• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve finansal hakkinda.

Ben hemmen ozetliyim
Suy bacimiz gurbetçi bir golddigerımız, ailesi de muhafazakar ama benzer kafada gurbetci bir ailemiz. bundan 3 ay önce suy bu adamı ağına düşürmüş ama nikaha ikna edememiş, nasılsa bir punduna getirir ikna ederim diye düşünmüş ve imam nikahiyla birlikte yaşamaya başlamışlar. Ama adamın kendisinden daha çakal olduğunu suy 3 ayda anlamış, burda 3 yıl gibi anlatıp bizden tavsiye istemeye gelmiş çünkü adam zaten aynı yöntemle kendisinden önceki golddigerı da 4 yıl emikleyip postalamis. Suy ve ailesi de erken uyanıp, kullanım süresi bitmeden bı çare aramak için bize gelmiş... şimdilik bu kadar
Vayyy canına. Zaten konuda bir tuhaflık vardı😇

Kuzu konuyu nerden tutsan elinde kalıyor . Mayısta 26 olan kadın 3 ayda 29 oluyor . Bu kadarı bile herseyin farazi olduğunu kanıtlıyor .
Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum, dualarım damatla :dua:

Son düzenleme:
Ben hemmen ozetliyim
Suy bacimiz gurbetçi bir golddigerımız, ailesi de muhafazakar ama benzer kafada gurbetci bir ailemiz. bundan 3 ay önce suy bu adamı ağına düşürmüş ama nikaha ikna edememiş, nasılsa bir punduna getirir ikna ederim diye düşünmüş ve imam nikahiyla birlikte yaşamaya başlamışlar. Ama adamın kendisinden daha çakal olduğunu suy 3 ayda anlamış, burda 3 yıl gibi anlatıp bizden tavsiye istemeye gelmiş çünkü adam zaten aynı yöntemle kendisinden önceki golddigerı da 4 yıl emikleyip postalamis. Suy ve ailesi de erken uyanıp, kullanım süresi bitmeden bı çare aramak için bize gelmiş... şimdilik bu kadar

Bibibella Bibibella mevzu böyle diyollağ.

Ara ara okuduğum yerler oldu, sanırım ikinci üyelikle de gelmiş kendi kendini desteklemeye, yakalamış kızlar.

Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum
Bu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.

Üstat söyle sene Avrupa’da nasıl zengin koca bulurum? Valla hep züğürtler denk geliyor . Söyle zengin bi tane istiyom. Evlenip malına ortak olmak istiyom 🤪🤪

Ben hemmen ozetliyim
Kız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar. 😂 Adam boşanmış 4 yıllık evlilikten.

Bu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.

Üstat söyle sene Avrupa’da nasıl zengin koca bulurum? Valla hep züğürtler denk geliyor . Söyle zengin bi tane istiyom. Evlenip malına ortak olmak istiyom 🤪🤪
Hollandayı seçme
Orda kimsecikler evlenmiyormuş
Boşanma konusunda beni bul ama
Danışmanlık yaparım daha ucuza 🤪

Sen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 yıl en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarını😅

Bana mı soruyorsun :rolleyes: yavrum ben 18 yıldır aynı fakir adamla evliyim:-)bi 18 yıl daha da evli kalmak niyetindeyim

Sen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarını😅
Yok be kuzum bende o kadar akıl olaydı anamın dizinden ayrılmaz suan baba parası yiyor olurdum . Bizden adam olmaz 😩😩

Back
X