- 1 Haziran 2019
- 97
- 23
- Konu Sahibi Sibel19901907
Merhaba arkadaşlar kocamla bir tartışma yaşadık sebebi de kahve oyun olayları bu da son damla oldu, herneyse her gittiğimiz yerde zaten kahveye gidiyorlar bekarken takıldıkları yere, o gün de gittiler ses etmedim, ertesi gün kahvaltıya gittik hep beraber sadece 2 saat takıldık sonra bunlar tekrar kahveye gittiler ve gecenin 12’sinde geri döndüler. Ben biraz tepki gösterdim. Daha sonra geçen gün de tartışırken bana dediki kız kardeşinin eşi demişki abi Allah sana sabır versin bu olaydan sonra ben izin vermiyorum diye böyle cümle kullanmış ben de çok sinirlendim ve kız kardeşine arayıp eşin böyle böyle bir şey demiş kimse benim evliliğimi bilemez yorum yapması yanlış dedim, konuşurum onunla dedi, eşimde sonra neden söyledin bu sefer çocuk mesafe koyacak ben söyledim diye falan filan dedi söyleyen kendisi mesafe koyan kendisi ne kadar güzel dedim aslı mesafeyi benim koymam gerekir. Dün de kız kardeşi aradı şaka yapmış falan dedi ama inanmıyorum abisine ben karışmak da istemiyorum şaka yapmış derim falan demiş. İnanmış gibi yaptım he he diyip geçiştirdim. Böyle işte sizce bu tepkimi göstermek haklı mıyım haksızmıyım ve bundan sonraki tepkim hareketlerim nasıl olmalı?