- 28 Eylül 2020
- 66
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi december3490
Daha bunun düğün süreci var Horon yasak olmasına rağmen görümce damat halayı çekicem ben diye Benimle inatlaştı ve kayınvalidede bunu onaylayarak düğün gecemde renkli şallar çıkardı çantasından halay çektirmek adına . Görümce abisi ile vals dans yaptı herkes oynarken şarkıyı değiştirtti. Benim nişanımda da aynı olayı yapmıştı .Ben tabi kendi tarafımda arkadaşlarımda böyle abi ile özel dans yapıldığını görmediğim için garipsedim ben bunu eşime söylemiştim. O da düğünde aynı şey tekrarlanmayacak dedi ama görümce damat halayı çekemediği için bana inat abisi dans etmeye kalkıştı. Düğün günü kayınvalidenin evinden çıkarken benim akrabalarım şehir dışından gelmişti .Ailem daha damat evine gelemediydi bilmediği bir şehirde kuaför mağduru olmuşlardı. Kayınvalide evinde benim akrabalarım olmasına rağmen biz inelim de geride kalanlar kalsın demişti gülerek pişkin pişkin.Bunlar yapılmaması gereken şeyler bana göre yanlış .Evinde misafir varsa sen evden çıkmamalısın2 ayda ne biriktirdin böyle bacım ya..bu derin ve yersiz düşünceler ile 2.senede neler yaşarsın sen..
kendine yazık edersin başkasına birsey olmaz..az bi rahatla yahu..
Aslında dışardan bakıldığında yersiz oluyor ama gerçekten yaşayınca insan daha farklı oluyor maalesef .
Yani doluyum öyle böyle değil . Herkesin kaldıracağı yük farklıdır maalesef