- 24 Eylül 2010
- 5.883
- 18.926
- 448
- Konu Sahibi flowerblue
-
Aaaa bu mesajı okumamıştım. Bence siz annem olmadan asla diyin, adam da boşansın kurtulsun. Yazık etmiş kendine.Senin annen cidden sorunlu kusura bakma ben eşinin yerinde olsam böyle bir aileye damat olmazdım. Sözlüyken bile size baksın diye maddi beklentisi vardı. İstemenizde ki görgüsüzlükler hele kardeşinizin telefon isteği annenizin bi ton altınlar isteyip süt hakkı içinde ayrı maddi beklentisi vardı. Şimdi de adamın evine 1 senedir çöreklenmiş. Ama kayınvalideniz bir ay kalınca rahatsız oluyormuşsunuz. Bence bu adamın yakında aklı başına gelir
Sondan gitme sondan gitmeeee sırayla okuuuu adghjkkAaaa bu mesajı okumamıştım. Bence siz annem olmadan asla diyin, adam da boşansın kurtulsun. Yazık etmiş kendine.
Okudum okudum adam iyi dayanmış. Gerçekten acıdım, yazık.Sondan gitme sondan gitmeeee sırayla okuuuu adghjkk
Mayıs ayına da birşey kalmamış neden bu kadar katı acaba? Istemeyen başta kabul etmezdi sizin bilmediğiniz aralarında bi tartışma mi var acabaBen yalnız bırakmam giderim zaten ama anneme bunu anlatsam anne sen evinde kal biz seni görmeye geliriz desem eminim küsecek ki daha önce bir defa oldu. Bu konular açıldı annem küstü bana hatta ağladı odasında. Bende eşimle konuştum biraz daha bizde kalsın yalnız kalmasın dedim ikna ettim ama şimdi istemiyor
Anneniz genç evde tek durabilir eşiniz hakli kardeşinizle konusunArkadaşlar biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum ama lütfen okuyup bana bir akıl verir misiniz. Ben 2019 Ağustos ayında evlendim. Babam 10 sene önce vefat etti annem ben ve kız kardeşim yaşıyorduk. Kız kardeşim okul vesilesi ile yurtdışına gitti ve 2 ay kadar kalıp para kazanıp gelecekti. Ben gelene kadar annem sizde kalsın dedi eşimle konuştum tamam dedi. Ama kardeşim gelmedi orada kalmaya karar verdi ve annemi yanına alacağını söyledi.kardeşim gideli 1,5 sene olacak bu Mayıs ayı gibi annemi yanına almayı düşünüyor. Annem biz evlendikten sonra hemen bize kalmaya gelmedi aradan dört ay geçti ondan sonra geldi.Yaklaşık 1 sene olacak bize geliyor kalmaya ama arada kendi evine gidiyor gittiği zaman kendi evinde iki hafta kalıyor bazen 1 buçuk ay kalıyor ondan sonra bize geliyor.Annemin evi ile bizim evin arası otobüs ile 1 saat.Annem yalnız kalmak istemiyor.Eşim bu ayın sonundan sonra istemiyorum kendi evinde kalsın diyor bende kız kardeşimin yanına gidene kadar idare et diyorum ama olmaz diyor.Ben anneme nasıl söyleyeceğim bunu bana akıl verin lütfen
Derdi olmak zorunda mı adamın? Evde donla gezmek ayağını yayıp oturmak istiyor belki? Konu kadının annesi olunca laf söz söylenmiyor ama erkek annesi olsa laflar havada uçuşurdu. Adam çok bile sabretmiş 45 yaşında kadın ne işi var yeni evli çiftin evinde? Kızının evliliği bozulsa rahat mı edecek?Esin neden istemiyor kuzum?derdi neymis annenle?
