- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
Vayyy canına. Zaten konuda bir tuhaflık vardıBen hemmen ozetliyim
Suy bacimiz gurbetçi bir golddigerımız, ailesi de muhafazakar ama benzer kafada gurbetci bir ailemiz. bundan 3 ay önce suy bu adamı ağına düşürmüş ama nikaha ikna edememiş, nasılsa bir punduna getirir ikna ederim diye düşünmüş ve imam nikahiyla birlikte yaşamaya başlamışlar. Ama adamın kendisinden daha çakal olduğunu suy 3 ayda anlamış, burda 3 yıl gibi anlatıp bizden tavsiye istemeye gelmiş çünkü adam zaten aynı yöntemle kendisinden önceki golddigerı da 4 yıl emikleyip postalamis. Suy ve ailesi de erken uyanıp, kullanım süresi bitmeden bı çare aramak için bize gelmiş... şimdilik bu kadar
Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum, dualarım damatlaKuzu konuyu nerden tutsan elinde kalıyor . Mayısta 26 olan kadın 3 ayda 29 oluyor . Bu kadarı bile herseyin farazi olduğunu kanıtlıyor .
Oo neler neler kaçırdınUlan 47 sayfa nasıl okuyayım ne oluyor ya öff insafsizlar
Anlatılmaz yaşanır vallaUlan 47 sayfa nasıl okuyayım ne oluyor ya öff insafsizlar
Ben hemmen ozetliyim
Suy bacimiz gurbetçi bir golddigerımız, ailesi de muhafazakar ama benzer kafada gurbetci bir ailemiz. bundan 3 ay önce suy bu adamı ağına düşürmüş ama nikaha ikna edememiş, nasılsa bir punduna getirir ikna ederim diye düşünmüş ve imam nikahiyla birlikte yaşamaya başlamışlar. Ama adamın kendisinden daha çakal olduğunu suy 3 ayda anlamış, burda 3 yıl gibi anlatıp bizden tavsiye istemeye gelmiş çünkü adam zaten aynı yöntemle kendisinden önceki golddigerı da 4 yıl emikleyip postalamis. Suy ve ailesi de erken uyanıp, kullanım süresi bitmeden bı çare aramak için bize gelmiş... şimdilik bu kadar
Bu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum
Kız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar.Ben hemmen ozetliyim
Hollandayı seçmeBu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.
Üstat söyle sene Avrupa’da nasıl zengin koca bulurum? Valla hep züğürtler denk geliyor . Söyle zengin bi tane istiyom. Evlenip malına ortak olmak istiyom
Walla mı ? Yaşadım yaşadımHollandayı seçme
Orda kimsecikler evlenmiyormuş
Boşanma konusunda beni bul ama
Danışmanlık yaparım daha ucuza
Sen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 yıl en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarınıBu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.
Üstat söyle sene Avrupa’da nasıl zengin koca bulurum? Valla hep züğürtler denk geliyor . Söyle zengin bi tane istiyom. Evlenip malına ortak olmak istiyom
Adam evli bile olabilirKız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar.Adam boşanmış 4 yıllık evlilikten.
Bana mı soruyorsunBu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.
Yok be kuzum bende o kadar akıl olaydı anamın dizinden ayrılmaz suan baba parası yiyor olurdum . Bizden adam olmazSen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarını
Yok ayol üstadıma soruyorum. Fakir fakiri çekermiş , sen çık aradanBana mı soruyorsunyavrum ben 18 yıldır aynı fakir adamla evliyim bi 18 yıl da evli kalmak niyetindeyim
He valla bende de memur varBana mı soruyorsunyavrum ben 18 yıldır aynı fakir adamla evliyim bi 18 yıl da evli kalmak niyetindeyim
Mayıstan sonra konu açmış mi? Ben mayıstan sonra birlikte yaşamaya başlamışlar sonra da bu konuyu açmış diye düşündümAdam evli bile olabilir
Kız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar.Adam boşanmış 4 yıllık evlilikten.
Onun evlendim boşandım dediği yine böyle imam nikahlı dirKız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar.Adam boşanmış 4 yıllık evlilikten.
Ay ahahahah Suy bize eski eşin pardon sevgilinin başına gelenleri mi anlatıyor şimdi?Onun evlendim boşandım dediği yine böyle imam nikahlı dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?