- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
ee niye evlenmiyor o zaman?gerekçesi ne amacı ne?Arkadaslar
Ben zaten calisiyorum. Hic bir talep istemiyorumki zaten ? Siz bunlari nerden cikartiyorsunuz ?
Adam benle beraber olmak istemese gecen sene neden dusuk yapiyim. Konu nerden nereye geldi anlamadim ki.
İnternetten baktım, birlikte yaşama hakkıymış.konu sahibi başka bir ülkeden mi gelmiş oraya?samenwonen birlikte yaşama hakkıymış netten baktım.yaparsan evli gibi başka ülkeden kişiyle yaşayabilirmişsin.ama aynı ülkedenlerse ne işe yarıyor tam çözemedim.adamın mallarına ortak edildiğini sanmıyorum yanılıyormuyum?
Arkadaslar
Ben zaten calisiyorum. Hic bir talep istemiyorumki zaten ? Siz bunlari nerden cikartiyorsunuz ?
Adam benle beraber olmak istemese gecen sene neden dusuk yapiyim. Konu nerden nereye geldi anlamadim ki.
sevgilimle birlikte yaşıyorum diyen kadınlara saygım çok daha arttı bu konudan sonra.dürüstçe sevgilim diyorlar bravo vallaİnternetten baktım, birlikte yaşama hakkıymış.
Ama mal varlığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Çünkü ortada resmi ya da uluslarası bir evlilik yok. Dolayısıyla mal varlığını kapsayacağını sanmıyorum.
Adam sizinle elbette sex yapacak, yoksa sizinle neden aynı evde yaşasın.Arkadaslar
Anlayamadilar canim. Imam nikahi gibi zannedildi. Yasal olarak bir takim haklariniz var samenwonenda. Sadece bitirmek an kadar kolay.Arkadaslar
Tamam da bunu biz çıkarmadık ki.Arkadaslar
İnternetten baktım, birlikte yaşama hakkıymış.
Ama mal varlığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Çünkü ortada resmi ya da uluslarası bir evlilik yok. Dolayısıyla mal varlığını kapsayacağını sanmıyorum.
ee niye evlenmiyor o zaman?gerekçesi ne amacı ne?
evden kovamaz istediği zaman falandır hakları malda mülkte hakkı yokmuş bir nevi sevgililik işte gene de devletin bildiğiAnlayamadilar canim. Imam nikahi gibi zannedildi. Yasal olarak bir takim haklariniz var samenwonenda. Sadece bitirmek an kadar kolay.
Siz finans durumunu esinize birakin. Istediginiz gibi yasayin
Bizi de aydınlatın lütfen.Anlayamadilar canim. Imam nikahi gibi zannedildi. Yasal olarak bir takim haklariniz var samenwonenda. Sadece bitirmek an kadar kolay.
Ama Nil sadece imam nikahım var dedi kendisi, resmi nikahım yok dedi. Anlayamamak değil konu sahibi yanlış anlattı.Anlayamadilar canim. Imam nikahi gibi zannedildi. Yasal olarak bir takim haklariniz var samenwonenda. Sadece bitirmek an kadar kolay.
Peki edindiği mal varlıkları ne oluyor?Cunku evlenmek ortakliktir diyor.
Ben kimseyle ortak olmak istemiyorum diyor.
Yasalari gosterdi bana, bende ikna oldum.
Adam diyelim buyuk yuklu borca girdi. ayrildik. Yarisi bana. Ben neden adamin borclandigi parayi odeyim ? Yani ben de kendimi garanti aliyorum ama burda yasamayanlar bilemez bu konulari.
ciddi olamazsınız.eşlerimizi hemen boşayalım o zaman borca girerlerse yarısı bize kalmasın diyeCunku evlenmek ortakliktir diyor.
Ben kimseyle ortak olmak istemiyorum diyor.
Yasalari gosterdi bana, bende ikna oldum.
Adam diyelim buyuk yuklu borca girdi. ayrildik. Yarisi bana. Ben neden adamin borclandigi parayi odeyim ? Yani ben de kendimi garanti aliyorum ama burda yasamayanlar bilemez bu konulari.
noööööööööPeki edindiği mal varlıkları ne oluyor?
Sizinle bir kaç sene yaşadı diye onun aldığı mallara ortak olabiliyor musunuz?
Peki edindiği mal varlıkları ne oluyor?
Sizinle bir kaç sene yaşadı diye onun aldığı mallara ortak olabiliyor musunuz?
Ee tamam işte imam nikahlıymış.Sivil partnerlik mal, miras vb ciddi şeyleri kapsamaz. Daha çok pratik konularda bazı haklar verir, misal hastaysan/kaza geçirdiysen, hastaneye düşersen karşı taraf aile bireylerinin haklarına sahip oluyor.
Konu sahibesi basbayağı İmam nikahlı sivil partnerlik yok
ortak tapu olursa ortak birlikte yaşarken alınınca tapu kimdeyse malda onun avrupada bileolunmuyor,.
Ev mi aldik, o ortak.
Ne alirsak ortak.
Kendi mal kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?