Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım madem kardeşin uzaktan eğitim alıyor da neden sizde kalıyor.bir de diğer üyeler de sormuş,kız kardeşinin mesajını nasıl gördün?

haklısın kalmasada olurdu burda yani onların yaşadığı şehirdede girme imkanı vardı ama ben ve kardeşim çok istedik birlikte olmayı bebeğimde olduğu için bana yoldaş olur diye düşünmüştük annemde çalışan bi kadın olduğu için nede olsa evde durmuyor diye düşündük. yaşadığımız şehirdede kimsemiz yok zaten ben ve eşim hariç kardeşimin gelmesi çok iyi olur diye düşündük. msjı şöyle gördüm kardeşim ben yarın sabah gidicem diye tutturdu üstelik o sabah sınavı vardı önemli bir sınav ben şaşırdım zaten neyse sordum sonra ne olduğunu söylemedi bana birşey ama bana çok iyi davranıyodu sarılıyodu falan ben zaten ne oldu acaba diye düşünmeye başladım sonra telefonuna msj geldi kim diye sordum arkadaşım dedi baktım gerçekten arkadaşı sonra kardeşim cvp yazdı ona ama sonra bi daha bişeler yazıyodu kimse yazıyo acaba diye içimden bişe dürttü illa bak bak diye ne yapıp edip aldım elinden telefonu baktım öyleydi işte tepkisiz dondum kandım zaten okuduğum anda msjı zangır zangır titremeye başladım

Ço üzüldüm bu duruma
Çok zor bir açmaz, umarım netliğe kavuşur diyecem ama hayatınızda ki iki değerli kişiden birini kaybedeceksiniz demek bu.
Neyazmış kardeşiniz mesajında peki

Arkadar merhaba hepinize ayrı ayrı cvp yazamadım kusura bakmayın ama hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı fikirleriniz için. sonuç ise bütün herşeyi gözden geçirdim eşimin yapıp yapmadığı hakkında hala bi fikrim yok sadece bugün eşime msj attım ayrılmanın en doğrusu olduğunu yapmamışsanda bile bu mutsuzluğun bu kuşkunun içimizi teretmeyecek. yani bunu gerçekten yapmamış olması birşeyi değiştirmiyo çünkü bunu ne o nede biz hiçbir zaman ispatlayamıycaz. eşimse asla pes etmeyeceğini söyledi bunlarıda atlatıcaz dedi :KK43: ben ve eşim birbirimizi çok sevdik bir günümüz konuşmadna geçmezdi evli değilken bile aynı şehirlerde değildik uzaktan sevdik ayda bir görüşürdük ne güzel heyecanlardı :KK43: çocuklar gibi sevinirdik buluşacağımız için ve evlendik en büyük hayalimizdi kavuşmak ve kavuştuk çok mutluyduk zor şartlarda evlendik ailesi destek olmadı çünkü hiçbir zAMAN ama hepsinin üstesinden geldik. sonra bir kızımızn olmasıydı hayalimiz ve bir kızımız oldu 2012 aralık ayında kızımıza kavuştuk aslında acılarımız o zaman başladı eşimle kızımız doğuştan anomi ile doğdu bir ayağı gelişmemiş bir şekilde dünyaya geldi güzel kızım. o kadar acı doluydumki evlat bambaşka birşeymiş ama onu da atlattık eşimle çok şükür ve kızımız bize neşe kaynağı oldu herşeyi konuşarak paylaşarak atlattık ne olsa geceleri uyurken yatağa girdiğimizde elimi tutmadan uyumayan, alnımı öpüp iyi geceler kadınım demeden seni çok seviyorum demeden uyumayan bir adam bu birgün bile ihmal etmeyen ama şimdi geldiğimiz duruma bakın öyle bir çıkmaza girdikki tarifi mümkün değil :KK43:

Bu kadar sevip, güvenip, evladınız için mücadele ettikten sonra şu yaşanılanlar çok acı gerçekten
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Arkadar merhaba hepinize ayrı ayrı cvp yazamadım kusura bakmayın ama hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı fikirleriniz için. sonuç ise bütün herşeyi gözden geçirdim eşimin yapıp yapmadığı hakkında hala bi fikrim yok sadece bugün eşime msj attım ayrılmanın en doğrusu olduğunu yapmamışsanda bile bu mutsuzluğun bu kuşkunun içimizi teretmeyecek. yani bunu gerçekten yapmamış olması birşeyi değiştirmiyo çünkü bunu ne o nede biz hiçbir zaman ispatlayamıycaz. eşimse asla pes etmeyeceğini söyledi bunlarıda atlatıcaz dedi :KK43: ben ve eşim birbirimizi çok sevdik bir günümüz konuşmadna geçmezdi evli değilken bile aynı şehirlerde değildik uzaktan sevdik ayda bir görüşürdük ne güzel heyecanlardı :KK43: çocuklar gibi sevinirdik buluşacağımız için ve evlendik en büyük hayalimizdi kavuşmak ve kavuştuk çok mutluyduk zor şartlarda evlendik ailesi destek olmadı çünkü hiçbir zAMAN ama hepsinin üstesinden geldik. sonra bir kızımızn olmasıydı hayalimiz ve bir kızımız oldu 2012 aralık ayında kızımıza kavuştuk aslında acılarımız o zaman başladı eşimle kızımız doğuştan anomi ile doğdu bir ayağı gelişmemiş bir şekilde dünyaya geldi güzel kızım. o kadar acı doluydumki evlat bambaşka birşeymiş ama onu da atlattık eşimle çok şükür ve kızımız bize neşe kaynağı oldu herşeyi konuşarak paylaşarak atlattık ne olsa geceleri uyurken yatağa girdiğimizde elimi tutmadan uyumayan, alnımı öpüp iyi geceler kadınım demeden seni çok seviyorum demeden uyumayan bir adam bu birgün bile ihmal etmeyen ama şimdi geldiğimiz duruma bakın öyle bir çıkmaza girdikki tarifi mümkün değil :KK43:

