- 21 Mayıs 2024
- 42
- -12
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
Arkadaşlar merhaba eşimle severek eevlendik 5 yıllık evliyiz 4 yaşında kızımız var ben tesettürlüyüm evlenmeden önce alkol içmediğini söyledi evlendik alkol kaçamakları , keyfi oynanan iddialar kızım olunca akşam işten sonra dışarıda takılmalar asgari ücret alıyor bana kredi kartı çıkarmış herşeyi al ye iç diyor yeter ki ona karışmyim , dışarı çıkmama karışmıyor ama beraber vakit geçirelim de demiyor hep tek takılmak istiyor akşam işten sonra 2 saat dışarıda takılıyor asla işten çıkıp eve gelmiyor hafta sonları kahvaltıdan sonra dışarıda asla beraber bişeyler yapalım kavramı yok semt dışına çıkmıyor her topluma kızımla tek katılıyorum asla anlamıyor beni o hep ben diyor ben biz odaklıyım bunları söylemekten dırdırcı çirkef hep üzülüp ağlayan negatif kadın oldum o dışarıdayken keyfi bozulmasın diye 4 yıldır herşeyi kızımla tek yapıyorum çünkü istemediği bişeyi çocuk ikna eder gibi isteksiz yaptırmak istemiyorum gel gör ki asla memnun değil çok güzel bir aşkla başladık sonuç bu ayrılamıyoruz orta yolu da bulamıyoruz çift terapisi felan asla kabul etmez onun gözlerinde ki mutsuzluğu görebiliyorum 4 yaşında ki kızımdan da benden de sıkıldığını söylüyor ayrılsak tamamen bitirir pişman olmaz