- 18 Şubat 2018
- 12.188
- 2
- 54.693
- 598
- 44
İki saattir bizi birbirimize kırdıran pasta bu mu?Üstündeki yazı herşeye bedel☺.Kova
Anlayandanda anlamayandan da tesekkur ederim insallah sizinde her sene pembe kalpli pastaniz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki saattir bizi birbirimize kırdıran pasta bu mu?Üstündeki yazı herşeye bedel☺.Kova
Anlayandanda anlamayandan da tesekkur ederim insallah sizinde her sene pembe kalpli pastaniz olur
Yok yav Kudra. Bir kere ayının biri plastik kırmızı gül almış bana, tek bir tane. Hiç de hoşuma gitmemişti. Düşünmemekle ilgili bu biraz. Adam senin için zerre vakit ayırmıyor, düşünsene. Ben ayrılmıştım bu adamdan mesela. İnsan utanır yav bir milyoncudan plastik çiçek almaya. Hiç almasa daha iyiydi. Hani parası olmasa vs. diyecekler olacaktır, öyle bir durum da yoktu. Safi cimriliği ve özensizliği idi.Eğlenirim ben. Gocişini seven insan eğlenir. Evlilik yıldönümünde hediye olarak flüt almış insanım ben, ona bile eğlendim düşün Zaten pasta yemediğim için kendi sevdiğini alması da sorun olmaz. Mahallenin bebelerine ziyafet çekip çocuk sevindirerek de mutlu olurum mesela. İki taraflı geçinmeye gönül olsa bunlar dert olmaz.
La ne hediyesi ne diyonuz ben zaten hediye isteyen biri degilim sadece bu yil icimden sabah uyandigimda miss gibi kokan sardunya koklamak istedi sardunya aserim ne cicek sepeti ya ben dogurdum 2 kez bebeklere hosgeldin cicegi aldi tamam bana kolye altin al yok su bu ben hic istemedim istemem de zor bir kadin degilim. Incelik bilmem tek istedig8m sardunyayd8 bu yil. Orkide felanda sevmem11 yıldır hayvan kadar pasta ile zıbıtan adamın 11 yıl sonra mı aklına hediye gelecek ki? Hediye olayı tamamen varsayım şu an, Muhittin aksini demeden hediye falan yok ortada. Aşşırı kolaya kaçmış ya yıllardır, insan bir yıl da farklı bir şey yapar, ne kalpli pastaymış arkadaş, her yıl kendi yapsa ona da tamamız, pastaneden al getir, oohh konfora bak abi.
Annesi de sanki kaynanam gibi, evlatlarını gram sevmez ama dilinden çiçekler fışkırır. Başka da bir numarası yok zaten, o kadar suni ki bir de, görsen miden bulanır samimiyetsizlikten. Safi reklam bu tipler, en iyi sen tanıyorsun ama her zaman da ağzının payını veremiyorsun, elalem sen gibi bilmiyor tabi.
Sıkıntı sadece pastanın aynı olması mıDogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.
Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
11 yilda 1 kez agzimla cicek istedimSıkıntı sadece pastanın aynı olması mı
Sevgili ayrı bişey koca apayrı bişey. Kocam bana plastik gül alıp gelse gülmekten bayılırım muhtemelen. Çünkü öyle bir insan değil, geyik olsun diye yaptığını bilirim. Bunu gelenek haline getirirse plastik gül koleksiyonu yaparım. İnstada falan paylaşırım eve gelen misafirlere koleksiyonumu gösteririm.Yok yav Kudra. Bir kere ayının biri plastik kırmızı gül almış bana, tek bir tane. Hiç de hoşuma gitmemişti. Düşünmemekle ilgili bu biraz. Adam senin için zerre vakit ayırmıyor, düşünsene. Ben ayrılmıştım bu adamdan mesela. İnsan utanır yav bir milyoncudan plastik çiçek almaya. Hiç almasa daha iyiydi. Hani parası olmasa vs. diyecekler olacaktır, öyle bir durum da yoktu. Safi cimriliği ve özensizliği idi.
