Eşim ve ailesi

2 ayda ne biriktirdin böyle bacım ya..bu derin ve yersiz düşünceler ile 2.senede neler yaşarsın sen..
kendine yazık edersin başkasına birsey olmaz..az bi rahatla yahu..
Daha bunun düğün süreci var Horon yasak olmasına rağmen görümce damat halayı çekicem ben diye Benimle inatlaştı ve kayınvalidede bunu onaylayarak düğün gecemde renkli şallar çıkardı çantasından halay çektirmek adına . Görümce abisi ile vals dans yaptı herkes oynarken şarkıyı değiştirtti. Benim nişanımda da aynı olayı yapmıştı .Ben tabi kendi tarafımda arkadaşlarımda böyle abi ile özel dans yapıldığını görmediğim için garipsedim ben bunu eşime söylemiştim. O da düğünde aynı şey tekrarlanmayacak dedi ama görümce damat halayı çekemediği için bana inat abisi dans etmeye kalkıştı. Düğün günü kayınvalidenin evinden çıkarken benim akrabalarım şehir dışından gelmişti .Ailem daha damat evine gelemediydi bilmediği bir şehirde kuaför mağduru olmuşlardı. Kayınvalide evinde benim akrabalarım olmasına rağmen biz inelim de geride kalanlar kalsın demişti gülerek pişkin pişkin.Bunlar yapılmaması gereken şeyler bana göre yanlış .Evinde misafir varsa sen evden çıkmamalısın
Aslında dışardan bakıldığında yersiz oluyor ama gerçekten yaşayınca insan daha farklı oluyor maalesef .
Yani doluyum öyle böyle değil . Herkesin kaldıracağı yük farklıdır maalesef

Kredi çektiği zamandan beri hep ödüyormuş eşim zaten . Yeni ödemeye başlamadı . Eşim konuşturmuyor sen düşünme diyor bana .Ben ne diyebilirim ki bunun üzerine .

Daha 2 aylık evlilik birbirinize diş geçirmeye çalışmadan güzel güzel konuşun.1 seneye kadar düzeniniz oturur
Kimi zaman sabırlı davranabiliyorken kimi zaman hiç olamıyorum . Takma diyorum geçer gider diyorum kendi kendime sabret diyorum ama belli bişeyden sonra olmuyor içime ata ata patlıyorum sonra

olaylar yaşandığı esnada tepki göstermiyorsan ve bunlari icine atıp büyütüp daha sonra ısıtıp insanlara siz böyle yapmistiniz demenin faydası yok..
hoş yine onlara birsey demiyor burada içini döküyorsun..
haklı olduğunu düşündüğün bir konuda o esnada sorup hakkını arayacaksın, büyütmek istemedim o an sorun etmedim, gibi düşünceler doğru değil..
yineliyorum kimseye birsey olmaz kendi kendine edersin ne edersen..

Açıkcası ben de kocana pek güvenemedim.Daha 2 ay olmuş tabletle dolaşıyor geceleri

Doğru söylüyorsunuz . Düğün günü tartışma olmasın kendi gecemi mahvetmiyim diye ses etmedim ama sonrasından çok sinir oldum.

Eşin anlattıklarını anlatacaktır bence / anan evinde elime ait olmadığını söyleyecek bu psikolojiye hazırlıyorum kendimi
Ay bilmiorum.Eş bana çok itici geldı .Onlar gelecek dıye yer bakıo fln demısın kalbını karartma kız belkı sana suprız yapar

Kimi zaman sabırlı davranabiliyorken kimi zaman hiç olamıyorum . Takma diyorum geçer gider diyorum kendi kendime sabret diyorum ama belli bişeyden sonra olmuyor içime ata ata patlıyorum sonra
İçine at demedim karşılıklı sakin sakin suçlamadan konuşun.Böyle bir şey olduğunda ben böyle hissediyorum gibi...

Açıkcası ben de kocana pek güvenemedim.Daha 2 ay olmuş tabletle dolaşıyor geceleri
Yani biz beraber film izlememiz gerekirken veya uyuyor olmak gerekirken tablette oyun oynuyor . Bilemiyorum gerçekten .Oyunu bilmiyorum yabancı biri uygulama yazışmaları da okumuştum ondan yana sıkıntı yok

Eve görümcenin babası para koymadı mı ?

butun paraları kuruş kuruş eşin mi ödedi ?

eger babası para koyduysa evde tabıkı görümcenınde hakkı olacak ??? Babasının malı ? Kızın calsıp çalışmaması senı ılgılendırmez.

Bahsi geçen ev senden önce alındıgı ıcın senın payın olmuyor sanırım hukuki olarak bu durumda ben eşime maddi olarak destek olmazdım yani sen bu konuda haklısın tabı calısıyorsan ve paranı eşinin ailesiyle ortak olan evıne harcıyorsan bence harcamamalısın cunku cok sacma ve Sana ne faydası var.

