Esim ve finansal hakkinda.

Vayyy canına. Zaten konuda bir tuhaflık vardı

Kuzu konuyu nerden tutsan elinde kalıyor . Mayısta 26 olan kadın 3 ayda 29 oluyor . Bu kadarı bile herseyin farazi olduğunu kanıtlıyor .
Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum, dualarım damatla

Son düzenleme:

Bibibella mevzu böyle diyollağ.

Ara ara okuduğum yerler oldu, sanırım ikinci üyelikle de gelmiş kendi kendini desteklemeye, yakalamış kızlar.

Eldeki verileri mesleki becerileriyle birleştirip 3 yıl sonrası için olası bir senaryo oluşturmuş. Ben 3 aydır imam nikahiyla birlikte yaşadıklarına inanıyorum
Bu hesapları yapmak beceri ister . Yeri gelmişken bende birazcık akıl alayım bari.

Üstat söyle sene Avrupa’da nasıl zengin koca bulurum? Valla hep züğürtler denk geliyor . Söyle zengin bi tane istiyom. Evlenip malına ortak olmak istiyom

Kız imam nikahı yok, 3 aydır tanışıyorlar. Adam boşanmış 4 yıllık evlilikten.

Hollandayı seçme
Orda kimsecikler evlenmiyormuş
Boşanma konusunda beni bul ama
Danışmanlık yaparım daha ucuza

Sen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 yıl en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarını

Bana mı soruyorsun yavrum ben 18 yıldır aynı fakir adamla evliyimbi 18 yıl daha da evli kalmak niyetindeyim

Sen Avrupa ülkelerinde bulun hem de çeşit çeşidinde 20 en az yaşa ama kocanında züğürdünü bul. Hadibea 2.yi bari zengin bul anacığımm. Örnek al avrupalı hemşolarını
Yok be kuzum bende o kadar akıl olaydı anamın dizinden ayrılmaz suan baba parası yiyor olurdum . Bizden adam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…