kıyamam sana ben birinin bunu ispatlaması lazım sana olan sana oluyo

kardeşine ayrılmak istediğinden bahsettin mi?

ayrıca annen ne diyor bu konuda.

Son düzenleme:
Ço üzüldüm bu duruma
Çok zor bir açmaz, umarım netliğe kavuşur diyecem ama hayatınızda ki iki değerli kişiden birini kaybedeceksiniz demek bu.
Neyazmış kardeşiniz mesajında peki

kardeşim öncelikle ben uyanmadan önce annemi aramış olanı anlatmış sonrada ben uyandığımda msj atıyordu sanırım annemin korkacağını düşündü uzakta aklına neler gelecek diye üzülüp korkma anne bana birşey yapamaz ben sabah gelicem yazmış. Bu arada eşim ve kardeşimin evde yalnız kaldığı da oldu ben markete falan gitmişimdir falan hiçböyle birşey oldumu diye hepsini sordum olmadı valla billa ilk bu diyor

kardeşine ayrılmak istediğinden bahsettin mi?

ayrıca annen ne diyor bu konuda.

annem eşimin yaptığına hala inanmıyo diyorum ben üzülmeyeyim diye böyle diyorsun hayır yemin ederim ben onun böyle yapmıycağına eminim diyor. kardeşime ayrılacağımız söyledim bugün abla yapma sabret diyo ben bile artık yapmadığını düşünmeye başladım başka birşey olduğunu düşünmeye başladım diyor bu yüzden ayrılırsanız kendimi affetmem diyor

Bu kadar sevip, güvenip, evladınız için mücadele ettikten sonra şu yaşanılanlar çok acı gerçekten
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Amin inşAllah Rabbim bana bir yol gösterirde kimsenin suçunu günahını almadan bu olay aydınlanır dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Sizden bir konuda daha fikir istiyorum arkadaşlar. bu benim için önemli. biz evliliğimizin ilk yılı deniz olan bir yerde oturuyorduk yani tatil kesiminde. ama sonra çocuk olacağı için büyük şehire geçmeyte karar verdik ama bu şehire geldiğimiz ilk günden beri sorunlar dertler uğursuzluklar yakamızı bırakmadı. eşime çok dedim ne olur gidelim buradan diye o da daha alışamadık buraya bu yüzden alışırız zamanla sabret dedi. o an eşime dedimki bize bu şehir çok kötü günler yaşatıcak hissediyorum dedim sen burayı sevmediğin için böyle hissediyosun dedi. neyse tamam öyle geçti gitmedik kaldık ama hep sorunlar çıkmaya devam etti yine en sonunda bu olay yaşandı ve eşim buradan gitmeye karar verdi sen bana söylemiştin inanmamıştım ama artık korkmaya başladım başımıza daha kötü şeyler geleceğinden diyerek burdan gidelim dedi ben hiçbirşey demeden. düşüncem şu eşim bunu yaptıysa içinden biliyor sonuçta diyorum niye burası orası kafaya taksınki madem o kadar geniş adam diyorum anlatabildimmi demek istediğimi çok uzatıyorum ama

Amin inşAllah Rabbim bana bir yol gösterirde kimsenin suçunu günahını almadan bu olay aydınlanır dualarınızı eksik etmeyin ne olur

İnşallah , kardeşin b ştan çok emin konuşmasa, bir yanılma payı bıraksa , rüya, karabasan falan filan denebilir ama ,
Baştan çok emnken şimdi tereddüt etmesi evliliğin yıkılmaması için sanki biraz zamana bırakmıyor, vebal almak istemiyor diye düşündürüyor.
Sen ne kadar düşünsan ayrıntıları birşey bulman zor, çünkü eşinin sözüne karşın, kardeşinin sözü.
Üstü örtülecek birşey de değil yaşananlar.
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım en az hasarla atlatırsınız canım.