Kusura bakmayın da çok garipsiniz. Eşim ses etmese kalsın derim demek çok büyük bencillik ya. Eşiniz zaten bunca zaman rahat olduğu için değil size olan saygısından ses çıkarmamış sabretmiş. Ama baktı olmuyor o da tavrını koymuş. Çok pasif olduğunuz için kardeşiniz de anneniz de sizi oynatıyor üzgünüm. Ağırlığınızı koymanız lazım.Aslında haklısınız biraz düşünce meselesi Allah kimseyi düşürmesin yatalak vs olsaydı tabii ki kimseye muhtaç etmezdim onu eşim ne derse desin bakardım. Şu an eşim itiraz etmese yine benim başımın üzerinde yeri var ama Konuyu anneme açıkladığım zaman zaten soluksuz bir sene gelip sizde kalmadım sürekli eve gidip geldim odamdan çıkmıyorum sizi yalnız bırakıyorum diyor
Kusura bakmayın ama anneniz bence sadece hizmeti görülsün, ev işi alışveriş derdinden masrafından kurtulsun diye sizde kalıyor, yalnız kalamayan insan bir gece bile kalamaz, arada kendi evine gidebiliyorsa orada yaşayabilir, genç kadın kendi evini de çevirir rahat rahat, ben 43 yaşımdayım 25 yıldır hem dışarıda çalışıp hem de tek başıma 13 yaşındaki kızıma kocama bakıp koca evi çekip çeviriyorum , keşke biraz nazlanabilsem ama sizinkinin amacı nazlanlanmak filan da değil, resmen parazit gibi maddi manevi sömürüyor evlatlarını, eşiniz iyi bile dayanmışAnnem anlıyor ama ne kadar anlasa da kalmayı tercih ediyor . İyiyse de kötüyse de . Ben anneme bu konularda açıklama yapmaya o kadar çok korkuyorum ki çünkü bana direk sen eşinin ağzına bakıyorsun sen eşine cevabını veremiyorsun o benim annem istediği zaman gelir kalır istediği zaman gider diyemiyorsun diyor
Konu sahibi sonradan başını taşlara çook vuracak ama iş işten geçecek. O adamın içindeki sevgi gün gün ölüyordur bile.Senin annen cidden sorunlu kusura bakma ben eşinin yerinde olsam böyle bir aileye damat olmazdım. Sözlüyken bile size baksın diye maddi beklentisi vardı. İstemenizde ki görgüsüzlükler hele kardeşinizin telefon isteği annenizin bi ton altınlar isteyip süt hakkı içinde ayrı maddi beklentisi vardı. Şimdi de adamın evine 1 senedir çöreklenmiş. Ama kayınvalideniz bir ay kalınca rahatsız oluyormuşsunuz. Bence bu adamın yakında aklı başına gelir
En başta ölmemesine hayretler içindeyimKonu sahibi sonradan başını taşlara çook vuracak ama iş işten geçecek. O adamın içindeki sevgi gün gün ölüyordur bile.
Cidden ya. Herşeyi damat tarafına yıkıp asalak gibi sömürmüşler adamı. Olan zavallı konu sahibi ile çocuğa olmuş. Ama böyle devam ederse bu evliliği bitirir 45 yaşındaki kvmizEn başta ölmemesine hayretler içindeyim
Bence direk adama olmuş adam asker birde galiba it kopukla uğraşıyor birde konu sahibinin ailesine düşmüş yazıkCidden ya. Herşeyi damat tarafına yıkıp asalak gibi sömürmüşler adamı. Olan zavallı konu sahibi ile çocuğa olmuş. Ama böyle devam ederse bu evliliği bitirir 45 yaşındaki kvmiz
Öyle olmuş Cidden. Ben pasif kadınlara hiç tahammül edemiyorum. Çünkü bilmeden herşeyi mahfediyorlar ya çocukları ya eşleri bedel ödüyor hepBence direk adama olmuş adam asker birde galiba it kopukla uğraşıyor birde konu sahibinin ailesine düşmüş yazık
Aynı fikirde olmadığımız, farklı pencerelerden baktığımız ortada.Konuya yazdığim mesajı okuduysanız tekrar açıklama yapmama gerek yok..ulasimiz neye kızgınım emojisi bırakıyorsunuz pardon da? Size göre 45 yaşında sağlıklı ve evi olan bir kadının, kızının evliliğinin bozulması pahasına inatla kalmaya çalışması normal mi? Kendi evinde kalabiliyormuş aylarca yani bir sorunu falan yok. Kız kardeşi de ablasına yalan söyleyip duruyor yanıma alacağım diye. Konu sahibinin saf yerine konmasını niye bu kadar istiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?