• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Ben de o yuzden zorla sevgililer gununu de kutla demedim hiç, yapsa isterim ama eşim sevmedigi için beklemiyorum olay bu.
Gonulsuz olan şey guzel olmaz zaten bu şekilde olur. Ama bu kadar zor olmamaliydi bir sardunya alabilmek 🙄
Sardunyayı yiyemez herif. 😂

Ben de o yuzden zorla sevgililer gununu de kutla demedim hiç, yapsa isterim ama eşim sevmedigi için beklemiyorum olay bu.
Gonulsuz olan şey guzel olmaz zaten bu şekilde olur. Ama bu kadar zor olmamaliydi bir sardunya alabilmek 🙄
Evet,sardunya sevdiğini belirttiği halde almaması hoş olmamış.Kadın tektaş istememiş ki.

Tabii ki abartıyorsun. Ayrıca belki sardunya da aldı, bu pasta o hediye . Sanki ayağına yılan atmışlar gibi 'istemem de istemem' .
Benim arkadasim/eşim/annem vs olsanız bu tepkiden sonra hediyemi de vermezdim . Alt tarafı pasta yani, sevmezsen yemezsin. İkibucuk kilo almışlar ki herkes yesi fazla fazla diye.
Hani "alerjim varken çilekli pasta aldılar" falan desen vallahi hak verecektim ama bence gereksiz abartmış, doğum gününü hem kendine hem yedi ceddine zehir etmişsin.
Heralde doldunuz doldunuz bugün tastiniz , yoksa normal verilecek bir tepki degil
Iyi de 11 yıldır aynı pastada alınmaz yani
Alacağına almasın daha iyi dalga geçer gibi

Bence haklisin adamin pasta yiyes
Tabii ki abartıyorsun. Ayrıca belki sardunya da aldı, bu pasta o hediye . Sanki ayağına yılan atmışlar gibi 'istemem de istemem' .
Benim arkadasim/eşim/annem vs olsanız bu tepkiden sonra hediyemi de vermezdim . Alt tarafı pasta yani, sevmezsen yemezsin. İkibucuk kilo almışlar ki herkes yesi fazla fazla diye.
Hani "alerjim varken çilekli pasta aldılar" falan desen vallahi hak verecektim ama bence gereksiz abartmış, doğum gününü hem kendine hem yedi ceddine zehir etmişsin.
Heralde doldunuz doldunuz bugün tastiniz , yoksa normal verilecek bir tepki degil
Kadin alerjik olmus zaten tiksinmis her yil ayni pastayi gormekten yemekten. Bastan soylemis o pastadan alma alcaksan illa sardunya al yeter demis. Adamin cani pasta yemek istiyor kadinin da dogumgunu bahane oluyor gidip "kendi" sevdigi pastayi aliyor git bari çikolatali pasta al. Burada kadinin asil bozuldugu kendisini dusunmemesi fikirlerinin onemsenmemesi sevmedigini bile bile gidip pasta yemek icin pasta alsa ben de gicik olurdum.

Yengenç, adam o 2.5 kg pastanın 1 kg sini kendi gömüyordur zaten, kendi seviyor diye her yıl aynı pastayı alıyormuş, bu arada o pastadan başka bir şey de görmemiş kadın 11 yıldır zaten, sen hediye diyon.

Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Benimki de parfüm alır.doğum günü olsun,sevgililer günü olsun,8 mart olsun.🤦‍♀️bu sene neyse ki eşofman takımı ve bot almıştı.bayıyor artık aynı şey.şimdi sevgililer gününe yine parfümden devam eder.

Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Ben de çok severim böyle gelenekleri. Eşimin her doğumgününde içli köfte yaparım mesela 🙈

DC805034-176C-4EC4-A50B-569A2CDA8873.jpeg

Iste sorun gercekten o degil o pastayi kendi seviyor begeniyor diye almasi.

