Eşim ve anlaşamazlığımız

Elifdiyebiri123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
42
-12
Arkadaşlar merhaba eşimle severek eevlendik 5 yıllık evliyiz 4 yaşında kızımız var ben tesettürlüyüm evlenmeden önce alkol içmediğini söyledi evlendik alkol kaçamakları , keyfi oynanan iddialar kızım olunca akşam işten sonra dışarıda takılmalar asgari ücret alıyor bana kredi kartı çıkarmış herşeyi al ye iç diyor yeter ki ona karışmyim , dışarı çıkmama karışmıyor ama beraber vakit geçirelim de demiyor hep tek takılmak istiyor akşam işten sonra 2 saat dışarıda takılıyor asla işten çıkıp eve gelmiyor hafta sonları kahvaltıdan sonra dışarıda asla beraber bişeyler yapalım kavramı yok semt dışına çıkmıyor her topluma kızımla tek katılıyorum asla anlamıyor beni o hep ben diyor ben biz odaklıyım bunları söylemekten dırdırcı çirkef hep üzülüp ağlayan negatif kadın oldum o dışarıdayken keyfi bozulmasın diye 4 yıldır herşeyi kızımla tek yapıyorum çünkü istemediği bişeyi çocuk ikna eder gibi isteksiz yaptırmak istemiyorum gel gör ki asla memnun değil çok güzel bir aşkla başladık sonuç bu ayrılamıyoruz orta yolu da bulamıyoruz çift terapisi felan asla kabul etmez onun gözlerinde ki mutsuzluğu görebiliyorum 4 yaşında ki kızımdan da benden de sıkıldığını söylüyor ayrılsak tamamen bitirir pişman olmaz

Arkadaşlar merhaba eşimle severek eevlendik 5 yıllık evliyiz 4 yaşında kızımız var ben tesettürlüyüm evlenmeden önce alkol içmediğini söyledi evlendik alkol kaçamakları , keyfi oynanan iddialar kızım olunca akşam işten sonra dışarıda takılmalar asgari ücret alıyor bana kredi kartı çıkarmış herşeyi al ye iç diyor yeter ki ona karışmyim , dışarı çıkmama karışmıyor ama beraber vakit geçirelim de demiyor hep tek takılmak istiyor akşam işten sonra 2 saat dışarıda takılıyor asla işten çıkıp eve gelmiyor hafta sonları kahvaltıdan sonra dışarıda asla beraber bişeyler yapalım kavramı yok semt dışına çıkmıyor her topluma kızımla tek katılıyorum asla anlamıyor beni o hep ben diyor ben biz odaklıyım bunları söylemekten dırdırcı çirkef hep üzülüp ağlayan negatif kadın oldum o dışarıdayken keyfi bozulmasın diye 4 yıldır herşeyi kızımla tek yapıyorum çünkü istemediği bişeyi çocuk ikna eder gibi isteksiz yaptırmak istemiyorum gel gör ki asla memnun değil çok güzel bir aşkla başladık sonuç bu ayrılamıyoruz orta yolu da bulamıyoruz çift terapisi felan asla kabul etmez onun gözlerinde ki mutsuzluğu görebiliyorum 4 yaşında ki kızımdan da benden de sıkıldığını söylüyor ayrılsak tamamen bitirir pişman olmaz
Peki siz çalısıyor msunuz?

Eeee ayrılsanıd pişman olmaz dıye mı ayrılmıyosunuz? Yani böle yapmaz şöyle yapmaz yorum yapmak istesek her yolu tıkamışsınız. Size ne soyleyelım istersınız?

Evlenmeden önce güzellik merkezinin yöneticisiydim bu işi yaparken tanıştık kızımı 2 kez kreşe verdim gitmek istemedi ağlamaktan hastalandı bakacak biri yok ve çalışamadığım için eşimin gözünde evde boş oturan biri gibiyim
Bir mesleğiniz varsa boşanmak da bir çözüm.Anlamadıgım asgari ücretle nasıl geçinebiliyorsunuz?istediğini al demeler kart cıkarmalar vs?

Kızınız eninde sonunda okula alışacak.Tam okul yaşı.O okula başlasın sizde işe başlayın belki bir şeyler değişir.degismezse o zaman tekrar gözden gecirirsiniz

Kendi evimiz borcumuz yok aylık 10 bin tl prim alıyor ortalama arabamız yok sadece cimri değil yani dışarda kızımla bişeyler yaparken yemek etkinlik vs. veya bişeyler beğendiğim zaman almamı istiyor

Kendi evimiz borcumuz yok aylık 10 bin tl prim alıyor ortalama arabamız yok sadece cimri değil yani dışarda kızımla bişeyler yaparken yemek etkinlik vs. veya bişeyler beğendiğim zaman almamı istiyor
Eski konularınıza biraz baktım da maalesef coktan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz size değer vermiyor yaşadıgı ve yaşamak istediği hayat bambaşka. Aslında size defalarca yıldırma politikası uygulamış, kendiliğinden bitsin siz bitirin gidin diye ama siz herşeyi yutup devam etmişsiniz. Sizn adınıza cok üzgünüm. Kuaförlük makyözlük vs bunlar ölmez meslekler, cocugunuz seneye kreşe başlar boşanıp ailenin yanında olmak daha iyi bir seçenek bence.

