Eşim ve annem arasındaki sorun ne olacak ?

Daha yeni evli sayılırsın bu kadar fazla gelmiş olabilir eşine ama olaya şöyle gir sonuçta onunda annesi olabilir bunu kime söylesen ayıp olur kendini senin yerine koysun
Ben bu konuyu eşime açıklamaya çalışıyorum hatta bayağı bir çaba sarf ediyorum ama bana direk diyor ki benim annem bu kadar süre gelip kalmaz benim annem düşüncesiz değil

Sizin kendi fikriniz yok mu? Anne ben suan seninle yasamak istemiyorum. 20 yil sonra bakima ihtiyacin olursa amenna ama daha 45 yasindasin evlensen cocugun olur neredeyse seni cok seviyorum ama kusura bakma bu sekilde 3 kisilik bir evlilik istemiyorum diyeceksin net olacaksin. Kiz kardesine de madem bu kadar annecisin gel sen bak burada diyeceksin. O nasil kendi hayati icin gitmis sen de kendi hayatinu dusuneceksin. Siz hala esinizi ikna etmeye calisiyosunuz anneniz yerine. Turk aileleri sirf ilerde basina kalmak icin cocuk yapiyo malesef bu hep boyle. Bu zihniyetteki ailelere de asla sayfi duymuyorum. Ben bekarim annem 65 yasinda erkek arkadasimla yemege goturelim seni dedigimizde bile ne isim var pesinize takilip gelcem siz basbasa gidin der hep. sizin annenz anlayissiz bencil valla bilendim kadina.

Bence kardeşinize pek güvenmeyin. Anneniz muhtemelen Türkiye ye geri döner. O yuzden siz başınızın çaresine bakın. Biraz fazla ödenir ama herkes mutlu olur.

Aynı şekilde babam öleli 10 yıl oldu annem yalnız 55 yaşında gayet halinden memnun sık sık gideriz haftada en az 1 kez gitmeye çalışıyorum ev işini kendi yapmıyo ya ben yapıyorum ya yardımcıyla yapıyoruz yemeğini yapsın tuvalet ihtiyacını kendi görebilsin yeter zaten fazla bişey beklemiypruz ondan evine gidip 1-1,5 ay kalan annenizin korkması bana saçma geldi gerek Yok sizinle kalmasına herşey tadında güzel..Allah korusun size muhtaç halde olmadığı sürece sizinle kalması bana çok Abes geldi alınsın gücensin evlenmişsin buna herkes alışmak zorunda.

Kardeşiniz size büyük haksızlık yapıyor. Dediği gibi önemli olan “annemiz” (!) ise gitmeyecekti yurtdışına, annesinin dizinin dibinde oturacaktı. O kendi hayatına istediği gibi yön versin aynı zamanda size de vicdan yaptırsın. Çok uyanık valla..

Eşiniz haklı. Lütfen annenize ve kardeşinize hayır demeyi öğrenin.

Kız kardeşim annemin tarafında. Ben ne söylesem benimle kavga yapıyor. Annemden önce kendisi laf söylemeye başlıyor. Kocan değil önemli olan annem diyor.
Çok sinirlendim kızkardeşinize kendi kafasına göre annenizin kimin evinde kalacağını söylüyor ve hala daha kendini haklı görüyor. Gelsin dursun madem annesinin yanına
Maalesef annenizde kızkardeşinizde anlayışsız ve bencil insanlar. Yalnız durmak istemiyor diye milletin huzurunu bozacaklar

Yani evi varken ve damadinin istemedigini bile bile kalmaya devam eden annenizde tuhaf. En basitinden kızının huzurunu düsünebilirdi.ama annenizde çok bencil

Ben zaten elimden geldiğince eşimi ikna etmeye çalışıyorum bugün konuyu tekrar açtı ben ikna etme çabası içerisine girdim konuşmak istemedi hatta şu an bana bozuk
Böyle böyle boşanmaya gideceksiniz. Madem öyle hiç adamı daha yormadan alın annenizi gidin yani. Hala kocanızla arayı bozmaktan çekinmiyorsunuz çünkü anneniz küsmesin diye.

Ben bu konuyu eşime açıklamaya çalışıyorum hatta bayağı bir çaba sarf ediyorum ama bana direk diyor ki benim annem bu kadar süre gelip kalmaz benim annem düşüncesiz değil
Haklı. Anneler böyle düşüncesiz olmaz. Yuva yıkmaz. Ama sizinki sizin yuvayı yıkacak dur demezseniz.

Anneniz 45 yasinda ...45 genctir.Ve tum suc annenizde burada..Benim annem hele o yasta olacak asla gelip kalmaz..Kadin kendini rahatsiz hisseder.En basta annenizin durumun garipliğinin farkinda olmasi lazimdi. Adam sizinle evlenmis.Anneniz cok dusuncesiz

Kardeşi de çok fena ya... Ama o kardeşin başına gelecek var diyim de
Evet ya, annemiz önemli annemiz diyerek bırakmış kadını başlarına gitmiş hayatını yaşıyor. Bir de ısrarla sizde kalsın deyip duruyor. Belli ki o da annesi başına kalmasın, ablasının evliliği bozulsun ömür boyu annesiyle yasasın kendisi de hayatını yasasın diye uğraşıyor.

Anneniz hem bencil hem yüzsüz. Hâlâ eşinizi niye ikna etmeye çalışıyorsunuz? Annenizin küsmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz? Haksız olduğu halde küsecekse küssün. Annelik bu mu yani? Kendinize gelin ya bekar halimle ben bile durumun abesliğinin farkındayım. Eşinizi hiç mi düşünmüyorsunuz? Aranız bozulur düzeltemezsiniz diye hiç mi korkmuyorsunuz? Anneniz küsmesin de ne olursa olsun mu yani? 1 buçuk yıl bakıp 4 ay evinde kal diyince kötü olacaksanız zaten o anneye ne yapsanız yaranamazsiniz.

Anneyle kızkardeş almışlar çarpraz duygu sömürüsüne bu kadını, yıkacaklar yuvasını belli. İki gün sonra konu açar "eşim üç kişilik evlilikten sıkılmış boşanmak istiyor annemle kızkardeşim de bizi istemeyeni sen de isteme boşan annemle otur diyor" diye.

Bende sizin gibi iyi enerji alamadım. Galiba konu sahibinin aile sevgisini analı-kizli kullanıyorlar

Annenizin durumuna üzüldüm açıkçası Evet anneniz genç olabilir fakat demek ki yalnız kalamıyor.Kalabilseydi zaten kalırdı.
Sizin elinizde değil anlıyorum ama bir ana baba bütün evlatlarını başının üstünde taşırken bir evlat anne babayı bir yere sığdıramıyor.

Bu da bu hayatta bize ders olsun..Şimdiden önlemimizi alalım.Belki evladın eşi bizi istemeyecek.

Yok tamamen çocukluk, cahillik. Kendi evli olsaydı anlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…