- 23 Ağustos 2020
- 6.717
- 12.668
- 198
24 saat konuda aktif olan suy birden bire kayıplara karıştıAy ahahahah Suy bize eski eşin pardon sevgilinin başına gelenleri mi anlatıyor şimdi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 saat konuda aktif olan suy birden bire kayıplara karıştıAy ahahahah Suy bize eski eşin pardon sevgilinin başına gelenleri mi anlatıyor şimdi?![]()
Adam pisliğin teki çıktı rıza baba.Ay nolmuş şimdi biri aydınlatır mı okadar sayfa okumayaym
S suy1 buraları okuyorsan nolur dön bacım, bak o kadar emek verdik , üzerinde hakkımız var, gel şu hikâyeyi baştan dürüstçe anlat. Fakeledigin yerler için kizmiycaz yeminle, Bari niyetini söyle cigerimizi ye, çok merak ediyorum, düğün yaptınız mı yapmadınız mı?24 saat konuda aktif olan suy birden bire kayıplara karıştı![]()
Ama azıcık detay ver lütfenAdam pisliğin teki çıktı rıza baba.
Hiç güleceğim yoktuAdam pisliğin teki çıktı rıza baba.
Nasıl çözdünüz kızzzMaalesef![]()
Şeye benzettim bir üye vardı trilyon yıl önce olan boşanmasını aldatılmasını hep sanki dün yaşamış gibi açıyordu ona benzettimMeğer tanışma aşamasındalarmış.![]()
Valla adam bildik eşşeği altına serdik döşşeği diyelim kizlar yoksa bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş durumunu yaşadığımızı şiddetle reddediyorum şu an
Ama çok zor bir şey istiyorsun.Ama azıcık detay ver lütfen![]()
O geçmişe gidiyordu, bu geleceğe gitmiş.Nasıl çözdünüz kızzz
Şeye benzettim bir üye vardı trilyon yıl önce olan boşanmasını aldatılmasını hep sanki dün yaşamış gibi açıyordu ona benzettim![]()
Bu arada bu abimiz ablamizi olmayan ve muhtelemelen hiç olmayacak borçlardan falan da koruyor evlenmeyerek. Öyle de fedakar öyle de cefakar abimiz. Sizinkiler de evleniyor kakalıyor size borçları püüü.Ama çok zor bir şey istiyorsun.Zengin koca avcısı , hayal gücü ve öngörü kapasitesi olan bir bacimiz ve çok daha zeki bir abimiz var.
Bu ablamiz adamın kendi ile neden evlenmediği ve resmi nikahin ne kadar gereksiz olduğunu bu kadar sayfa bize anlattı. Yok lüx hediyeler alıyormuş , kendini gelistir diyormuş abimiz de çok kendini geliştirmiş falan falan. Sonunda da 2. ve büyük ihtimal 3.hesabi ile yazdı yanlışlıkla ve kaçtı.
![]()
Sabah yürüyüş yaparken bi yandan da Hollanda'daki arkadaşımla 2 saat kritiğini yaptık.Yasa masa bulup paylaşıyordu bir de. Şu kadar işsiz olsam bana yeter ahsjjajsja
2.bir bahtsızbedevi vakası olmasınDiğer konu Mayıs’ta açılmış ama bize 2017 de evlendim dedi. Ama mayısta ortada henüz tanışma var. Ha adamın bir de eski eşi varmış iyice kafam karıştı. Amacı ne konu sahibinin biri beni aydınlatsın?
Kafalar pırıl pırıl. Aceba puda şekeri mi yiyolarkineBu arada bu abimiz ablamizi olmayan ve muhtelemelen hiç olmayacak borçlardan falan da koruyor evlenmeyerek. Öyle de fedakar öyle de cefakar abimiz. Sizinkiler de evleniyor kakalıyor size borçları püüü.
Benim arkadasimda saçma sapan bir şirket evliliği demiştiSabah yürüyüş yaparken bi yandan da Hollanda'daki arkadaşımla 2 saat kritiğini yaptık.
Ama o demişti kız avcı diye, ben inanmamıştım![]()
Bu güzel kafaya pudra şekeri gibi gıdayla ulaşıyorsa ben de kullanırım valla.Kafalar pırıl pırıl. Aceba puda şekeri mi yiyolarkine![]()
O kadar sayfa okurken tek dediğim, ikisi de çakal, sadece adam daha akıllı.Sabah yürüyüş yaparken bi yandan da Hollanda'daki arkadaşımla 2 saat kritiğini yaptık.
Ama o demişti kız avcı diye, ben inanmamıştım![]()
amannn kaç tane üyeliği var onun .yazdı yazdı bitmediNasıl çözdünüz kızzz
Şeye benzettim bir üye vardı trilyon yıl önce olan boşanmasını aldatılmasını hep sanki dün yaşamış gibi açıyordu ona benzettim![]()
Burada bile s... sıvadıysa gold digger işini nasıl becerecek bu.24 saat konuda aktif olan suy birden bire kayıplara karıştı![]()
vanessama baktım oda banlanmış tühh.tekrar bu konuya döndümAy ahahahah Suy bize eski eşin pardon sevgilinin başına gelenleri mi anlatıyor şimdi?![]()