Birbirimizi burda tanimiyoruz ama ne altin ne gumus ne su bu hic birsey isteyen bir insan degilim. Zaten onemde vermem ama . Ya zaten ben bu kadina 1gun sarilip seni özledim demiyor ama pastayla yilimi kurtariyor. Lahmacun alsa bana derim deger vermis dusunmus mutlu olurum.
Muhocum ben seni haklı buldum. Normalde hediye gönderilmez derdim ama bazıları cidden bundan anlıyor 😅 ağzınla sardunya istediğini söylemişsin. Bu pastayı sevmediğini biliyor, taş olsa anlar yapar yani. Düşünülmediğini hani olsun da bitsin of kutladik işte diye yapıldığını biliyorsun. Sinirin buna. Eşine dümdüz söyle içinden geçenleri. Triple kavgayla hallolmuyor.

iyi yıllar dilerim :)

keşke öyle bir tepki koymasaydınız pastayı geri götür demeniz falan hiç iyi olmamış özellikle de herşeyinize karışan annenizi buna şahit etmeniz...

adam artık hiç kutlamaz

kocanız bu biliyorsunuz o gün pasta yeseydiniz yerken sen sanırım bunu çok seviyorsun senin doğum gününde söz sana bundan alırım ama benimkinde başka al olur mu değişik tatlarda deneyelim deseniz daha iyi olurdu

hadi kendinize bir sardunya alın :) istemişsiniz içinizde kalmasın

Yengenç, adam o 2.5 kg pastanın 1 kg sini kendi gömüyordur zaten, kendi seviyor diye her yıl aynı pastayı alıyormuş, bu arada o pastadan başka bir şey de görmemiş kadın 11 yıldır zaten, sen hediye diyon.
Ama hangi adamın favori pastası pembe kalpli pasta olur 🙈 bence adam karısının istediği çiçeği de almıştır, ya da almaya niyet etmiştir,sabah ciceksepetinden sipariş veririm diye düşünmüştür.
Ama tabii bunca tantana sonrası vazgeçmiş olabilir .
Konu sahibinin bebek olmayan çocuğu var mı bilmiyorum ama annesi çok kaprisli bir çocuk olarak konu sahibinin çocuğunun da annesini böyle görüp ileride tüm sorunlarında 'amaaaaan annem işte' diye daha anlamadan dinlemeden karşı tarafa hak vereceğini söyleyebilirim. Çünkü çocuk böyle kompleks şeyleri, aslında annesinin kendisini değersiz hissedip böyle davrandığını falan anlamaz. Gördüğünü ; "baba pasta getirdi, anne kavga çıkarttı. Pasta yiyemeyecegiz" olarak yorumlar.
Benim annem de genelde özel günlerde, ne bileyim ailecek kırk yılda çıktığımız pikniklerde hep bir atar gider yapar, surat asardi. Allah bilir derdi ne. Ama bugün ben 30 yaşındayım,ablam 32. Hala annem bir şeye surat asıyorsa 'amaaan kapris yapıyordur' diyip geçiyoruz.
O yüzden konu sahibine ,özellikle çocuğu varsa, tepkilerini bu şekilde göstermemesi gerektiğini soyleyebilirim.
Sonuç olarak bu haraketindn dolayı hem kendisi üzüldü, hem eşi üzüldü, hem ailesi üzüldü, hem evdeki gerginlikten çocuklar üzüldü.
Neye yaradı yani?
Zehir olmuş bir doğum günü...
gün bitmiş,hala çiçeği gelmediyse eşine tribini atar, almadığına pişman edebilirdi.
Ama herhalde dolmuş dolmuş taşmış.

Annesinden sevgi hissetmedigi halde yalandan öpülüp iyi yillar dilenmesine uyuz olmasını anlıyorum. Ben de annem bile olsun yalandan sevgi sözcüklerinden nefret ederim. Seviyorsan hissettir.
Ama doğumgunu çocuğun olduğu kadar annenin de günüdür. Ne kadar engel olunmaya çalışsa da kadın zaten o günü unutmaz, bir şekilde gelir kutlar. Esinin, anneden bu kadar haz etmediğini bilmesine rağmen hala onu çağırması falan çok sacma olmuş. Ama dhaa beteri olabilirdi,mesela doğum gününü kutlamak icin görümce ve kendi annesini de çağırabilirdi 🙈 belki de anne aramistir 'pazar ne yapacaksınız?' diye, biraz emrivakiyle dahil olmuştur plana.

