- Konu Sahibi ceylanck18
nasıl bir mideniz var inanamadım. adam nefsine yenik düşmüş, bebekleri var, yuva kurmak kolay değil, böyle bir şeyi yaptıysa da şeytanın işi deyip hiçbir şey olmamaış gibi devam edilsin, koşullar adamı buna zorlamış. öyle mi? hatta bu zamana kadar nasıl şeytana karşı gelip tecavüz etmemiş mesela? aman tanrım...
ben bir konuda emin olmadan yıkıcı olmayı doğru bulmuyorum. ondan konuya bu şekilde yaklaştım. üstelik ortada yüzde yüz doğruluğu asla ispatlanamayacak bir durum var.
bide emin olun çoğumuzun eşi, zaten elle olmasa bile gözüyle, yada içinden geçirerek, yolda gördüğü bir kadını, yada televizyonda izlediği yada eşinin akrabası olan bir kadını taciz ediyor. siz farketmesinizde..
ben olsam ne yapardıma gelince ben gider kız kardeşimle enine boyuna konuşurdum.. bir tarafta eşim bir tarafta kız kardeşim de olsa,, kız kardeşimin yaşadığı ve hissettiği daha önemli,, kız kardeşimin zihninde bu olay hayal mayal hatırlanan bir okşama ise farklı karar verebilirm ama yok kız kardeşimin net hatırladığı ve onun ruhunu yaralayan bir durum varsa, kesinlikle kız kardeşimden yana tavır alırdım..
bunun için en doğrusu konu sahibinin kız kardeşiyle bu konuyu enine boyuna konuşup, birlikte karar vermesi olacak..