Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

Oooo bu kadar taviz verdiysen, vazgeçtiğin hersey kat kat patlayacak ilerde. Senden daha fazla taviz vermeni isteyecek. Kolay gelsin işin zor

EVLEN, kesinlikle EVLEN, yine söylüyorum EVLEN!!!
Evlendikten sonra eşim bana şiddet uyguluyor, sosyal hayatım kalmadı, sadece eşimi ve onun ailesini görüyorum. Canım çok yanıyor, hamileyken dayak yedim, çocuğum kucağımdayken dayak yedim, bebeğim var diye boşanamam konuları açtığında yine görüşürüz.
Ama kesinlikle EVLEN, bu yıl EVLEN, bu kısmeti kaçırmadan EVLEN...

E ne güzel işte cesaretiniz var. İstemediğin hiçbir şeyi yapma.

Çok kararsizsan ertele düğünü. En azından vakit kazan. Ayrılmak için kimseden, annenden, ailenden izin isteme. Bitti de kapat. Kimseye söz hakkı verme

artık bir sonraki konunuzda hamileyim şiddet görüyorum bu halde baba evine gidemem olur herhalde.

Ne kadardır nişanlısınız ? sevgililik döneminde farketmediniz mi bu huyları ?
Keşke nişanlanmasaydınız ama nişan demek evliliğe hazırlık tanıma demek yani illa evleniceksiniz diye bir kural yok bu gün arkadaşları ile görüştürmeyen yarın ailenlede görüştürmeyebilir.

Bakin iki insanın birbirine bağırması bile normal değil..... Siz el kaldırmadan bahsediyorsunuz

Bir sonraki konusu hamileyken kocam beni dovdu ama evine çok bağımlı beni seviyor kıskançlığı bundan olacak arkadaşın.

Bugün el kaldıran yarın napar bilemedim yok yakınken dön zaten herşeyine karışıyo evlenince daha fazla olacak bu ozaman zaten ayrılmak isticeksin şimdiden kurtar kndini

Ekimde nişanlandık, sonradan oldu bunlar yeni yeni gördüm böyle şeyler

Ekimde nişanlandık, sonradan oldu bunlar yeni yeni gördüm böyle şeyler
Kıskançlık hastalığı varsa sevgiliyken nasıl farletmediniz mi ?
ilerde çalışmanıza bile izin vermeyip işten çıkartabilir ve bütün sosyal insani haklarınızı elinizden almaya kadar gidecektir bu konu nişanlandım illa evlenmem gerekiyor diye bir mantık yok bence şuan çıkış kapınız var bile bile lades demektense nişan atın daha mantıklı evet kolay olmaz ama asosyal özgüvensiz ve şiddet görmektense nişan atmak daha mantıklı kesinlikle.

Bu adam şimdiden böyleyse ilerde seni daha çok baskılar demedi deme. El kaldırmış zaten sana bunun da devamı gelir. Yol yakınken ayrıl bence.

Ben nedense annenizin böyle söylediğine inanmadım. Sanki evlenmek için kendinizi ve bizi iknaya çabalar bir haliniz var.
Elin herifinin önünde yere kapanacağıma evlenmeyip ailemin kapısında yatarım beni affedene(!) dek.

Adam filmin fragmanını sana izletmis bence çok şanslısın fragmanı heyecanlı bence filmi de izle derim allahım ya

Düğünü erteleyin, tedavi bitince evlenin hatta sizde gidip doktoruyla görüşün. Şimdiden arkadaşlarınızla görüşmenize karışıyor evlenince dışarı çıkmanıza giydiklerinize vs bir çok şeye karışabilir. Çalışmıyorsanız para vermeyip ekonomik şiddette uygulayabilir.Lütfen iyi düşünün..

Henüz bir yuvanız yok ki, hangi yuvayı soruyorsunuz, zira hala nişanlısınız
Nişanlılık çiftlerin birbirini tanıması için bir süreçtir, bu süreçte ya anlaşır evlenirsiniz ya da yolları ayırırsınız. İkinci seçeneği bir düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…