Son düzenleme:
Eşin dogum gununde pembe kalpli pasta almakta ne gibi bi sakinca var ki? Bunu geri gotur ne demek ya, ne alaka

Ama hangi adamın favori pastası pembe kalpli pasta olur 🙈 bence adam karısının istediği çiçeği de almıştır, ya da almaya niyet etmiştir,sabah ciceksepetinden sipariş veririm diye düşünmüştür.
Ama tabii bunca tantana sonrası vazgeçmiş olabilir .
Konu sahibinin çocuğu var mı bilmiyorum ama annesi çok kaprisli bir çocuk olarak konu sahibinin çocuğunun da annesini böyle görüp ileride tüm sorunlarında 'amaaaaan annem işte' diye daha anlamadan dinlemeden karşı tarafa hak vereceğini söyleyebilirim. Çünkü çocuk böyle kompleks şeyleri, aslında annesinin kendisini değersiz hissedip böyle davrandığını falan anlamaz. Gördüğünü ; "baba pasta getirdi, anne kavga çıkarttı. Pasta yiyemeyecegiz" olarak yorumlar.
Benim annem de genelde özel günlerde, ne bileyim ailecek kırk yılda çıktığımız pikniklerde hep bir atar gider yapar, surat asardi. Allah bilir derdi ne. Ama bugün ben 30 yaşındayım,ablam 32. Hala annem bir şeye surat asıyorsa 'amaaan kapris yapıyordur' diyip geçiyoruz.
O yüzden konu sahibine ,özellikle çocuğu varsa, tepkilerini bu şekilde göstermemesi gerektiğini soyleyebilirim.
Sonuç olarak bu haraketindn dolayı hem kendisi üzüldü, hem eşi üzüldü, hem ailesi üzüldü, hem evdeki gerginlikten çocuklar üzüldü.
Neye yaradı yani?
Zehir olmuş bir doğum günü...
gün bitmiş,hala çiçeği gelmediyse eşine tribini atar, almadığına pişman edebilirdi.
Ama herhalde dolmuş dolmuş taşmış.

Annesinden sevgi hissetmedigi halde yalandan öpülüp iyi yillar dilenmesine uyuz olmasını anlıyorum. Ben de annem bile olsun yalandan sevgi sözcüklerinden nefret ederim. Seviyorsan hissettir.
Ama doğumgunu çocuğun olduğu kadar annenin de günüdür. Ne kadar engel olunmaya çalışsa da kadın zaten o günü unutmaz, bir şekilde gelir kutlar. Esinin, anneden bu kadar haz etmediğini bilmesine rağmen hala onu çağırması falan çok sacma olmuş. Ama dhaa beteri olabilirdi,mesela doğum gününü kutlamak icin görümce ve kendi annesini de çağırabilirdi 🙈 belki de anne aramistir 'pazar ne yapacaksınız?' diye, biraz emrivakiyle dahil olmuştur plana.
11 yıldır hayvan kadar pasta ile zıbıtan adamın 11 yıl sonra mı aklına hediye gelecek ki? Hediye olayı tamamen varsayım şu an, Muhittin aksini demeden hediye falan yok ortada. Aşşırı kolaya kaçmış ya yıllardır, insan bir yıl da farklı bir şey yapar, ne kalpli pastaymış arkadaş, her yıl kendi yapsa ona da tamamız, pastaneden al getir, oohh konfora bak abi.

Annesi de sanki kaynanam gibi, evlatlarını gram sevmez ama dilinden çiçekler fışkırır. 😂 Başka da bir numarası yok zaten, o kadar suni ki bir de, görsen miden bulanır samimiyetsizlikten. Safi reklam bu tipler, en iyi sen tanıyorsun ama her zaman da ağzının payını veremiyorsun, elalem sen gibi bilmiyor tabi.

Herif bildiğin kolaya kaçmış ama ya. 10 yıldır aşırı kolaya kaçmış . Ay bi de kendi seviyor diye alıyormuş aynı pastayı, duble ayı. Nesine eğleneceksin ki bunun, herif düz öküz.
Eğlenirim ben. Gocişini seven insan eğlenir. Evlilik yıldönümünde hediye olarak flüt almış insanım ben, ona bile eğlendim düşün 😂 Zaten pasta yemediğim için kendi sevdiğini alması da sorun olmaz. Mahallenin bebelerine ziyafet çekip çocuk sevindirerek de mutlu olurum mesela. İki taraflı geçinmeye gönül olsa bunlar dert olmaz.

Back