• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve finansal hakkinda.

Hadi aileler paragoz bir kadın avrupa da 3 bin euro maasla gül gibi gecinir gider neden kendine çöp muamelesi yapan bir cuzdani kabariga katlanmak neden . Cahillik ve aç gözluluk nerde yasarsaniz yasayin var insanin içinde özsaygisi varsa ha das basi ha avrupa Amerika kimse ona öyle bir evlilik yaptiramaz.
O cüzdanın hayrını görse gam yemicem ama kadın sanki maaşlı eleman gibi, bir çalıştığı yerden, bir birlikte yaşadığı adamdan maaş alıyor. Üstelik kendi maaşı da hiç oluyor adamla ortak harcıyor, adam zırnık koklatmıyor. Kendine saygısızlık olarak görürdüm ben.

evi kendine alacak konu sahibi.ama adam çok uyanık tek kuruşunu kaptırırmı karısı bile olmayan kadına çekmiş hesaptan hemen parasını
O adam insani nikah dairesine goturup nikahsiz getirir fena fena ama aslında akıllı.

Eğer kadın kabul etmeseydi nikahsiz yaşamayı belki adam parasinda gözü olmadigini dusunurdu.

Gorucu usülu nikahsiz hemen kabul etmis elin adami safmi.

Esim evlenmedi. Kesinlikle olmaz dedi.

Ailelerde ikna edemedi. Kendi ailesi de. Sadece imam nikahimiz var.
o beyefendi sizin esiniz degil birlikte yasadiginiz bi birey.
imam nikahinda da rizalik vardir, birlikte yasadiginiz sahisla imam nikahinizda gecerli degildir bu durumda.
buram buram fake kokan konu yine de gerceklik ihtimaline karsi yazdim.

Yasalari esim cok iyi biliyor cunku arkadasi avukat.

Hay bu adamin hayallerine diyesim var

100 euroluk siz de masaja gitseniz hakikaten yatirim yapamiyor musunuz?

Konu sahibi samenwonen var mı
Var. Siz hollanda mi yasiyorsunuz ?

Konu sahibi kusura bakmayın kimse bilmeden evlendiğinize inanmaz.
Hollanda gibi bir yerde resmi nikahsız evlenmeyi kabul etmez hiç kimse. Tabi bu evliliğimsi ortaklıktan çıkarı yoksa. Siz kendinize yazık etmişsiniz. Kocanız ortak biriktirdiğiniz paranın 1 kuruşunu bile size bırakmamış, ne ev alması. Adam sizi kullanıyor açın gözünüzü,bu evlilikte hiçbir hakkınız yok.

O cüzdanın hayrını görse gam yemicem ama kadın sanki maaşlı eleman gibi, bir çalıştığı yerden, bir birlikte yaşadığı adamdan maaş alıyor. Üstelik kendi maaşı da hiç oluyor adamla ortak harcıyor, adam zırnık koklatmıyor. Kendine saygısızlık olarak görürdüm ben.
Kurnaz köylu diye bir tabir vardir ya o geldi aklima

Esim

Peki sen bu adamın senden para kaçırdığını ve evlenme sebebinin onun malına ortak çıkma diye olduğunu biliyor musun ?
Bak hala cevap vermedin.
Anan baban niye bu işe bir dur demiyor.
Nikahiniz olmadan bu adamdan hakikaten beklentiniz var mı ?

O adam insani nikah dairesine goturup nikahsiz getirir fena fena ama aslında akıllı.

Eğer kadın kabul etmeseydi nikahsiz yaşamayı belki adam parasinda gözü olmadigini dusunurdu.

Gorucu usülu nikahsiz hemen kabul etmis elin adami safmi.
+1
Adamda demek ki bu kadın benimle param için birlikte diyip parasını ayırmaya başlamış.
Bu zekilikte bir adam bunu düşünmemiş olamaz.

Türkiye' deyim. Orda doğdum büyüdüm. Samenwonen da arkadaslar Hollanda hukumeti kadini güvence altina alır belediyelerce yapilir. Tamamem imam nikahi gibi olmasa da yine de yasalar kadina hak tanir.

Eşinizin avukat tanıdığı oldugu belli oluyor. Malesef

Türkiye' deyim. Orda doğdum büyüdüm. Samenwonen da arkadaslar Hollanda hukumeti kadini güvence altina alır belediyelerce yapilir. Tamamem imam nikahi gibi olmasa da yine de yasalar kadina hak tanir.
konu sahibi başka bir ülkeden mi gelmiş oraya?samenwonen birlikte yaşama hakkıymış netten baktım.yaparsan evli gibi başka ülkeden kişiyle yaşayabilirmişsin.ama aynı ülkedenlerse ne işe yarıyor tam çözemedim.adamın mallarına ortak edildiğini sanmıyorum yanılıyormuyum?

Ayrıca sevgilinizin yasaları bilmesi bir işe yaramaz, yasalar şu durumda size hiçbirşey yapamaz.
Burada nikahsız aynı evde yaşamak büyük tabu ama orada değildir zannımca.
Adamın mal varlığı için bu işe girdiğiniz belli.
Adamda bunu anlamış üstüne siz gidip anne babama sorayım diyince bakmış para elden gidecek ayırmış hesapları.
Bence sizde bu ortaklığın içinde fazla bulunmayın.

konu sahibi başka bir ülkeden mi gelmiş oraya?samenwonen birlikte yaşama hakkıymış netten baktım.yaparsan evli gibi başka ülkeden kişiyle yaşayabilirmişsin.ama aynı ülkedenlerse ne işe yarıyor tam çözemedim.adamın mallarına ortak edildiğini sanmıyorum yanılıyormuyum?
Adamin mallarinda zerre hakki yok. Zaten ceyceyim adam hayallerim var diyor hep konu sahibine. Adamin hayalleri Paris

Arkadaslar

Ben zaten calisiyorum. Hic bir talep istemiyorumki zaten ? Siz bunlari nerden cikartiyorsunuz ?
Adam benle beraber olmak istemese gecen sene neden dusuk yapiyim. Konu nerden nereye geldi anlamadim ki.

Arkadaslar

Ben zaten calisiyorum. Hic bir talep istemiyorumki zaten ? Siz bunlari nerden cikartiyorsunuz ?
Adam benle beraber olmak istemese gecen sene neden dusuk yapiyim. Konu nerden nereye geldi anlamadim ki.
Resmi nikahınız olmayan bir adamdan çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz bir de ?

Back
X