Bacım beni dinle çocuk için acele etme ve kayınvalidenler yokken eşinle sakin tatlı dille şunu konuş , yani seninle tanışırken senin tarzın nasıldıysa açık/ kapalı farketmez böyle tanıdı ve böyle devam edeceğini önce idrak etmeli , ikincisi ise sen ne olursa olsun çok kaba da gelse kulağa insan eşine ailem dediği kişiye namusum dediği insana ne ailesiyle ne arkadaşıyla kılık kıyafetine karıştırmamalı lafını ettirmemeli. Mezhep deyince leb demeden leblebiyi anladım hiç merak etme :) ben kendi mezhebimden biriyle evli olmama rağmen zaman zaman kıskanclığı oluyor ama ailesine laf getirtmez eşim kendisine yakıştırmış onun zevki der geçer. Yansıtmaz dışarıya böyle de olmalı , onun dışında kayınvalidenizin huyunu biliyorsunuz onunla da ayrı konuşun yani arada hep 3. Şahıslar olmasın sonra her kafadan ses çıkıyor o dengeyi aslında bir anne koruyabilmeli ama bazen beceremiyorlar bende başka konudan çektim biraz dengede tutmayı beceremiyorlar ilişkileri .. şimdi yaşını başını almış insanlar bide bugün varlar yarın yoklar çokta ciddiye alma diyeceğim ama evliliğinize çok karışıyorlarsa bir müddet daha bekle derim hele ki çocuk konusunda acele etme Cidden dertsiz başına bela alırsın.