Merhaba arkadaşlar.
Ben 1 yıldır evliyim. Evlendikten sonra eşim anneci oldu. Kayınvalidemin ise oğluna düşkünlüğü arttı. Mezhep farklılıklarımız var. İlk başta sorun değilken evlendikten sonra sorun etmeye, bana karışmaya başladı kayınvalidem ve kayınbabam. Fakat eşim bunları görmezden geliyor. Bu sene içinde 10 gün gelip yanımızda kaldılar. Sonra biz 15 gün yanlarına gittik. İznimizin çoğunu orada kullandık. Ama ne eşime ne de kayınvalideme yetmiyor.
Kayınvalidem sürekli ağlıyor oğlumu özlüyorum diye. Kışa doğru yanıma gelip 1-2 ay kalmaları söz konusu. Fakat ben istemiyorum. Benim ailemden kimse gelip kalmıyor bizi rahatsız etmemek adına. İzniniz olduğunda siz geliyorsunuz zaten, görüyoruz diyorlar.
Sesimi çıkaramıyorum kimseye. Çünkü eşimle aramız bozuluyor. Zaten sessiz biriyim. Yanımıza gelince kıyıda köşede kıyafetime laf ediyorlar. Çevreme karışıyorlar. Eşim de onların yanında dikkat et o zaman diyor. Annesiyle el ele geziyor. Bunu gören arkadaşlarım bile garipsiyorlar. Evlendirmeseydi oğlunu diyorlar. Ben güzellikle bu durumu nasıl halledebilirim arkadaşlar?