bu konunun gidişatı için istihareye yat bence.
hatta keşke bugün yatsaydın .
ne bileyim çokça dua et gerçeği görebilmen için.

aklıma başka fikir gelmiyor.

bir şey soracam eşime ayrılalım diye mesaj attım demişsin.
şuan eşinden ayrı bir evde mi yaşıyorsun?

hayır aynı evdeyiz işte olduğu için gündüz msj yazdım düşünüp taşındım en son bu karara vardım

anladım.

doğruyu bulman için allah yardımcın olsun. çok zor bir durum.
yukarıda bir soruda bahsetmişisn. eşim sen haklı çıktın, bu şehir bize uğursuz geldi, gidelim demesinden acaba bir şey çıkartabilir miyim diye..

bence bu tür sorularla, davranışları anlamlandırmaya çalışarak bir yere varamazsın.

aklıma sadece bir şey geliyor.. direk ayrılma kararı vermek yerine. bir süreliğine ayırlıp tatil bahanesi ile annenlere git. bu süre zarfında zaman sana karar verme konusunda yardımcı olur.

anladım.

doğruyu bulman için allah yardımcın olsun. çok zor bir durum.
yukarıda bir soruda bahsetmişisn. eşim sen haklı çıktın, bu şehir bize uğursuz geldi, gidelim demesinden acaba bir şey çıkartabilir miyim diye..

bence bu tür sorularla, davranışları anlamlandırmaya çalışarak bir yere varamazsın.

aklıma sadece bir şey geliyor.. direk ayrılma kararı vermek yerine. bir süreliğine ayırlıp tatil bahanesi ile annenlere git. bu süre zarfında zaman sana karar verme konusunda yardımcı olur.

eşim gitmeme izin vermiyor gidersem dönmeyeceğimden iyice ondan kopacağımdan korkuyor :KK43:

bu konunun gidişatı için istihareye yat bence.
hatta keşke bugün yatsaydın .
ne bileyim çokça dua et gerçeği görebilmen için.

aklıma başka fikir gelmiyor.

kaç gündür yapmayı düşündüm istihara ama bir türlü yapmadım nedense bu gece yapıcam yarın yazarım birşey görürsem inş. güzel yol gözükür doğru yol

eşim gitmeme izin vermiyor gidersem dönmeyeceğimden iyice ondan kopacağımdan korkuyor :KK43:

o zaman şu sorunun cevabını net verebiliyormusun,
diyelim ki eşin anlık bir şekilde nefsine yenildi ve bu olay gerçekten yaşandı.

bu durumda eşimden hiç teredüt etmeden ayrılabiliirm diyebiliyormusun? 3 yıla yakın bir evliliğiniz ve daha öncesi var. çocuğunuz var. onca yıl sana karşı olan sevgisi davranışları var.. bunların hepsini tartıya koyunca..

bu olay gerçekten yaşandıysa, kafanda rahat şekilde bu ilişkiyi bitirmene yetecek bir tartı ağırlığı var mı?

o zaman şu sorunun cevabını net verebiliyormusun,
diyelim ki eşin anlık bir şekilde nefsine yenildi ve bu olay gerçekten yaşandı.

bu durumda eşimden hiç teredüt etmeden ayrılabiliirm diyebiliyormusun? 3 yıla yakın bir evliliğiniz ve daha öncesi var. çocuğunuz var. onca yıl sana karşı olan sevgisi davranışları var.. bunların hepsini tartıya koyunca..

bu olay gerçekten yaşandıysa, kafanda rahat şekilde bu ilişkiyi bitirmene yetecek bir tartı ağırlığı var mı?

kesinlikle bitiririm.. çok acı çekerim onsuz bunuda biliyorum ama bitiririm

kesinlikle bitiririm.. çok acı çekerim onsuz bunuda biliyorum ama bitiririm

aslında zaman herşeyi unutturabiliyor. zaman her türlü yaranın üstünü örtebiliyor.. eğer eşinin iyi biri olduğuna güveniyorsan, sana olan sevgisinden eminsen ona bir şans daha ver diyecem ama sonuçta ben olaya çok dışardan bakıyorum. olayı derinden hisseden yaşayan sensin. buradan yorum yazmak bizim için çok kolay..

ama şu var bu olayın gerçekten yaşanıp yaşanmadığından emin olmak istiyorsan bu sorunun cevabını eşinde bulamazsın.. sorunun cevabı kız kardeşinde saklı.. kız kardeşinle konuşarak doğruyu bulursun..

aklıma gelmişken, annen baştan beri eşinin bunu yapacağına inanmadığını söylemiş.. peki annen kız kardeşinin yaşadığı bu olay karşısında ne düşünüyor.. sonuçta annen kız kardeşini senden daha iyi tanıyor.... yani annen kız kardeşinin yalan söylebileceğini mi düşünüyor? yada annen tam olarak ne olmuş olabileceğini düşünüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X