Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

E yanlış tabii.
Sizin arkadaş derdinizden önce bunu halletmeniz lazım.
Sizi iten kakan bu adamdan kurtulmalısınız,arkanızda arkadaşlarınızın olması hiç önemli değil.

E yanlış tabii.
Sizin arkadaş derdinizden önce bunu halletmeniz lazım.
Sizi iten kakan bu adamdan kurtulmalısınız,arkanızda arkadaşlarınızın olması hiç önemli değil.
Ailem biz arkandayız tamam böyle sorunlar varsa mutsuzsan ayrıl dese karar vermem kolay olacak ama ayrılmam durumunda ailem tarafından dışlanmak hor görülmek psikolojik şiddet hatta belki şiddet bekliyor beni ailemide tanıyorum. Yalnız yeni bir hayat kurmak zorunda kalacağım. Yaşamayan birisi olsaydım bende birinin böyle bir durumda olduğunu duysam burada yazılanlar gibi yorum yapardım eminim ve bu konularda çok hassas çok bilinçli çok okuyan arastiran bir insandım ama başına gelince bir karar alması o kadar kolay olmuyormus

Bugun cocugumun okul arkadaşının annesiyle konuştum whats upda.. Ögretmen bir yere gideceklerini söylemiş, kızıda bunu annesine anlatmış.. Zalimin oğlu bırakırsa diyor. Kocası ne işin olur söyleceğini biliyor.. Kızımı mane edecem diyor..
Yarın bir gün cocuğunla aktiviye bile yolamaz.. Zaman varken arkadaşlarını dinle bence..

Çok haklısınız, buradan yazmak, uzaktan konuşmak yani hariçten gazel okumak kolaydır. Ne yaşadığınızı yaşayacağınızı kendiniz daha iyi bilirsiniz.
Anlaşılan iki ucu pis değnek var ortada.
O halde ailenizi seçin. Biri sövecekse dövecekse aileniz olsun. Yine de daha merhametli olacaklarını düşünüyorum. Belki korktuklarınızı yaşamayacaksınız bile.
Evlenip perişan olmaktansa baba evinde zorluk çekin. Bir şekilde onu düzeltebilir orada mutlu olabilirsiniz.
Ben böyle düşünüyorum.

Ailem döveceğine kocam dövsün mü diyorsunuz yani? Baktınız iyi karşılamadılar, yalnız yaşama ihtimaliniz var ve bu da iyi. Çünkü bu aileniz boşanınca da size destek olmayacak. Boşanıp kucağınızda çocukla hayata başlamak başka, bekar ve kendi başına bir hayat kurmak başka. Seçim hakkınız hala var.
Bilmiyorum ne kadar doğru ama aileniz ne olsa ayrılmanızı ister? Bi düşünün.

Şimdiden bunu söylüyorsa evlendikten sonra yapacakları hakkında hiç fikir yürütemiyorum. Kaybetme ihtimalinin daha çok olduğu bir dönemde dövebiliyorsa sonrası ne olacak...

Esin mi nisanlin mi bilmiom ama bence sacma sapan biri.Sen yalniz kal ki kendine ve ailesine bagimli ol istio.Evlendikten sonra ailene gitmen bile kisitlanacaktir.Ayrica simdi doven soven adam evliyken ne yapar bilemedimm.Senn bilirsin ama kopruden once son cikis haberin olsun

Kaçin yol yakınken evlenmeyin

Daha sana nışanlıyken el kaldıran evlendiğinde yapmayacağını nerden biliyorsun bu kadar baskı niye yapıyor size

abartmayın arkadaşlar evlenince geçer ne de olsa
evlenince erkeklerin dövdüğü nerde görülmüş

Öfke kontrolü problemi olabilir ama önce problemini çözer, düzeldikten sonra bir şeylere adım atar. Adamın düzeleceği, tedaviye devam edeceği ne malum? Arkadaşımın eşinin alkol problemi vardı ve defalarca tedavi gördü ama düzelmiyor hala aldığı 3 kuruşu içkiye veriyor o herif. Evde yiyecek yemekleri yok, kadın komşulardan aldığı yumurtayı farklı şekillerde yapıp çocuklarına kahvaltıda koyuyor her gün, sırf aynı şeyi yedik demesinler diye. Bu kadar mı değersiz hayatınız? Arkadaşım da boşanmıyor, babası evde sürekli dırdır edermiş. Elin adamı aç bıraksın sorun yok ama babanın dırdırı problem. Siz kadınlar hayatınızı kendiniz mahvediyorsunuz böyle yaparak. Buradaki konulardan bile ders çıkarmıyorsunuz, böyle devam edin. Biz ne desek boş!

İlk boşanmaya karar verdiğimde tedavi olacağım dedi, başladı ve de ikinci seans sonunda bıraktı. Bunlar oyalama taktikleri. Pişmanım deyip kafasına silah dayadığı, ağladığı da oldu. Ben insan değilim dediği de oldu. Zamanla bunlari normal karşıladı ve ben haketmis oldum. Affettigim her hatası katmer lenerek bana geri döndü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…