- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.476
- 313
- Konu Sahibi flowerblue
-
Arkadaşlar biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum ama lütfen okuyup bana bir akıl verir misiniz. Ben 2019 Ağustos ayında evlendim. Babam 10 sene önce vefat etti annem ben ve kız kardeşim yaşıyorduk. Kız kardeşim okul vesilesi ile yurtdışına gitti ve 2 ay kadar kalıp para kazanıp gelecekti. Ben gelene kadar annem sizde kalsın dedi eşimle konuştum tamam dedi. Ama kardeşim gelmedi orada kalmaya karar verdi ve annemi yanına alacağını söyledi.kardeşim gideli 1,5 sene olacak bu Mayıs ayı gibi annemi yanına almayı düşünüyor. Annem biz evlendikten sonra hemen bize kalmaya gelmedi aradan dört ay geçti ondan sonra geldi.Yaklaşık 1 sene olacak bize geliyor kalmaya ama arada kendi evine gidiyor gittiği zaman kendi evinde iki hafta kalıyor bazen 1 buçuk ay kalıyor ondan sonra bize geliyor.Annemin evi ile bizim evin arası otobüs ile 1 saat.Annem yalnız kalmak istemiyor.Eşim bu ayın sonundan sonra istemiyorum kendi evinde kalsın diyor bende kız kardeşimin yanına gidene kadar idare et diyorum ama olmaz diyor.Ben anneme nasıl söyleyeceğim bunu bana akıl verin lütfen
Bu laf söz soylenmemis hali mi?anne bu anne atacak hali yok ayrica ne meraklisiniz milleti donla oturtmaya,micmic olsunlar demedik kadin koca evde 1 odaya sigamadi yani...belli ki yalniz kalamiyor hem ebedi dememis ki 4 ay nedir insan hayatinda?Derdi olmak zorunda mı adamın? Evde donla gezmek ayağını yayıp oturmak istiyor belki? Konu kadının annesi olunca laf söz söylenmiyor ama erkek annesi olsa laflar havada uçuşurdu. Adam çok bile sabretmiş 45 yaşında kadın ne işi var yeni evli çiftin evinde? Kızının evliliği bozulsa rahat mı edecek?
Sizce bu konudaki anne merhametli mi? Siz anne misiniz? Bir anne çocuğunu sömürme hakkına sahip midir?Kk daki kadinlara bak hepsi kadin cogu anne ama anneyi bir odaya sigdiramiyorlar kardesim sana kocanla arani boz evliligini yik demedik iki tarafta senin en yakinin bir orta yol bul ama yok ...merhametli insanlari seviyorum ama acimasiz insanlardan da biktik yani.
Adam annen gitmezse eve gelmem diyor, idare et demek boşan demek aynı zamanda. Ayrıca o iş 4 ay değil. Yukarıda da yazdım, 45 yaşındaki kadın bakıma muhtaç diye yurtdışı oturumu alamaz. Ya kendi başına yaşayacak ya kızıyla üçüncü seçenek mümkün değil.Kk daki kadinlara bak hepsi kadin cogu anne ama anneyi bir odaya sigdiramiyorlar kardesim sana kocanla arani boz evliligini yik demedik iki tarafta senin en yakinin bir orta yol bul ama yok ...merhametli insanlari seviyorum ama acimasiz insanlardan da biktik yani.
Tamam ideal anne olmayabilir fakat sonucta bu kizi da leylekler getirmedi ,bilemiyorum damat gozuyle bakamiyorum hertaraf bosluga cikiyor olmuyorSizce bu konudaki anne merhametli mi? Siz anne misiniz? Bir anne çocuğunu sömürme hakkına sahip midir?
Damat merhametsiz olduğu için mi rahatsız olmuş? Anlamadığım için soruyorum, bu kadının neresini "ANNE" buldunuz?
Iste bende onu diyorum bu adam ne bicim konusuyor?kadin konu sahibesinin degil de damadin annesi olsaydi tek kelime ettirmeyecekti.Adam annen gitmezse eve gelmem diyor, idare et demek boşan demek aynı zamanda. Ayrıca o iş 4 ay değil. Yukarıda da yazdım, 45 yaşındaki kadın bakıma muhtaç diye yurtdışı oturumu alamaz. Ya kendi başına yaşayacak ya kızıyla üçüncü seçenek mümkün değil.