Boyle konularda yalan soyleyıp evlenmek dolandırıcılık bence ev benım dıye yalan atıp paraları sana ödetmesi ıtıcı.

ha bide gece telefonuyla baska koselere cekılen bırı acaba ne yapıyodur o telefonla suphelı

Yani biz beraber film izlememiz gerekirken veya uyuyor olmak gerekirken tablette oyun oynuyor . Bilemiyorum gerçekten .Oyunu bilmiyorum yabancı biri uygulama yazışmaları da okumuştum ondan yana sıkıntı yok
Oyun da oynuyordur başka şeyler de yapıyordur.Koca koca adamlar ergen gibi oyun oynuyor hala.Evlenmişsin etmişsin neyin oyunu bu anlamadım bekar gibi gecenin köründe.Daha 2 aylık evlisiniz

2 ayda toplasak 8 hafta sonu var bence hemen alınganlık yapmayın.Bence Her zaman aynı saatte yatacaksanız diye de bir kural yok

Şöyle ki eşimin maaşı kira,kredi,kredi kartı,ve kredi kartından ödenen faturalara gidiyor bişey kalmıyor . Mobilya ve fırın borcunu ben ödüyorum ki .bana ait olan herşeyi ben kendim yaptım yani . Normal şartlarda eşim veya eşimin ailesi ödemesi gerekirdi .Kredi olmamış olsa mobilya ve fırın borcuna gidecekti .Bunu yediremiyorum ben . Cumartesi günü belli olacak yalan söyleyip söylemediği nasıl konuşmalıyım kayınvalide öyle konuşma yaptığında .

Bu görümceye niye kafayı taktınız bu kadar yaa sırf internet faturası için yüksek lisansını bırakıp işe mi girsin yani nasıl bir mantık bu? İlla çalışmak zorunda değil altı üstü bi internet faturası eşinizin ailesine yardım etmesinde bi beis yok bunu abartıyorsunuz. Ayrıca daha 2 aylık evlisiniz şimdiden ne tapu merakı anlamadım. Kredi ödemeseniz zaten kira ödeyecektiniz. Ben kayınvalideme tapu sorsam bana bu soruyu yakıştıramazdı sonuçta tapu mezara gitmeyecek kayınvalidenizle İlla ki size kalıcaktır. Kayınvalidem çalışan oğlu ile kalıyor maaşı da var ben yine de eşime hep annene harçlık verelim derim. Aile sonuçta bu birbirimize yardımcı olucaz.

Oyun da oynuyordur başka şeyler de yapıyordur.Koca koca adamlar ergen gibi oyun oynuyor hala.Evlenmişsin etmişsin neyin oyunu bu anlamadım bekar gibi gecenin köründe.Daha 2 aylık evlisiniz
Maalesef öyle o kadar mutsuzum ki .Sürekli ağlıyorum hayata küstüm resmen .Eşimşn bu uyuma ve oyun sevdası yüzünden.Ben para harcayınca mutlu oluyormuşum sosyalleşiyormuşum .O ise para harcamadan sosyalleşip mutlu olabiliyormuş .Dün bunu söyledi bana.1 haftadır yüzüm gülüyor ama içim kan ağlıyor resmen .Bana gelmiş diyor ki sürekli bişey mi oldu canın sıkkın gibi bugün akşam sürekli bunu sorup durdu .Kayıncalide de ne zaman eşimin işi uzasa o zaman arıyor .Bu kadar tesadüf olamaz.Buna da anlam veremedim

Biz ikisini de beraber yapıyoruz .kredi yerine diğer borçları ödeyerek yükümüz azalabilirdi .Bizde kendi evimiz için yatırım yapıp ev sahibi olabilirdik ödenen tutar az bir para değil .O paradan Yüksek mobilya ödememiz var .Biz burada zorluk çekiyoruz snlatabiliyor muyum .Bende mesela harçlık olmasa da eli boş gitmem bişeyler alır götürürüm kıyafet olur başka şey olur .Bunlae farklı şeyler bunlardan yana zaten sıkıntı yok.

İyi de güzelim ailesi de zaten borçluymuş bunu sen de yazmışsın. Maalesef her yerde gül bahçesi yok herkes istiyorki hep gül koksun ama maddi sıkıntılar olmasa manevi sıkıntılar baş gösterir. Eşimle herşeyimizi sıfırdan aldık ne benim ailem yardım etti ne onun ailesi. Üstelik ailesinin borçlarını da ödedik. 4 yılın sonunda şükür şimdi de evimizi aldık. Bi kez olsun eşime niye ödüyoruz demedim çünkü ödeyebilecek durumda bitek biz vardık. Adam benimle evlendi diye ailesini boş mu versin Bu kadar maddiyata kafa yormayın siz daha 2 aylık evlisiniz birbirinize vakit ayırın. Evde birlikte etkinlikler yapın, film izleyin, oyun oynayın, puzzle yapın. Eşinize de sorumlulukları noktasında yumuşak yaklaşın, erkekler çocuk gibi oluyor sen sert bir dille söylendikçe onun yapası olsa da yapmaz. Ayrıca yetişkin adama kocanız olsa da yatma kalkma saatine karışamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…