valla kızamıycam size çünkü bende aynı fikirdeyim artık çünkü giderek sinirleniyorum kardeşime ben ona güvendiğim için inandım hep lafta söyletmedim hep eminim dedi ama sonradan hatırlamıyorum falan filan birde ben burda harap oldum eşimde bende ben geceleri kabuslarla uyanıyorum kanter içinde altüst oldum kendime gelemiyorum ya tam geldim diyorum bakıyorum eskisi gibi değil hiçbişe ama kardeşim desen beni arıyo daha bu olay olduğu hafta cuma msjı atmış eşimede banada niye cvp vermiyo eniştem diyo çok kolay olay gibi geliyo sanırım bu bir travmadır nasıl atlatır insan madem bu kadar emindiyse anlamıyorum. beni arıyor abla elbise beğendim bilgisayar alcam falan böyle konuşup duruyo gezmeklere gidiyo yani sanki ona hiçbişe olmadı
çok umursamaz davranıyo ama beni ne halde bıraktı[/
Kardeşinde de bir enteresan arkadaşım
Hadi diyelimki böyle bir olay yaşandı ve sizin evliliğiniz yıkılmasın diye şimdi hatırlamıyorum, emin değilim falan diyor.
E böyle bir şey yaşayan insan kolay kolay enişteyh hiçbir şey yaşanmamış, bu konuda yüzleşmiş gibi mesaj nasıl atar.
Bu nasıl rahatlık.
Normalde karşılaşmaktan kaçması, iletişime girmemesi gerekir.
Fazla rahat kardeşiniz , olay soğudukçailk başta söylenen şeylere sizdh dikkat etmeye başladınız.
O kadar uzun süre insan müsade etmez dokunulmasına
En azından kıpırdanır diye düşünüyorum.
Emin olmadan da ortalık böylr bir konuda velveleye verilmez.
Başından beri aklıma takılan bir konu bu doğrusu