Eee istemiyor. İstememe hakkı var. Hatta bence boşansa adamın hayrına olur. Bu konudaki anne gerçekten sıradan annelerden değil. Daha sözlüyken damat niye maddi ihtiyacım olup olmadığını sormuyor diye huzursuz eden bir anne.Iste bende onu diyorum bu adam ne bicim konusuyor?kadin konu sahibesinin degil de damadin annesi olsaydi tek kelime ettirmeyecekti.
Tatlım doğurmak anne olmak demek değildir, anne ömrü oldukça evladını karşılıksız seven, destekleyen, mutluluğu sağlığı eğitimi için uğraşan kişidir. Her doğurana anne demek, kutsal atfetmek doğru değil bu yüzden...bana baksın diye doğurmak annelik değildirTamam ideal anne olmayabilir fakat sonucta bu kizi da leylekler getirmedi ,bilemiyorum damat gozuyle bakamiyorum hertaraf bosluga cikiyor olmuyor
Kız kardeşiniz gitmiş oralarda özgürce bir hayat kurmuşKız kardeşim annemin tarafında. Ben ne söylesem benimle kavga yapıyor. Annemden önce kendisi laf söylemeye başlıyor. Kocan değil önemli olan annem diyor.
Kizkardeşin madem annenizi daha önemli görüyor o zaman o alsın yanınaKız kardeşim annemin tarafında. Ben ne söylesem benimle kavga yapıyor. Annemden önce kendisi laf söylemeye başlıyor. Kocan değil önemli olan annem diyor.
Bu laf söz soylenmemis hali mi?anne bu anne atacak hali yok ayrica ne meraklisiniz milleti donla oturtmaya,micmic olsunlar demedik kadin koca evde 1 odaya sigamadi yani...belli ki yalniz kalamiyor hem ebedi dememis ki 4 ay nedir insan hayatinda?
Eee istemiyor. İstememe hakkı var. Hatta bence boşansa adamın hayrına olur. Bu konudaki anne gerçekten sıradan annelerden değil. Daha sözlüyken damat niye maddi ihtiyacım olup olmadığını sormuyor diye huzursuz eden bir anne.
Kadın daha 45 yaşında. İlk başta çok daha kısa süreli kalacağı söylenmiş, uzamış da uzamış. Bunun da sonu gelmeyecek, yurtdışındaki kardeşin yanına ancak turist olarak gelip gidebilir. En başta ben annemle yaşayacağım dememişler adama, resmen piyango vurmuş. Hani hasta yaşlı durumda da değil. Evlense çocuğu olur. Elin adamı da ancak bu kadar çeker. Elin kadını da öyle. Benim kayınvalidem 45 yaşında olsa evime çöreklense ben bu kadar da dayanamazdım.
Ah kardeşim ben de de aynı dert var cevabını biliyorsan bana da söyle bir buçuk yıllık evliyim annem bir aaat mesafe uzaklıkta Ablam İstanbul da diğer ablamla ben aynı yerdeyiz ama onun evinde kayın validesi var çocuğuna bakıyo annemin orda kalması uygun olmaz annem de istanbula gitmiyor yapamam orda diyor eşim annen taşınsın burda düzen kursun diyor keşke taşınsa ama annem de gelmiyor ama tek de idare edemiyor biraz da huysuz iki arada bir derede kalıyorum üzülüyorum da tek yaşadığı içinArkadaşlar biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum ama lütfen okuyup bana bir akıl verir misiniz. Ben 2019 Ağustos ayında evlendim. Babam 10 sene önce vefat etti annem ben ve kız kardeşim yaşıyorduk. Kız kardeşim okul vesilesi ile yurtdışına gitti ve 2 ay kadar kalıp para kazanıp gelecekti. Ben gelene kadar annem sizde kalsın dedi eşimle konuştum tamam dedi. Ama kardeşim gelmedi orada kalmaya karar verdi ve annemi yanına alacağını söyledi.kardeşim gideli 1,5 sene olacak bu Mayıs ayı gibi annemi yanına almayı düşünüyor. Annem biz evlendikten sonra hemen bize kalmaya gelmedi aradan dört ay geçti ondan sonra geldi.Yaklaşık 1 sene olacak bize geliyor kalmaya ama arada kendi evine gidiyor gittiği zaman kendi evinde iki hafta kalıyor bazen 1 buçuk ay kalıyor ondan sonra bize geliyor.Annemin evi ile bizim evin arası otobüs ile 1 saat.Annem yalnız kalmak istemiyor.Eşim bu ayın sonundan sonra istemiyorum kendi evinde kalsın diyor bende kız kardeşimin yanına gidene kadar idare et diyorum ama olmaz diyor.Ben anneme nasıl söyleyeceğim bunu bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?