Arkadaşlar kısaca anlatmak istiyorum. 10 gün kadar önce erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geldi ve şehir dışından geldikleri için söz yapıp dönelim dediler. Aile arasında evde hazırlık yaptık ve sözlendik. Neyse dün anneme düşüncesini öğrenmek adına ne kadar altın isteyeceğini sordum. Annemin huyunu bildiğim için 6 bilezik,1 set ve saat yeterli olur dedim. Sözlüm uzman çavuş bu arada. Annem de bunun az olacağını ileride benim geleceğim için 22 ayar 6 bilezik,5i 1 yerde, küpe, yüzük ve saat isticem dedi. Kız kardeşim de eniştem bana hediye almicak mı ben de telefon istiyorum dedi. Ardından bir de süt hakkı diye birşey varmış ve annem için de birşey isticeklermiş. Bizim durumumuz yok. Söz yaptık nişan olmicak. Kına ve düğünde erkek tarafında olacak ve onlar yapacak. Daha mobilyaydı, evdi, eşyaydı derken evlenmek kolay mı dedim. Herşeyden önce tok gözlü olmak lazım dedim. Aile arası tartıştık ve beni anneme birşey layık görmeyen, şimdiden masraf yapmasın diye erkek arkadaşımı savunan birisi ilan ettiler. Ne yapıcam ben. Ailesine bunları söyleyince görgüsüz bu aile demezler mi ? Erkek arkadaşımla konuşmalı mıyım. Annem de bana küstü konuşmuyor.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizlere danışmak istediğim birşey var. Ben 1 bucuk ay önce sözlendim.Sözlüm uzman çavuş. Annem onun cimri ve düşüncesiz birisi olduğunu düşünüyor.Yaklaşık 2 aydır çalışmıyorum.Ev kirası,fatura derken ay sonu bayağı sıkışık oluyoruz. İş arıyorum ama doğru düzgün bir iş bulamadım hala. Gel helelim sözlüm annemi aramıyor,birşeye ihtiyacın var mı diye sormuyor,işsiz olduğumu bildiği halde ufak da olsa yardım etmiyor diye sürekli lafını yapıyor. Onunla konuş ya adam olsun ya da seni vermiyorum yüzüğü at dedi. Bunu ona nasıl anlatıcam. Bugün bu sebeoten dolayı kavga yapınca laf arasında bu konular bir defa söylenir sürekli bıdı bıdı yapılmaz dedim. Benimle düzgün konuşmuyorsun kaynanana nasıl saygılısın felan diye kızdı bir de Ne yapcam ben yardım edin
Bakın bunlar sizin konularınız. hayatınızdaki tek sorun anneniz farkında mısınız?
SİZİN ANNENİZ PARAGÖZ KÖTÜ KALPLİ VE BENCİL BİRİ. yollayın evine sıkıla sıkıla otursun.