- 25 Temmuz 2013
- 12.861
- 52.800
- 798
- Konu Sahibi flowerblue
-
Sanmıyorum, o zaman da ben yurt dışındayım annem tabiki sizde kalacak vicdansız mısın derdi yine yapardı yapacağını.Yok tamamen çocukluk, cahillik. Kendi evli olsaydı anlardı
Almanya falan mi? Bu isler oyle kolay degil malesef. Anneniz genc, bakima ihtiyaci yok ve yasadigi ulkede 1 kizi daha var. Bu durumda maddi olarak gerekli sartlar saglansa da aile birlesimi vs. Olmuyor diye biliyorum. Annenin bakima muhtac ve yasli olmasi gerekiyor.Annem oraya turist vizesi ile gidecek kardeşim mayıs ayına kadar annemle beraber kalabileceği bir ev ayarlayacak başka yapılması gereken ne varsa yapacak
Annem oraya turist vizesi ile gidecek kardeşim mayıs ayına kadar annemle beraber kalabileceği bir ev ayarlayacak başka yapılması gereken ne varsa yapacak
Yurtdışına taşınma, yerleşme işinin bukadar kolay olduğunu bu sitede öğrendim. Her isteyen hop diye yurtdışına gidebiliyor gibi bir algı yaratılıyor ama değil malesef. Anneniz mayısda falan gitse bile adı üstünde turist vizesi, kalacağı en uzun 6 ay olur. Sonrası?Annem oraya turist vizesi ile gidecek kardeşim mayıs ayına kadar annemle beraber kalabileceği bir ev ayarlayacak başka yapılması gereken ne varsa yapacak
Anne olayı yanlış anlamış zaten, gelip 1,5ay kızında kalıp evine dönmesi gerekirken tersine çevirmiş. Aradaki mesafede 1 saatken 1,5 ay bile kalması gerekmez. Gelir 3-4 gün hadi 1hafta kalır evine gider. Hem özler hem özletir. 1-2 ay sonra gene gelir. Kimseyi bunaltmaz bu genç yaşta.Aileye yapilan her fedakarlik sizin icin iyi sonuclar dogurmuyor. Esiniz tepki vermekte hakli. Anneniz yasli degil, bakima muhtac degil. Gidip 1.5 ay yalniz kalabiliyorsa diger zamani da kalir. Ama kardesiniz sizi biraz oyaliyor gibi geldi bana.
Anne olayı yanlış anlamış zaten, gelip 1,5ay kızında kalıp evine dönmesi gerekirken tersine çevirmiş. Aradaki mesafede 1 saatken 1,5 ay bile kalması gerekmez. Gelir 3-4 gün hadi 1hafta kalır evine gider. Hem özler hem özletir. 1-2 ay sonra gene gelir. Kimseyi bunaltmaz bu genç yaşta.
Dediğim gibi benim aklıma birtek maddi sıkıntısı geldi, bu durumdan memnun olması diğer türkü akıl işi değil.
HaklıMaddi sıkıntısı varsa iki evladi da yardim edebilir. Ama daha nerdeyse yeni evli sayilirlar. Eniste bunalmakta hakli vallaha
Evlatlarımızı sırtımızda taşırken, ilerde de onlar bizi taşır diye düşünmüyoruz. Karşılık beklemeden candan bir parça olduğu için canımızı verecek kadar seviyoruz. Demek ki alışmıyor diye bir şey olamaz, insanoğlu eğer kabul ederse her şey e alışır ama belli ki annesi alışmak istememiş. Yazık hem kızına hem de böyle bir hayatı kendine reva gördüğü için kendine yazık ediyor.Annenizin durumuna üzüldüm açıkçası Evet anneniz genç olabilir fakat demek ki yalnız kalamıyor.Kalabilseydi zaten kalırdı.
Sizin elinizde değil anlıyorum ama bir ana baba bütün evlatlarını başının üstünde taşırken bir evlat anne babayı bir yere sığdıramıyor.
Bu da bu hayatta bize ders olsun..Şimdiden önlemimizi alalım.Belki evladın eşi bizi istemeyecek.
Bence saçma konuşmuşsunuz yeni evliler ve annede genç bence çok saçma canımdan sevdiğim kızım var ama elden ayaktan düşmedikten sonra 4 aylık evli kızıma kalmaya gitmem 1 gece bileEvlatlarımızı sırtımızda taşırken, ilerde de onlar bizi taşır diye düşünmüyoruz. Karşılık beklemeden candan bir parça olduğu için canımızı verecek kadar seviyoruz. Demek ki alışmıyor diye bir şey olamaz, insanoğlu eğer kabul ederse her şey e alışır ama belli ki annesi alışmak istememiş. Yazık hem kızına hem de böyle bir hayatı kendine reva gördüğü için kendine yazık ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?