Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

Arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyması çok sonraları düşünmeniz gereken bir şey. Asıl nişanlıyken şiddet görmeniz büyük problem.Yani şimdiden hayatınızı zehir edeceğini bariz hissettiren adamdan ne köy olur,ne kasaba.

Ne yuvası ya yuva mı var ortada? Başlık bile eşim ama ortada eş yok. Nişanlısınız daha şimdiden kocam, yuvam, evimin erkeği, sahibim moduna girmişsiniz. Karşınızdaki insan sizin kendi aklınız, kararlarınız olabileceğini kabul etmiyor size saygı duymuyor. Dahası işin içinde şiddet var. Yarın bir gün kucağınızla çocukla baba evine dönmek istemiyorsanız evlenmeyin.

Ayrıl. Benzer sahneler yaşadım ama görmezden geldi m. Meğer fragmanı imiş, gerçeği kâbus gibiydi. Beş yıl sonra çocuğumla ayrılmak zorunda kaldım. Üstelik 2 yıldır çekişmeli boşanma davası çekiyorum. Lütfen kendine bunu yapma ve arkana bakmadan kaç. Bende çok uyarildim ama değişir sandım. Değişen sadece giden yılların... Onlar asla değişmiyor...

40 gün kalaya kadar keşke ayrılsaydınız ama şimdi de geç değil. Ailenize cok kavga ettiğinizi söylersiniz akrabalara da olmadı falan diye üstü kapalı konuşursunuz,ayrılırsınız. Cok müdahaleci ve baskıcı anladığım kadariyla ,böyle bir insani ne zamana kadar idare edeceksiniz .Başınızı yakmayın.

Her gün kadın cinayeti izliyoruz televizyonlarda hiç mi kendinize pay çıkarmıyorsunuz? Adam daha evlenmeden yüzünü göstermiş daha neyin ısrarı bu ?
Hiç korkmuyor musun bugün tokat vuran ileride ne yapar diye ? Ayyy valla sinirleniyorum ya. Niye ezdiriyorsunuz kendinizi elin 5 para etmez kıçı kırık adamlarına. Of

Arkadaş ile nisanlin arasında kalmadan önce el kadırmiş farkindamisin? Nisanliyken el kaldıran evlenince seni evire çevire döver haberin Olsun.

Polyanaciligim kabardı bir dakika. Sanırım sizinki daha realist bir bakış açısı olmuş.

Umarim sizin bakış açısınız gerçek olur. Üzülüyorum kızlarımıza/ kadınlarımıza çünkü

Dediğim gibi, benimle aynı gün evlenen kız gözünü açmadı. Ailesi bildiği halde müdahale etemdi bile. Insallah bu kız gözünü dört açarda nasıl bir tehdit altında olduğunu anlar

El kaldırma öfke sorunundan dolayı çok pişman bana el kaldırınca kolumu sıktı itti çok öfkelendim görüşmek istemedim konustık sonra tedavi göreceğini söyledi sözünde De durdu. Dün psikoloğa gittik ilk seansa. Öfke kontrol sorunum var el kaldırmam büyük hata yapmamalıydım şiddetin küçüğü büyüğü olmaz dedi ve görüştüler devam edecek tedaviye

Dediğim gibi, benimle aynı gün evlenen kız gözünü açmadı. Ailesi bildiği halde müdahale etemdi bile. Insallah bu kız gözünü dört açarda nasıl bir tehdit altında olduğunu anlar

Aileler kızlarını daha nişanliylen gözden çıkardığı sürece gözlerini açmaları nekadar zor.
Hani evlendikten sonra çocuğun var idare et, tekrar şans ver diyen aileyi bile anlayamamda, nişanlıyken dayak yiyen kızına sahip çıkmayan anne-babada olmaz olsun.

Yemin ediyorum kafayı yiycem.
Bakın ciddi ciddi soruyorum metal bir sorununuz mu var?
El kaldırdı demişsiniz ve evleniyorsunuz.
Biraz akilli olun lütfen...
2 ay sonra eşim beni hamileyken dövdü konusu açarsınız.
Malum sizlze nedense sizi söven adamlardan ilk gece gebe de kalıyorsunuz.

yazık öfke sorunu varmış demek ki
Ama aslında çok iyi biri dimi? Çokta seviyor seni?

Canlarım neden kendinize bunu yapanlara taviz veriyorsunuz ? Heeeee. Yetmedi miii kadınlarımıza şiddet. Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz bir cinnet anında ? Başka koca bulamam diye mi bu taviz vermeleriniz ?
Cididyim bu evle kalicam korkusundan bence.
Ya da bu adamların şeyi altından bizim haberimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…