Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

Kandirma kendini lutfen ne olursa olsun yapmamaliydi.senin gozunu boyamak icin psikologa gidiyor.evliyken yapsa neyse gitsin tedavi olsun derdik ama daha evli degilsin ne mecburiyetin var ona

Ailem olur geçer düzelir evlilik öncesi herkes sorun Yaşar bi kereden bi şey olmaz bi daha yaparsa biz müdahale ederiz dövmek sayılmaz kolunu sıkmıs ne var sanki kafasında

Kusura bakmada ama tedaviyi başarılı bir şekilde tamamlamadan evlenmek rus ruletden farksız, farkındamısınız? Bende bir süre bazı Problemlerden dolayı tedavi oldum. Hop diye geçmiyor. Mücadele gerektirir. Birde en azından zararım tek kendimdeydi. Büyük risk alıyorsunuz şimdi evlendirerek. Ilk seansa herkes gider. Gerisini getirir inşallah

Ailem olur geçer düzelir evlilik öncesi herkes sorun Yaşar bi kereden bi şey olmaz bi daha yaparsa biz müdahale ederiz dövmek sayılmaz kolunu sıkmıs ne var sanki kafasında

Böyle ailen olduğu için çok üzgünüm. Ailen oldugu icin ve Mune abladan ban yememek için küfür etmek istemiyorum, ama Allah aileni islah etsin diyorum sadece. 5 senedir evliyim. Eşim bırak kolumu sıkmayı, sesini bile yükseltmemistir. Böyle erkekler varken, şiddet gösterenle evlenme

Nefreti ediyorum ya böyle adamlardan bize hayatı zindan ediyorlar

Bu forumda o kadar çok böyle bir konu varki. Biraz açıp bakın o el kaldırmalar daha sonrasında ne boyutlara geliyor. Hep böyle başlar sen şimdi o beni çok seviyor diye düşünüyorsundur. Aç oku gerçek yaşanmış hikayeleri. Yazık 5 yıl sonra kocam beni öldürmek istedi ne yapmam lazım diye konu açmanı istemem.

Adam sizi dövmeye kalkıyor, kiminle görüşeceğinize karışıyor, "onlar mı ben mi" diyerek sizi tehdit ediyor...
Daha saymadığınız neler var Allah bilir.
Küfür de ediyor mu mesela? Böyle adamlar "aile yipimiz" diye bik bik eder, elin kızları hakkında ileri geri konuşur ama eşlerine de ana avrat düz giderler çünkü.

Bir erkekten ayrılmanız için daha ne olması lazım? İlla tutup ikiye mi ayırsın sizi?
Ve bütün bunlar düğüne 40 gün kala mı aklınıza geldi?

Adam hep kafasına vurmuş galiba.
3.'ye hamileyken "ama iyiyken çok iyi" diye avutur artık kendini.

Evlendikten sonra kimseyle görüştürmez böyle bir kişi. Belli ki zindan edecek size bu hayatı çok üzüldüm çünkü böyle insanlar gördüm etrafımda akrabalarımın eşleri neler neler çektirdiler. Baba evlerine yollamadılar. Biri kanser oldu diğeri boşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…