11 yıldır heriften tek gördüğüm kendi beğendiği, bol bol tıkınmak için kilo kilo aldığı galpli pasta olursa 11.yılda geri yollamam, kafasına giydiririm. Şükür etsin kadın ziyan etmemiş, parayı çöpe atmamış yine.Eğlenirim ben. Gocişini seven insan eğlenir. Evlilik yıldönümünde hediye olarak flüt almış insanım ben, ona bile eğlendim düşün Zaten pasta yemediğim için kendi sevdiğini alması da sorun olmaz. Mahallenin bebelerine ziyafet çekip çocuk sevindirerek de mutlu olurum mesela. İki taraflı geçinmeye gönül olsa bunlar dert olmaz.
Bende yok valla öyle takıntılar. Polyannayım evlilikte. Herşeyle mutlu olabilirim11 yıldır heriften tek gördüğüm kendi beğendiği, bol bol tıkınmak için kilo kilo aldığı galpli pasta olursa 11.yılda geri yollamam, kafasına giydiririm. Şükür etsin kadın ziyan etmemiş, parayı çöpe atmamış yine.
11 yilda 1 kez agzimla cicek istedim
Onu da düşünüp almazlar demi
Kova
Ama istisnai bir durum seninkisi Kudra.Sevgili ayrı bişey koca apayrı bişey. Kocam bana plastik gül alıp gelse gülmekten bayılırım muhtemelen. Çünkü öyle bir insan değil, geyik olsun diye yaptığını bilirim. Bunu gelenek haline getirirse plastik gül koleksiyonu yaparım. İnstada falan paylaşırım eve gelen misafirlere koleksiyonumu gösteririm.
Iste sende esimin zihniyetindesin 10 kez ayni espriyi yapip guler sacma sacma seyleri 100000 kez tekrarlar.Sevgili ayrı bişey koca apayrı bişey. Kocam bana plastik gül alıp gelse gülmekten bayılırım muhtemelen. Çünkü öyle bir insan değil, geyik olsun diye yaptığını bilirim. Bunu gelenek haline getirirse plastik gül koleksiyonu yaparım. İnstada falan paylaşırım eve gelen misafirlere koleksiyonumu gösteririm.
Sevgili muhittin ne demek istediğinizi anlamadım tam, annenizin karışmasına neden izin veriyorsunuz? Eşiniz neden izin veriyor? Kendi anneniz mi kayınvalideniz mi? Sizin doğum gününüzde pasta almaya gidip neden eşiniz pastayı getirdiğinde anneniz arabada oturuyor? Daha önceki aynı pastalarda beğenmediğinizi neden söylemediniz?Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.
Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Ben de kayınvalide mi acaba dedim cidden. Neden arabada oturmuş ki, kızının doğum günü? Ay nerelere takıldım11 yıldır hayvan kadar pasta ile zıbıtan adamın 11 yıl sonra mı aklına hediye gelecek ki? Hediye olayı tamamen varsayım şu an, Muhittin aksini demeden hediye falan yok ortada. Aşşırı kolaya kaçmış ya yıllardır, insan bir yıl da farklı bir şey yapar, ne kalpli pastaymış arkadaş, her yıl kendi yapsa ona da tamamız, pastaneden al getir, oohh konfora bak abi.
Annesi de sanki kaynanam gibi, evlatlarını gram sevmez ama dilinden çiçekler fışkırır. Başka da bir numarası yok zaten, o kadar suni ki bir de, görsen miden bulanır samimiyetsizlikten. Safi reklam bu tipler, en iyi sen tanıyorsun ama her zaman da ağzının payını veremiyorsun, elalem sen gibi bilmiyor tabi.
İşte ben bir pastaya karşı bu kadar nefret beslemeyi anlamıyorum, çok saçma geliyor bana.Ama istisnai bir durum seninkisi Kudra.
Şimdi bu adam kadının sevmediğini bile bile o pastayı alıyormuş 11 senedir. Şaşa şakalığını bırakalı çoook olmuş, kaka olmuş artık.
Mesela ben de çikolatalı pasta sevmem, hadi bir sene denk geldi diyelim. Ama tekrar etmeye başlarsa, ya beni tanımıyor ya da umursamıyor derim. Pastayı da çöpe basarım direkt.
5.ilimizde demek için ne demek ?Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum
Somurtup oturmaktan, huzursuzluk çıkarmaktan iyidir bence. Gülmek ömrü uzatırIste sende esimin zihniyetindesin 10 kez ayni espriyi yapip guler sacma sacma seyleri 100000 kez tekrarlar.
Esim polis memuru 3 il gezdik 2 de ikimizin memleketinde denk geldi 5 ilde5.ilimizde demek için ne demek ?