- Konu Sahibi dertliaslan
-
Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin
Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin
İnanılır gibi değil ama ne yazıkki ailem tam olarak bu zihniyette. Neden kendimi ve sizi evlenmek için ikna etcem diye böyle bir yalan söyleyip ailemi kötüleyim ki öyle olsa hiç konuyu açmazdım ya acmıssamda el kaldırma konusundan bahsetmezdim sadece arkadaşlarım mı o mu vs diye sorardımBen nedense annenizin böyle söylediğine inanmadım. Sanki evlenmek için kendinizi ve bizi iknaya çabalar bir haliniz var.
Elin herifinin önünde yere kapanacağıma evlenmeyip ailemin kapısında yatarım beni affedene(!) dek.
Ailenizi de bosverin , bu sizin hayatiniz , bu adamla evlenerek hayati kendinize zindan etmeyinİnanılır gibi değil ama ne yazıkki ailem tam olarak bu zihniyette. Neden kendimi ve sizi evlenmek için ikna etcem diye böyle bir yalan söyleyip ailemi kötüleyim ki öyle olsa hiç konuyu açmazdım ya acmıssamda el kaldırma konusundan bahsetmezdim sadece arkadaşlarım mı o mu vs diye sorardım
El kaldırdı yazmışsın. AYRILArkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin
Daha nişanlıyken size el kaldıran adamdan ayrılmak için başka bir sebebe ihtiyacınız olmamalı.
Sizin düşüncelerinize saygı duyulmayan hiç bir yerde kalmayın. Bir kadın dimdik durmalı. Konu arkadaş değil.. Lakin evlendikten sonra kafanı çok duvarlara vurursun. İyi düşün iyi karar ver.. Rabbim yardımcın olsun. Çok baskı, çok hatayı da beraberinde getirir.Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?