- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.201
- 598
- Konu Sahibi dertliaslan
-
sizin halen ümidiniz varmış ne güzel
Benim yok burdaki okuduklarımdan sonra
Seneye hamileyim şiddet görüyorum ama bebeğim olacak aslında eşim çok iyi evine bağlı biri diye konu bekliyorum hanım kızımızdan
Aradan biraz geçer, eşim çok iyi biri aslında ama sinirlenince bana vuruyor, aslında bende suçluyum sinirlendirdim onu. Boşanamam çünkü çocuğum var ve 2.ye hamileyim diye konular ardı ardına beklerim
Polyanaciligim kabardı bir dakika. Sanırım sizinki daha realist bir bakış açısı olmuş.
Umarim sizin bakış açısınız gerçek olur. Üzülüyorum kızlarımıza/ kadınlarımıza çünkü
Dediğim gibi, benimle aynı gün evlenen kız gözünü açmadı. Ailesi bildiği halde müdahale etemdi bile. Insallah bu kız gözünü dört açarda nasıl bir tehdit altında olduğunu anlar
El kaldırma öfke sorunundan dolayı çok pişman bana el kaldırınca kolumu sıktı itti çok öfkelendim görüşmek istemedim konustık sonra tedavi göreceğini söyledi sözünde De durdu. Dün psikoloğa gittik ilk seansa. Öfke kontrol sorunum var el kaldırmam büyük hata yapmamalıydım şiddetin küçüğü büyüğü olmaz dedi ve görüştüler devam edecek tedaviye
Cididyim bu evle kalicam korkusundan bence.Canlarım neden kendinize bunu yapanlara taviz veriyorsunuz ? Heeeee. Yetmedi miii kadınlarımıza şiddet. Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz bir cinnet anında ? Başka koca bulamam diye mi bu taviz vermeleriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?