Eşim ve annem arasındaki sorun ne olacak ?

Size sürekli laf sokan kardeş çok sevdiği annesinin dizinin dibinde oturur keyfi gittiği yurtdışından size tonlarca laf etmezdi. O kadar düşünüyorsa kalmasaydı orda. Çok sinir oldum kardeşinize.
Ayrıca bakıma muhtaç olmayan annenizin yeni evli bir çiftin yanında yıllarca kalması akıl alır gibi değil..odada oturuyorsa diğer odaya kv ve kp taşıyın kabile halinde yaşayıp her odadan bir kafa uzansın evde.Anneniz ciddi düşüncesiz ve bencil biri. Bence artık kendinizi ve evliliğinizi düşünme vakti. Çünkü geç kalmanız an meselesi bence

Bence konu sahibinin annesi ayda bir gidip 1 hafta kalsaydi, esi bu sekilde tepki gostermezdi. Arada onlar da giderlerdi denge saglanirdi ama bastan 2 ay demisler sonra 1.5 yila cikmis falan adam da bunalmis haliyle. Her sey tadinda guzel.
Aynen öyle Hem kendi evi var kalmaya gelmesi sknti. Benm annemde tek yaşıyordu smdi anneannemle yaşıyor ama öncesinde de ayda bir kere biz gideriz haftasonu kalmaya . Bide o gelir o da mesafe uzun diye mecbur 1- 2 gece kalioz. Uzun kalmalar sorun olabiliyor

Bende vaktiyle çok çektiğim için eşinizi çok iyi anlıyorum. Anneniz kötü kalpli ve bencil. İşin tuhafı böylelerine böyle damat düşüyor ama eşiniz bunalmaya başlamış bunu da dile getirmis. Hafife almayın sonra dönüşü olmuyor bazı seylerin. Ben eşinizin yerinde olsam anneniz geldiğinde rahat edemiyorum diye kendi annemde gider kalırdım. Siz annenizle o annesiyle mis gibi evlilik olurdu. Bu arada kardeşiniz çok akıllı hem kendi hayatını yaşayıp hem tüm yükü size atıyor. Asla annenizi yanına alamayacak yazıyorum buraya :)

Kendi evi varken kizlarinda kalmak istemesine anlam veremedim. Kız kardeşiniz evlenince ne olacak ? Kendi evinde kalmaya alissa kendisi için daha iyi değil mi? Kendi evinde yalniz yaşamak istemeyen kadın yurt dışında nasıl yaşayacak. Kızı her saniye yanında olamaz. Çalışmayacak mi orada. Belli bir yaştan sonra oraya nasıl adapte olsun. Bence annenize bunları soyleyin konuyu oradan açıp anne yarın öbür gün xxx de evlenecek onlarla mi yasayamayacaksın. Yurt dışında nasıl olacak. Oraya adapte olamazsın. Bu yastan sonra dilini bilmedigin bir memlekette ne yapacaksın. Sen daha kendi ülkemde kendi evinde kalamiyorsun deyin. Evinize istemiyor gibi de olmaz hem.

Ay kim kimin yemeğine Sap katıyormuş? Sizin ve elektra nin yorumlarından sonra ağzım açık kaldı toplayamiyorum :) adam iyi dayanmış ama o da sapın etkisi herhalde :)
ben şap konusunda şaka yapmıştım yaaa özür dilerim ((( diğerleri konu sahibinin eski konuları ben sadece aşırı işsizdim araştırdım

ben şap konusunda şaka yapmıştım yaaa özür dilerim ((( diğerleri konu sahibinin eski konuları ben sadece aşırı işsizdim araştırdım

Elinize sağlık bence çok da iyi etmişsiniz. Doğru yorum yapabilmek için eski konular bazen çok yararlı oluyor. Saka olmasına ayrıca sevindim ama okuduklarımdan sonra gerçek olsa da şaşırmayacaktım:)

Çok şükür :) bari bu şaka olsun zira okuduğum eski konulara ait postlar beni benden aldı.
Cidden oyle. Konu sahibi, annesi ve kiz kardesi gibi fena degil ama yonetilmeye cok musait bir insan gibi geldi bana. Anne kiz Iki duygu somurusu yapiyorlar, is tamam.
Insallah bir an once gozlerini acar da evliligi bozulmaz.

Cidden oyle. Konu sahibi, annesi ve kiz kardesi gibi fena degil ama yonetilmeye cok musait bir insan gibi geldi bana. Anne kiz Iki duygu somurusu yapiyorlar, is tamam.
Insallah bir an once gozlerini acar da evliligi bozulmaz.

Kızkardeş apayrı zaten telefon istemek nedir ya? Konu sahibine cidden üzüldüm.

Şimdi böyle söyleyince doğru diyorsunuz. Eli ayağı tutan maaşı olan annem bile olsa uygun olmaz hem o da istemez rahatsız olur. Ev üstüne ev olmaz.
Hahahah ne çabuk ikna oldunuz öyle ya tam da aha kavga çıkacak sayfalarca tartışırlar şimdi bunu dedim baktım 1 mesaj sonra ikna olmuşsunuz e ama aklın yolu 1 tabi

Anneniz sizi sizin onu düsündügü kadar asla düsünmüyor.... (diger konularinizi da okudum).

Lütfen annenize acik acik kendi evinde kalmasinin daha dogru olacagini söyleyin ve bunu yaparken asla kendinizi kötü hissetmeyin. Siz kötü evlat filan degilsiniz, sadece es ile anne arasindaki dengeyi kurmaya calisip en makul cözümü sunuyorsunuz.

1.5ay evınde yalnız kalan kadın sımdı mayısa kadar mı kalamıyor yani?
Aile huzuru önemlidir fakat burada yanlıs yapan kardesınız
Bastan ne konusmussunuz sımdı ne olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…