- 30 Eylül 2016
- 92
- 23
- 88
- Konu Sahibi flowerblue
-
Ben bu konuyu eşime açıklamaya çalışıyorum hatta bayağı bir çaba sarf ediyorum ama bana direk diyor ki benim annem bu kadar süre gelip kalmaz benim annem düşüncesiz değilDaha yeni evli sayılırsın bu kadar fazla gelmiş olabilir eşine ama olaya şöyle gir sonuçta onunda annesi olabilir bunu kime söylesen ayıp olur kendini senin yerine koysun
Sizin kendi fikriniz yok mu? Anne ben suan seninle yasamak istemiyorum. 20 yil sonra bakima ihtiyacin olursa amenna ama daha 45 yasindasin evlensen cocugun olur neredeyse seni cok seviyorum ama kusura bakma bu sekilde 3 kisilik bir evlilik istemiyorum diyeceksin net olacaksin. Kiz kardesine de madem bu kadar annecisin gel sen bak burada diyeceksin. O nasil kendi hayati icin gitmis sen de kendi hayatinu dusuneceksin. Siz hala esinizi ikna etmeye calisiyosunuz anneniz yerine. Turk aileleri sirf ilerde basina kalmak icin cocuk yapiyo malesef bu hep boyle. Bu zihniyetteki ailelere de asla sayfi duymuyorum. Ben bekarim annem 65 yasinda erkek arkadasimla yemege goturelim seni dedigimizde bile ne isim var pesinize takilip gelcem siz basbasa gidin der hep. sizin annenz anlayissiz bencil valla bilendim kadina.Onu da düşündüm benim yakınlarından ev ilanları buldum gidip baktık beraber ama hem kiralar pahalıydı hem de istenilen bedeli değmeyecek evlerdi herhangi bir ısıtma tipi vs yoktu üstelik biz sitede oturuyoruz benim etrafımdaki evler hep site içerisinde aidat vs derken masrafı daha fazla olacaktı kardeşimin yanına gidecek diye de sonradan vazgeçti
Bence kardeşinize pek güvenmeyin. Anneniz muhtemelen Türkiye ye geri döner. O yuzden siz başınızın çaresine bakın. Biraz fazla ödenir ama herkes mutlu olur.Onu da düşündüm benim yakınlarından ev ilanları buldum gidip baktık beraber ama hem kiralar pahalıydı hem de istenilen bedeli değmeyecek evlerdi herhangi bir ısıtma tipi vs yoktu üstelik biz sitede oturuyoruz benim etrafımdaki evler hep site içerisinde aidat vs derken masrafı daha fazla olacaktı kardeşimin yanına gidecek diye de sonradan vazgeçti
Aynı şekilde babam öleli 10 yıl oldu annem yalnız 55 yaşında gayet halinden memnun sık sık gideriz haftada en az 1 kez gitmeye çalışıyorum ev işini kendi yapmıyo ya ben yapıyorum ya yardımcıyla yapıyoruz yemeğini yapsın tuvalet ihtiyacını kendi görebilsin yeter zaten fazla bişey beklemiypruz ondan evine gidip 1-1,5 ay kalan annenizin korkması bana saçma geldi gerek Yok sizinle kalmasına herşey tadında güzel..Allah korusun size muhtaç halde olmadığı sürece sizinle kalması bana çok Abes geldi alınsın gücensin evlenmişsin buna herkes alışmak zorunda.Aslında şöyle. Annemin iki dizinde diz kapağı kayması var. Ameliyat oldu ama maalesef istediği gibi olmadı iyileşmedi. Uzun süreli ev işi vs yapamıyor. Bir de yalnız kalmak istemiyor. Ben birşey deyince sen ve kocan beni evinize sığdıramıyorsunuz diyor küsüyor alınıyor
Çok sinirlendim kızkardeşinize kendi kafasına göre annenizin kimin evinde kalacağını söylüyor ve hala daha kendini haklı görüyor. Gelsin dursun madem annesinin yanınaKız kardeşim annemin tarafında. Ben ne söylesem benimle kavga yapıyor. Annemden önce kendisi laf söylemeye başlıyor. Kocan değil önemli olan annem diyor.
