz emin olamıcam ömür boyu :KK43: çok kötü birşey bu o anı görebilmekk için neler yapmazdım ama imkansız. Ben bu siteye ilk açtığım konu bebeğim içindi hergğn girer hamilelik takvimimeki gelişmelere bakardım ama şimdi ise eşim ve kardeşim taciz olayı diye açtığım konuya bakıyorum hergün :KK43: insanın başına ne geleceği gerçektende hiç belli değil böyle bir konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi inanın. bu hayat böyle nasıl geçecek bilemiyorum ben ömür boyu yapıp yapmadığına tam olarak emin olamadığım bir adamla nasıl olacak onun her bayan görüşünde artık farklı şeyler düşündüğünü düşünücem. kardeşimle ise eskisi gibi samimi olamıyorum istesemde çünkü ona okadar kırgınımki beni hiç düşünmedi ne hale geleceğimi düşünmeden ortalığı yaktı yıktı ve gitti neyse işte böyle buraya sayfa dolusu yazılar yazsam anlatamam içimdekini tarifi yok. inş. ben böyle birşeyi yapabilecek bukadar gözünü karartmış bir adamla yaşamıyorumdur şuan :KK43:

Aarkadaşlarr olmuyo olmuyo olmuyo :KK43: sanki huzur denen şey o gün çıktı gitti bizim evden nekadar iyi davransamda aynı gibi davranmaya çalışsamda içimdeki geçmiyo. güvenim tükendi herkese eşimede yapmamışsa bile güvenim sarsıldı çünkü ben bundan yüzde yüz emin olamıcam ömür boyu :KK43: çok kötü birşey bu o anı görebilmekk için neler yapmazdım ama imkansız. Ben bu siteye ilk açtığım konu bebeğim içindi hergğn girer hamilelik takvimimeki gelişmelere bakardım ama şimdi ise eşim ve kardeşim taciz olayı diye açtığım konuya bakıyorum hergün :KK43: insanın başına ne geleceği gerçektende hiç belli değil böyle bir konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi inanın. bu hayat böyle nasıl geçecek bilemiyorum ben ömür boyu yapıp yapmadığına tam olarak emin olamadığım bir adamla nasıl olacak onun her bayan görüşünde artık farklı şeyler düşündüğünü düşünücem. kardeşimle ise eskisi gibi samimi olamıyorum istesemde çünkü ona okadar kırgınımki beni hiç düşünmedi ne hale geleceğimi düşünmeden ortalığı yaktı yıktı ve gitti neyse işte böyle buraya sayfa dolusu yazılar yazsam anlatamam içimdekini tarifi yok. inş. ben böyle birşeyi yapabilecek bukadar gözünü karartmış bir adamla yaşamıyorumdur şuan :KK43:

Aradan epey zaman geçti.
Kardeşinle bu konuda tekrar konuştunuz mu?
Bu şekilde kendini de , evliliğni de tüketeceksin.
Sanırım yardım alman gerekiyor, belki evlilik terapisi ...
Tek başına bu yükü taşıyamayacaksın , gayet normal, kim taşıyabilir ki.
Kardeşin netleşmeli, seni ortada bıraktı.
Bu şekilde olmaz, Allah yardımcın olsun

Kızkardeşine Gıcık Kaptım Ben Çok Rahat Gerçi Eşinde Sakin Biri Çözemedik :KK37: Dertsiz Başına Dert Açıldı Yani Belkide İkiside Suçlu Kardeşin Nasıl Eniştesiyle Konuşabiliyo Eşin Nasıl İftira İse Sessiz Kalıyor Şeytan Diyor At İkisini de :KK57:

eşinin yanında ol, adama yazık olmuş çünkü.. birde sen yazık etme..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X