- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 36
- Konu Sahibi asyazeynep01
-
Bence kimse için işinizi bırakmayın. Ailesi bu kez de yatılı gelirler sürekli size. Yine bunalırsınız gibi geldi bana. Ki karısının koynundan çıkıp kardeşini düğündem almaya giden adam lütfen evlenmesin. Taksi, otobüs yok muymuş? Eşim böyle bir şey yapsa bir daha birlikte olamazdım. Hastalık filan olur neyse de..
Tamamen aynı fikirdeyim. Aylarca gelir kalırlar. Bir yere gidecek olduklarında görümcelerini size yollar eşin ona da sesini çıkaramaz.
2,5 yıllık. Hayır yok çocuk.Çocuğunuz var mı kaç yıllık evlisiniz?
Öyle hissediyorum. Hayır bir de niaşn devresinde konuştuk bunları. Yok canım onlar asla bısey demez ben konuştum onlarla falan diyorduAdam ailesine taşınmak istediğini söylemeye korktuğu için şehir değiştirmiş. Çok itici ya ben de soğurdum.
Yatılı gelirlerse artık zaten dayanamam herhalde. Burda ilk başlarda çat kapı geliyorlardı ama kavgalar falan olunca benım istemediğimi anladılar. Çok şükür çat kapı gelmeleri kesildi.Bence kimse için işinizi bırakmayın. Ailesi bu kez de yatılı gelirler sürekli size. Yine bunalırsınız gibi geldi bana. Ki karısının koynundan çıkıp kardeşini düğündem almaya giden adam lütfen evlenmesin. Taksi, otobüs yok muymuş? Eşim böyle bir şey yapsa bir daha birlikte olamazdım. Hastalık filan olur neyse de..
İşte nadir olsa sıkıntı yapmayacağım. Yani iki adım ötede bir yere gidecekler mesela. Yürüyerek 10 dk; hemen ararlar gel bizi götür diye. Çok konuştum bununla ilgili ama hiç birşey değişmedi. O yüzden gitme kararı aldı; bende gitmeliyim diye düşünüyorum; ama geçmişte olan olayları kavgaları da zihnımden atamıyorum bir türlükardeşini düğüne götürdü ise alacağı da aşikar değil mi
yani götürmek daha erken saatte dönüş daha geç saatte
ben olsam ben de kızarım da elden bir şey gelmez
eviniz aynı şehirde uzak semtte de olsa bu tarz çağrılar devam edecekti zaten köklü çözüm ile taşınmış adam
bir de eşinizle tartışmak yerine farklı çözümler önerdiniz mi
ne bileyim gece kardeşi korkuyor mu yalnız kalamaz imajı neden var
o zaman bize gelsin dediniz mi vs vs
bir seferinde görümcem iş için sabah 5 te bri yere gidecekmiş
o şehrin bir ucunda gideceği yer öbür ucunda ve onların oturduğu semtte 7/24 taksi yok
bir arkadaşında kalacakmış onunda annesi rahatsızlanmış eşime gelip sizde kalayım sizden taksi ile giderim demiş bizim ev daha yakın
eşim de olmaz sen evinde kal ben seni gece gelir alır bırakırım demiş
gece 3 te gidip alıp geri dönmüştü mesela
bu nadir olur tolere edilir
çözümünüz eşinizle gidip yeni bir hayata başlamak
Evet işte bir taraftan beni geçmişte böyle üzdü; yeni evliliğimizi bir türlü yaşayamadık vb. gibi düşünüyorum. Onlar yüzünden sevdiğim başarılı oldugum işimden ayrılıcam vb. gibi düşünüyorum. Bir taraftan da o bizim için gitti orda çalışmaya diye düşünüyorum. Vicdan yapıyorum. İşte sorunlar belki büyük değil ama bana nedense çok büyük gibi geliyorBence yasadıgınız sorunlar cok buyuk degıl, gercekten degıl. Sız bıraz uyumsuzluk yasatmıssınız gıbı gelıyor.
Onun dısında adamı sehır dısına gonderıp, kendınız gıtmezsenız eger karaktersız olacaksınız farkındasınız dımı?
İşte dengeyi kuramıyor bir türlüSuç eşinizde tüm olaylarda bunu bilin. Eşiniz izin vermese kv hiçbir şey isteyemez de yapamaz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?