• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

Instagram meselesi için de yorumum şu şekilde; belki bir erkek arkadaşıyla küfürlü konuşuyordu, ya da açık saçık kadin olan video atti arkadasi belki, belki de siz bize nasil dert yandınız o da arkadaşına karım her seye cok karışıyor diye dert yandı. Yani sizin görmenizi istemediğiniz bir muhabbet gecmis olabilir. Bu illa bi kadinla oralarda konuşup sizi aldatiyor anlamına gelmez. Her silinen mesajdan şüphelenmeyin derim.

İyi akşamlar öncelikle herkese .

2 aylık evliyim. 1 sene sevgililik sonrası evlenmeye karar verdik . 9 aylık bir nişan süreci geçti . Pandemi süreci sebebi ile çok bir zaman geçiremedik. Sevgililik döneminde Biz yaklaşık 11 ay süre boyunca telefonla görüştük ve aralarda eşim gelip gitti haftasonu .Bu Arada biz aynı işyerinde çalışıyoruz ama eşim o zamanlarda şehir dışında çalışıyordu . Neyse nişanlanma sürecinde benim bulunduğum şehire yerleşti .Sonrasında nişan derken evlendik .

Eşim hep bana destek olacağını söylerdi . Geçen hafta yemeği hazırladım ,kendisi de topladı .Çok yorgun olduğum için hiç kalkamamıştım yerimden.Kalktığımda gördüm ki, sadece tabakları makineye koymuş . Bende bu sefer yıkadım kaldırdım.Odaya geçtiğimde neden yıkamadığını sordum .Cevabı ise ;yaparız oldu . Ertesi gün konu tekrar açıldığında ben masa toplamak istemiyorum .Yemek yapmak istiyorum dediğinde ben ise sana engel olmadım ,ne zaman istersen yemeği yapabilirsin ,bu evde sende yaşıyorsun dedim .Tamam ben yapacağım dedi .Ama anca haftasonu yapabilirsin ,haftaiçi yapamazsın ,masa kaldırmaya laf ediyorsun. İşten geldiğinde nasıl yemek yapacaksın dedim .konuyu kapandıydı öylece . Dün gündüz ise yine açıldığında sen istediğin zaman yemeğini ye ,kaldır .Bende acıktığımda yemeği yer kaldırırım dedi .Fazladan bir tabak kaldırmak bu kadar mı zor dedim .Kaldı ki artık sen bekar biri değilsin .Beraber yemek yenir ,kaldırılır bu şekilde olmalı,yatak odasında da beraber yatağa girilmeli .Ben haftasonları senle beraber yatağa girmiyorum,sabah uyandığımda da Yanımda görmüyorum dedim.Ben tek başıma yatıp kalkacaktım neden evlendim ki .Babamın evinde de bu şekilde hayatımı devam ettirirdim dedim.Cumartesi sabahı Pazar’a bağlayan sabah03:30 da uyandım,Yanımda yok.salona giderken o geldi elinde tablet .Napıyosun bu saatte dedim oyun oynuyorum dedi. Anlayacağınız sabaha kadar oturmuş oldu .Ben bu konuyu konuştuğumda evde bir huzur bırakmadın,haftasonumu istediğim gibi geçiremedim dedi .
Eşimin ailesi bizden farklı şehirde yaşıyorlar .Önümüzdeki haftasonu gelecekler .Düğün sürecinde ailesi ile sorun yaşadım küçük çaplı. Haliyle kırgınım görümce ile kayınvalideye . Onu da başka bir konuda açarım anlatırım.Eşimin şu anda ödediği bir kredi borcu var.Bu borç ise eşimin ailesinin oturduğu ev.Eşimle nişanlı süreçte bu konuyu konuşmuştum. Evin kendisine ait olduğunu ,tapusu kendi adına olduğunu söyledi .Daha önceden bir evleri varmış. Onu satıp bunu almışlar .Para yetişmeyince eşim kredi çekmiş ödüyor.Bu peşinat sebebiyle kardeşininde pay hakkı olduğunu söylediğimde tapu benim üzerime söz hakkı yok demişti .Bugün kayınvalide aradı konuşuyoruz . Konu evlerden açılınca ben eşim şu anda kredi ödüyor ,tapu onun üzerine ,Evinde kendine ait olduğunu söylüyor dediğimde yok onu ben sanan geldiğimde anlatırım,sende evin bir bireyisin . Konuşmalıyız .Tanımalıyız birbirimizi felan dedi. Söylemek istedi .Bunun üzerine senin konuşmandan evin eşime ait olmadığını anlıyorum öyle mi dedim. Geldiğimde konuşuruz uzun uzun dedi. Şimdi bundan ben ne anlamalıyım? Ben o kadar kendi evimiz olsun diye mücadele ediyorum.Mobilya ,fırın borcu ödüyoruz .Ben bana ait olan herşeyi yapmıştım .Ödemiştim .Ama aynı evin içine girince tabi öyle olmuyor .Ödemeler ona göre yapılıyordu. Geçen gün kırıldığım bir nokta daha ,eşim beni hiçbir zaman kahvaltıya götürmedi kendi isteğiyle ben bir kere dile getirince götürdü.Haftasonu kahvaltı mekanları bakıyor ,nasıl burası diye sordu. Muhtemelen ailesi geldiğinde kahvaltıya götürecek . Gezmelere götürecek.Evlendiğimizden beri sahile gitmişliğimiz yoktur. Ama ailesi geleceği için planlar yapılıyor . En çokta buna güceniyorum haksız mıyım? Ben gidelim dediğim zaman gideriz .Ay dönümünde yemeğe götürür .Ama bunlar dışında haftasonları hep evdeyizdir.

Eşimin ayrı yemek yeme,yatağa benimle girmemesi, benimle planlar yapmaması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Eşimin ailesinin ev konusunu açtığında nasıl konuşmalıyım sizce?

Çok uzun yazdım biliyorum ama anlatacak kimsem yok .Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık. Eşim ev konusunda yalan mı söyledi bana?
Planlari genelde kadinlar yapar erkekler uyar yanj bir yerlere gitmek istiyorsaniz plani yapin esinize hafta arasi haber verin kendini hazirlasin kafa olarak. Esiniz ne kadar kazaniyor bilemem ama ailesinin evini odese ne olur? Zaten anne babasinin kendi kattiklari parada varmis ama esiniz keske dogruyu soyleseymis.birde evleneli 2 ay olmus oda daha alisacak evlilik hayatina ve artik uykusunada karismayin adami hepten pisman etmeyin evlendigine

Back