Arkadaşlar biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum ama lütfen okuyup bana bir akıl verir misiniz. Ben 2019 Ağustos ayında evlendim. Babam 10 sene önce vefat etti annem ben ve kız kardeşim yaşıyorduk. Kız kardeşim okul vesilesi ile yurtdışına gitti ve 2 ay kadar kalıp para kazanıp gelecekti. Ben gelene kadar annem sizde kalsın dedi eşimle konuştum tamam dedi. Ama kardeşim gelmedi orada kalmaya karar verdi ve annemi yanına alacağını söyledi.kardeşim gideli 1,5 sene olacak bu Mayıs ayı gibi annemi yanına almayı düşünüyor. Annem biz evlendikten sonra hemen bize kalmaya gelmedi aradan dört ay geçti ondan sonra geldi.Yaklaşık 1 sene olacak bize geliyor kalmaya ama arada kendi evine gidiyor gittiği zaman kendi evinde iki hafta kalıyor bazen 1 buçuk ay kalıyor ondan sonra bize geliyor.Annemin evi ile bizim evin arası otobüs ile 1 saat.Annem yalnız kalmak istemiyor.Eşim bu ayın sonundan sonra istemiyorum kendi evinde kalsın diyor bende kız kardeşimin yanına gidene kadar idare et diyorum ama olmaz diyor.Ben anneme nasıl söyleyeceğim bunu bana akıl verin lütfen
Esiniz sacma davranmis.
Annenize bunu soyleyerek kadini kirmayin.
Anneniz sizi cocuklugunuzda ve yetistirirken, ele mi birakti?
Bir sekilde sizleri buyuttu.
Zaten kardesiniz annenizi yanina alacakmis, esiniz biraz daha sabredebilir bence, surada Mayis ayina ne kaldi ki?
Ayni durumu esiniz yasasaydi ve kendi annesinin sizde kalmasi gereken bir durumu olsaydi hic sesi cikmazdi emin olun.
Esinizin bu konuda daha anlayisli davranmasi gerekir.
Bir laf vardir bilirsiniz, bir anne 10 evladini bagrina sigdirirda, bir evlat bir anneyi evine sigdiramaz diye.
Sizin biraz o hesap olmus.
Benim annem bipolar hastasi, bilen bilir zor bir rahatsizliktir.
8 senelik evliligimde, annem ilk yillarimda 2 sene bende kaldi, daha sonralarda sayisiz kereler bende kaldi, ayni sehirde ve yakin mesafelerde oturmamiza ragmen, esim bir kere sesini cikartmamistir bu duruma.
Cunku bilir, kendi annesi de ayni durumda herhangi bir nedenden (ki kaldilar kayinpederimle beraber aylarca) bizde kalma durumlari olsa basimin ustunde yerleri vardir.
Aile olmak boyle birseydir, evlenince anne baba hayatinizdan cikmiyor, cikartilamazda zaten.