Esim ve finansal hakkinda.

24 saat konuda aktif olan suy birden bire kayıplara karıştı
S suy1 buraları okuyorsan nolur dön bacım, bak o kadar emek verdik , üzerinde hakkımız var, gel şu hikâyeyi baştan dürüstçe anlat. Fakeledigin yerler için kizmiycaz yeminle, Bari niyetini söyle cigerimizi ye, çok merak ediyorum, düğün yaptınız mı yapmadınız mı?

Ama azıcık detay ver lütfen
Ama çok zor bir şey istiyorsun. Zengin koca avcısı , hayal gücü ve öngörü kapasitesi olan bir bacimiz ve çok daha zeki bir abimiz var. Bu ablamiz adamın kendi ile neden evlenmediği ve resmi nikahin ne kadar gereksiz olduğunu bu kadar sayfa bize anlattı. Yok lüx hediyeler alıyormuş , kendini gelistir diyormuş abimiz de çok kendini geliştirmiş falan falan. Sonunda da 2. ve büyük ihtimal 3.hesabi ile yazdı yanlışlıkla ve kaçtı.

Bu arada bu abimiz ablamizi olmayan ve muhtelemelen hiç olmayacak borçlardan falan da koruyor evlenmeyerek. Öyle de fedakar öyle de cefakar abimiz. Sizinkiler de evleniyor kakalıyor size borçları püüü.

Yasa masa bulup paylaşıyordu bir de. Şu kadar işsiz olsam bana yeter ahsjjajsja
Sabah yürüyüş yaparken bi yandan da Hollanda'daki arkadaşımla 2 saat kritiğini yaptık.
Ama o demişti kız avcı diye, ben inanmamıştım

2.bir bahtsızbedevi vakası olmasın

Bu arada bu abimiz ablamizi olmayan ve muhtelemelen hiç olmayacak borçlardan falan da koruyor evlenmeyerek. Öyle de fedakar öyle de cefakar abimiz. Sizinkiler de evleniyor kakalıyor size borçları püüü.
Kafalar pırıl pırıl. Aceba puda şekeri mi yiyolarkine

Nasıl çözdünüz kızzz

Şeye benzettim bir üye vardı trilyon yıl önce olan boşanmasını aldatılmasını hep sanki dün yaşamış gibi açıyordu ona benzettim
amannn kaç tane üyeliği var onun .yazdı yazdı bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…