Eşim ve annem arasındaki sorun ne olacak ?

Aaaa bu mesajı okumamıştım. Bence siz annem olmadan asla diyin, adam da boşansın kurtulsun. Yazık etmiş kendine.

Bu konuyu kayınvalidem sürekli gelip bizde kaliyo kocam ses edemiyo diye acsaydiniz ne pisirik kocanız var, evlatlarının evlendiğini kabullenemiyolarsa evlendirmesinler falan derdi herkes, ki demişlerdir de. Sizin eşinizle ayrı bi aileniz var, kızkardeşiniz üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmasın o karar veremez sizin hayatınızda neyin daha önemli olduğuna. Onun ağzının payını vermek, annenize de sizin de bi ailenizin olduğunu hatırlatmak size düşer, anneniz hala duygu sömürüsü yapiyosa o da onun anlayışsızligi, aman kızımın yuvasinda huzursuzluk çıkmasın diyeceğine yaptığı şey çok ayıp.

Ben kocanızın yerinde olsam sizinle boşanırdım, siz de annenizle mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz böylece. Ne demek annelerden birinin gelip 1 sene eve çöreklenmesi bu koşullarda. Yaşlı olur, hasta olur, bakıma muhtaç olur anlarım. Ama sırf canı istemiyor diye kızının aile bağlarına zarar vermeyi bile umursamayan bir anneniz var.
Ben sizin gibi insanların evlenmesine karşıyım. Önce annenizle göbek bağını kesin. Eşinize ve evliliğinizi saygı duymayı öğrenin. Yoksa ya hayatınız boyunca eşinizle problem yaşarsınız ya da bir noktada boşanırsınız zaten.

Mayıs ayına da birşey kalmamış neden bu kadar katı acaba? Istemeyen başta kabul etmezdi sizin bilmediğiniz aralarında bi tartışma mi var acaba

Anneniz genç evde tek durabilir eşiniz hakli kardeşinizle konusun

Esin neden istemiyor kuzum?derdi neymis annenle?
Derdi olmak zorunda mı adamın? Evde donla gezmek ayağını yayıp oturmak istiyor belki? Konu kadının annesi olunca laf söz söylenmiyor ama erkek annesi olsa laflar havada uçuşurdu. Adam çok bile sabretmiş 45 yaşında kadın ne işi var yeni evli çiftin evinde? Kızının evliliği bozulsa rahat mı edecek?

Kusura bakmayın da çok garipsiniz. Eşim ses etmese kalsın derim demek çok büyük bencillik ya. Eşiniz zaten bunca zaman rahat olduğu için değil size olan saygısından ses çıkarmamış sabretmiş. Ama baktı olmuyor o da tavrını koymuş. Çok pasif olduğunuz için kardeşiniz de anneniz de sizi oynatıyor üzgünüm. Ağırlığınızı koymanız lazım.

Kusura bakmayın ama anneniz bence sadece hizmeti görülsün, ev işi alışveriş derdinden masrafından kurtulsun diye sizde kalıyor, yalnız kalamayan insan bir gece bile kalamaz, arada kendi evine gidebiliyorsa orada yaşayabilir, genç kadın kendi evini de çevirir rahat rahat, ben 43 yaşımdayım 25 yıldır hem dışarıda çalışıp hem de tek başıma 13 yaşındaki kızıma kocama bakıp koca evi çekip çeviriyorum , keşke biraz nazlanabilsem ama sizinkinin amacı nazlanlanmak filan da değil, resmen parazit gibi maddi manevi sömürüyor evlatlarını, eşiniz iyi bile dayanmış

Konu sahibi sonradan başını taşlara çook vuracak ama iş işten geçecek. O adamın içindeki sevgi gün gün ölüyordur bile.

En başta ölmemesine hayretler içindeyim
Cidden ya. Herşeyi damat tarafına yıkıp asalak gibi sömürmüşler adamı. Olan zavallı konu sahibi ile çocuğa olmuş. Ama böyle devam ederse bu evliliği bitirir 45 yaşındaki kvmiz

ulasimiz neye kızgınım emojisi bırakıyorsunuz pardon da? Size göre 45 yaşında sağlıklı ve evi olan bir kadının, kızının evliliğinin bozulması pahasına inatla kalmaya çalışması normal mi? Kendi evinde kalabiliyormuş aylarca yani bir sorunu falan yok. Kız kardeşi de ablasına yalan söyleyip duruyor yanıma alacağım diye. Konu sahibinin saf yerine konmasını niye bu kadar istiyorsunuz ki?

Cidden ya. Herşeyi damat tarafına yıkıp asalak gibi sömürmüşler adamı. Olan zavallı konu sahibi ile çocuğa olmuş. Ama böyle devam ederse bu evliliği bitirir 45 yaşındaki kvmiz
Bence direk adama olmuş adam asker birde galiba it kopukla uğraşıyor birde konu sahibinin ailesine düşmüş yazık

Bence direk adama olmuş adam asker birde galiba it kopukla uğraşıyor birde konu sahibinin ailesine düşmüş yazık
Öyle olmuş Cidden. Ben pasif kadınlara hiç tahammül edemiyorum. Çünkü bilmeden herşeyi mahfediyorlar ya çocukları ya eşleri bedel ödüyor hep

Aynı fikirde olmadığımız, farklı pencerelerden baktığımız ortada.Konuya yazdığim mesajı okuduysanız tekrar açıklama yapmama gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…