- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
- Konu Sahibi ceylanck18
canım madem kardeşin uzaktan eğitim alıyor da neden sizde kalıyor.bir de diğer üyeler de sormuş,kız kardeşinin mesajını nasıl gördün?
haklısın kalmasada olurdu burda yani onların yaşadığı şehirdede girme imkanı vardı ama ben ve kardeşim çok istedik birlikte olmayı bebeğimde olduğu için bana yoldaş olur diye düşünmüştük annemde çalışan bi kadın olduğu için nede olsa evde durmuyor diye düşündük. yaşadığımız şehirdede kimsemiz yok zaten ben ve eşim hariç kardeşimin gelmesi çok iyi olur diye düşündük. msjı şöyle gördüm kardeşim ben yarın sabah gidicem diye tutturdu üstelik o sabah sınavı vardı önemli bir sınav ben şaşırdım zaten neyse sordum sonra ne olduğunu söylemedi bana birşey ama bana çok iyi davranıyodu sarılıyodu falan ben zaten ne oldu acaba diye düşünmeye başladım sonra telefonuna msj geldi kim diye sordum arkadaşım dedi baktım gerçekten arkadaşı sonra kardeşim cvp yazdı ona ama sonra bi daha bişeler yazıyodu kimse yazıyo acaba diye içimden bişe dürttü illa bak bak diye ne yapıp edip aldım elinden telefonu baktım öyleydi işte tepkisiz dondum kandım zaten okuduğum anda msjı zangır zangır titremeye başladım