Ben yalnız bırakmam giderim zaten ama anneme bunu anlatsam anne sen evinde kal biz seni görmeye geliriz desem eminim küsecek ki daha önce bir defa oldu. Bu konular açıldı annem küstü bana hatta ağladı odasında. Bende eşimle konuştum biraz daha bizde kalsın yalnız kalmasın dedim ikna ettim ama şimdi istemiyor
Böyle böyle boşanmaya gideceksiniz. Madem öyle hiç adamı daha yormadan alın annenizi gidin yani. Hala kocanızla arayı bozmaktan çekinmiyorsunuz çünkü anneniz küsmesin diye.Ben zaten elimden geldiğince eşimi ikna etmeye çalışıyorum bugün konuyu tekrar açtı ben ikna etme çabası içerisine girdim konuşmak istemedi hatta şu an bana bozuk
Haklı. Anneler böyle düşüncesiz olmaz. Yuva yıkmaz. Ama sizinki sizin yuvayı yıkacak dur demezseniz.Ben bu konuyu eşime açıklamaya çalışıyorum hatta bayağı bir çaba sarf ediyorum ama bana direk diyor ki benim annem bu kadar süre gelip kalmaz benim annem düşüncesiz değil
Kardeşi de çok fena ya... Ama o kardeşin başına gelecek var diyim deHaklı. Anneler böyle düşüncesiz olmaz. Yuva yıkmaz. Ama sizinki sizin yuvayı yıkacak dur demezseniz.
Evet ya, annemiz önemli annemiz diyerek bırakmış kadını başlarına gitmiş hayatını yaşıyor. Bir de ısrarla sizde kalsın deyip duruyor. Belli ki o da annesi başına kalmasın, ablasının evliliği bozulsun ömür boyu annesiyle yasasın kendisi de hayatını yasasın diye uğraşıyor.Kardeşi de çok fena ya... Ama o kardeşin başına gelecek var diyim de
Anneyle kızkardeş almışlar çarpraz duygu sömürüsüne bu kadını, yıkacaklar yuvasını belli. İki gün sonra konu açar "eşim üç kişilik evlilikten sıkılmış boşanmak istiyor annemle kızkardeşim de bizi istemeyeni sen de isteme boşan annemle otur diyor" diye.Anneniz hem bencil hem yüzsüz. Hâlâ eşinizi niye ikna etmeye çalışıyorsunuz? Annenizin küsmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz? Haksız olduğu halde küsecekse küssün. Annelik bu mu yani? Kendinize gelin ya bekar halimle ben bile durumun abesliğinin farkındayım. Eşinizi hiç mi düşünmüyorsunuz? Aranız bozulur düzeltemezsiniz diye hiç mi korkmuyorsunuz? Anneniz küsmesin de ne olursa olsun mu yani? 1 buçuk yıl bakıp 4 ay evinde kal diyince kötü olacaksanız zaten o anneye ne yapsanız yaranamazsiniz.
Bende sizin gibi iyi enerji alamadım. Galiba konu sahibinin aile sevgisini analı-kizli kullanıyorlarEvet ya, annemiz önemli annemiz diyerek bırakmış kadını başlarına gitmiş hayatını yaşıyor. Bir de ısrarla sizde kalsın deyip duruyor. Belli ki o da annesi başına kalmasın, ablasının evliliği bozulsun ömür boyu annesiyle yasasın kendisi de hayatını yasasın diye uğraşıyor.
Aynen öyle kullanılıyor farkında değil. Hayırsız evlat damgası yiyeceğim diye korkuyor.Bende sizin gibi iyi enerji alamadım. Galiba konu sahibinin aile sevgisini analı-kizli kullanıyorlar
Yok tamamen çocukluk, cahillik. Kendi evli olsaydı anlardıEvet ya, annemiz önemli annemiz diyerek bırakmış kadını başlarına gitmiş hayatını yaşıyor. Bir de ısrarla sizde kalsın deyip duruyor. Belli ki o da annesi başına kalmasın, ablasının evliliği bozulsun ömür boyu annesiyle yasasın kendisi de hayatını yasasın diye uğraşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?