- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.515
- 548
- 26
O cüzdanın hayrını görse gam yemicem ama kadın sanki maaşlı eleman gibi, bir çalıştığı yerden, bir birlikte yaşadığı adamdan maaş alıyor. Üstelik kendi maaşı da hiç oluyor adamla ortak harcıyor, adam zırnık koklatmıyor. Kendine saygısızlık olarak görürdüm ben.Hadi aileler paragoz bir kadın avrupa da 3 bin euro maasla gül gibi gecinir gider neden kendine çöp muamelesi yapan bir cuzdani kabariga katlanmak neden . Cahillik ve aç gözluluk nerde yasarsaniz yasayin var insanin içinde özsaygisi varsa ha das basi ha avrupa Amerika kimse ona öyle bir evlilik yaptiramaz.
O adam insani nikah dairesine goturup nikahsiz getirir fena fena ama aslında akıllı.evi kendine alacak konu sahibi.ama adam çok uyanık tek kuruşunu kaptırırmı karısı bile olmayan kadına çekmiş hesaptan hemen parasını
nikahını vermemiş günahını hiçç vermezzzEee evi kendine alacaksa boşuna adamdan hayır bekliyor.
O adam sana günahını verir mi
o beyefendi sizin esiniz degil birlikte yasadiginiz bi birey.Esim evlenmedi. Kesinlikle olmaz dedi.
Ailelerde ikna edemedi. Kendi ailesi de. Sadece imam nikahimiz var.
Ceycey senin benim gibilerde hisselerde 100 TL kar kovalasin.nikahını vermemiş günahını hiçç vermezzz
Var. Siz hollanda mi yasiyorsunuz ?Hay bu adamin hayallerine diyesim var
100 euroluk siz de masaja gitseniz hakikaten yatirim yapamiyor musunuz?
Konu sahibi samenwonen var mı
sorma onlarda zararda toptann.binlerce euro paylaşılamıyor ama konuda.kader utansınnCeycey senin benim gibilerde hisselerde 100 TL kar kovalasin.
Euro diyor konu sahibesi elllaaam shdhshsh
Kurnaz köylu diye bir tabir vardir ya o geldi aklimaO cüzdanın hayrını görse gam yemicem ama kadın sanki maaşlı eleman gibi, bir çalıştığı yerden, bir birlikte yaşadığı adamdan maaş alıyor. Üstelik kendi maaşı da hiç oluyor adamla ortak harcıyor, adam zırnık koklatmıyor. Kendine saygısızlık olarak görürdüm ben.
Peki sen bu adamın senden para kaçırdığını ve evlenme sebebinin onun malına ortak çıkma diye olduğunu biliyor musun ?Yasalari esim cok iyi biliyor cunku arkadasi avukat.
Esim
Var. Siz hollanda mi yasiyorsunuz ?
+1O adam insani nikah dairesine goturup nikahsiz getirir fena fena ama aslında akıllı.
Eğer kadın kabul etmeseydi nikahsiz yaşamayı belki adam parasinda gözü olmadigini dusunurdu.
Gorucu usülu nikahsiz hemen kabul etmis elin adami safmi.
Türkiye' deyim. Orda doğdum büyüdüm. Samenwonen da arkadaslar Hollanda hukumeti kadini güvence altina alır belediyelerce yapilir. Tamamem imam nikahi gibi olmasa da yine de yasalar kadina hak tanir.Yasalari esim cok iyi biliyor cunku arkadasi avukat.
Var. Siz hollanda mi yasiyorsunuz ?
konu sahibi başka bir ülkeden mi gelmiş oraya?samenwonen birlikte yaşama hakkıymış netten baktım.yaparsan evli gibi başka ülkeden kişiyle yaşayabilirmişsin.ama aynı ülkedenlerse ne işe yarıyor tam çözemedim.adamın mallarına ortak edildiğini sanmıyorum yanılıyormuyum?Türkiye' deyim. Orda doğdum büyüdüm. Samenwonen da arkadaslar Hollanda hukumeti kadini güvence altina alır belediyelerce yapilir. Tamamem imam nikahi gibi olmasa da yine de yasalar kadina hak tanir.
Ceycey senin benim gibilerde hisselerde 100 TL kar kovalasin.
Euro diyor konu sahibesi elllaaam shdhshsh
Ne işiniz var böyle adamın yanında ? Ailenizde kabul etti mi bunu ? Siz nasıl kabul ettiniz ?Esim evlenmedi. Kesinlikle olmaz dedi.
Ailelerde ikna edemedi. Kendi ailesi de. Sadece imam nikahimiz var.
Adamin mallarinda zerre hakki yok. Zaten ceyceyim adam hayallerim var diyor hep konu sahibine. Adamin hayalleri Pariskonu sahibi başka bir ülkeden mi gelmiş oraya?samenwonen birlikte yaşama hakkıymış netten baktım.yaparsan evli gibi başka ülkeden kişiyle yaşayabilirmişsin.ama aynı ülkedenlerse ne işe yarıyor tam çözemedim.adamın mallarına ortak edildiğini sanmıyorum yanılıyormuyum?
Resmi nikahınız olmayan bir adamdan çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz bir de ?Arkadaslar
Ben zaten calisiyorum. Hic bir talep istemiyorumki zaten ? Siz bunlari nerden cikartiyorsunuz ?
Adam benle beraber olmak istemese gecen sene neden dusuk yapiyim. Konu nerden nereye geldi anlamadim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?