Peki de 27 binle, kira olmasa bile bu anlattığnız yaşam olmaz ki. Ya kartlar vs batıktır ya da başka işler ceviriyordur. Sadece alkol aldıgından emin msinz?

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın, gençliğine yazık...

Evlenmeden önce güzellik merkezinin yöneticisiydim bu işi yaparken tanıştık kızımı 2 kez kreşe verdim gitmek istemedi ağlamaktan hastalandı bakacak biri yok ve çalışamadığım için eşimin gözünde evde boş oturan biri gibiyim
En büyük hata işi bırakmak 🙁

asgari ücret alıyor bana kredi kartı çıkarmış herşeyi al ye iç diyor yeter ki ona karışmyim
Asgari ücret belirleme komisyonu konunuza sponsor mu oldu ? 🙄 Asgari ücret böyle bir şey değil; her şeyi değil, bir şeyi alsanız dahi yetmeyebiliyor.

Kreşe başlarken ilk zamanlarda ağlayıp sızlamayan bebe sayısı 3 falan, bu çocuk ilkokula başlarken de anneden ayrılmak zorunda olduğu için ağlayacak o zaman ne yapacaksınız? Gitmesin mi diyeceksiniz?
Çocuğu kreşe verin ve işe girin, bu adamla ömür geçmez ortada bir evlilik yok

Eski konularınıza biraz baktım da maalesef coktan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz size değer vermiyor yaşadıgı ve yaşamak istediği hayat bambaşka. Aslında size defalarca yıldırma politikası uygulamış, kendiliğinden bitsin siz bitirin gidin diye ama siz herşeyi yutup devam etmişsiniz. Sizn adınıza cok üzgünüm. Kuaförlük makyözlük vs bunlar ölmez meslekler, cocugunuz seneye kreşe başlar boşanıp ailenin yanında olmak daha iyi bir seçenek benc

Eski konularınıza biraz baktım da maalesef coktan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz size değer vermiyor yaşadıgı ve yaşamak istediği hayat bambaşka. Aslında size defalarca yıldırma politikası uygulamış, kendiliğinden bitsin siz bitirin gidin diye ama siz herşeyi yutup devam etmişsiniz. Sizn adınıza cok üzgünüm. Kuaförlük makyözlük vs bunlar ölmez meslekler, cocugunuz seneye kreşe başlar boşanıp ailenin yanında olmak daha iyi bir seçenek bence.
Evet , eşimle çok güzel bir ilişkimiz oldu evlilğimizden önce 25 yaşında evlendi benimle sanırım evlilik sorumluluğu rahat alkol içememe bunu kaldıramadı aramız iyiyken sen benim eşimsin seni çok seviyorum en iyi şeyleri hak ediyorsun diye konuşurken son 2 kez hiç bir suçum olmadan bana sinirlenip ( alkol aldığını veya daha rahat içmek için yaptığını düşünüyorum) bana ana avrat sövüyor sonra sinirliydim barışalım diyor beni tahrik ettin diyor ki saygısızlığına sesimi yükseltmem dışında ona sensin bile demiyorum beni manipüle ediyor, beni el üstünde taşırken bir anda yerin dibine sokabiliyor son 2 kavgamızda yapıyor bunu ama hiç bir suçum yokken kılıf arıyor ve haftalarca bunları ben yapmışım gibi tavır alıyor bana hemen barışmayınca küsmüyorum ama kalbim kırılıyor ve üzüntüden göz yaşım kalmadı aldatma asla söz konusu değil bu arada

Asgari ücret belirleme komisyonu konunuza sponsor mu oldu ? 🙄 Asgari ücret böyle bir şey değil; her şeyi değil, bir şeyi alsanız dahi yetmeyebiliyor.
Lütfen dinleyin aksi bir durum yok kızımla dışarda yemek felan yiyoruz ve eşya felan almıyorum giyimden bahsediyorum ki al dediği halde evimi gereksiz doldurmak istemiyorum alışveriş poşetleriyle eve gelmiyorum bişeyi beğenirsem almamı istiyor diyorum

Eşiniz koca olamamış eşiniz baba olamamış siz oldurmaya çalışıyorsunuz. Bekar hayatı yaşamak istiyordu madem neden evlendi hadi evlendi bir hata dedi kendince zaman ayırmayacağı çocuğu niye yaptı.

Nereden tutsa elde kalır bir türünün son örneği.
Siz hala iteleme ile götürmeye çalışıyosunuz ama işe daha fazla ara vermeden tekrar başlayın sonra yeni trendleri yakalamak sizi zorlayacaktır. Zira bu adam bu yolu sizinle bitirmez. Finish çizgisini birlikte göremezsiniz. Su kaynatmış yolda koyacak. 🤦

Yani biz sana kulüpçe boşan demekten başka ne yapabiliriz ki? 😢 mesleğin var mis gibi. Böyle adamlar evlenmesin ya valla. Ömrünü çürütürsün.

X