Eşim ve Ailem

Konusahibi alışmış yalan söylemeye , sıradan bişe baksana reelde de atıp tutuyor.
Eşinden işli gizli çevirip yüzüne baka baka yalan söyleyen insan burada da çok rahat atıp tutabilir ne var ki bunda, aşk olsun :)

nasıl bir manyak ile karşı karşıyayız bilemiyorum ....

Abla ; X xecemx84 bu hesap sana ait değil mi ? Evet ait

Daha bu sabah şu mesajda sana ait başka hesapları ben patlatmadım mı ?

patlattım !

Orada demedim mi ben gerçek hesabını deşifre etmeyelim farklı kişiler olabilir diye....

dedim ...

şimdi sen al ağzına edeyim der gibi yeni üyelik alık gelip neden benim alnımı kaşıyorsun ve utanmadan o ben değilim diyorsun ?

Taşlayın bunu da ......

Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusu

yüzsüzlüğün sınırı var diyen yalancıdır !

Ya ben bu konuyu sabah okuyup, bdv' geçen başka bir konuya çok benzetmiştim.
Kardeşlere verilen para mevzusu, eşin ev almak istemesi, konu sahibinin istememesi hatta boşanma aşamalarına gelinen bir konuydu, acaba aynı üye mi diye düşünmüştüm.

Yani artık Ecem mıdır secil mıdır nedir baştan aşağıya yalanci olduğunu düşünüyorum. Ne evli, ne de para verdiği ablası var.

Fakat yalan söylemekte ki amac ne merak ediyorum.

Ya niye öyle dediniz
Geçen sefer sayfalarca yürümüştü bu hikaye

Eşten habersiz maddi karar alıp eyleme dökme. Kadının kendi ailesine yardım etmesi. Ben bile aradan bir kaç gün geçince yazıyordum noldu diye.

Bu konu tutan bir konu bence

Ama bu kadar istikrarlı bir şekilde aynı konunun açılması bana gerçek olabileceğini düşündürüyor. Böyle bir olay aynısı olmasa bile çok benzer bir şekilde oldu veya oluyor.

Bence yaşanılan şey gerçek geçen sefer ailesine çok yüklendik diye kendince farklı bi hesap açmış. Ben trol olduğunu düşünmüyorum. Berbat bi ailesi var işte ancak bu kadar ayrışabiliyor onlardan özünde hepsi birbirinin laciverti. Annesiz büyüyünce ablaları annesi gibi olmuş,o yüzden bu kadar sömürülüyor anladığım kadarıyla.

Annesiz kalınca ordan oraya sürüklüyor hayat.

Valla ablanla gerekirse aranı boz ablandır tekrar düzelir eşinden gizli vermişsin öğrenince ciddi anlamda güven sorunu Yaşar evliliğinizi sarsar

Ya bu konu sıkıcı, para geldi mi gitti mi aldı mı, işte abla "Ödemem nanik" dedi de adam öğrendi de aman kavga da filan ı-ıh. Bak yazacaktı bir kv karakteri oluşturacaktı, fettan; abla dekolteli giyinecekti önce bi "Koskoca kadın utanmıyor da degajeli degajeli giyiniyor, komşum bir hanım var, kocasıyla pek bir samimi oldular sanki, durup durup konuyu komşuma getiriyor" filan diyecekti.. Baştan böyle bi giriş.

Bizler tabi bi delirecektik "Kadının günahını niye alıyorsunuz, hem giyiminden size ne yaşı var diye giyinemez mi?" falan buradan polemik gelecekti, bir grup diyecekti "E tabi insan yaşına göre giyinmeli" filan.

Sonra konu ilerleyecekti, "Kv bize geliyor yine, sizde kalacağım diye tutturdu" filan.. Kp ile kavga etmişler, kavga çıkarmış yine hususi olacaktı, ondan da bi diyecektik "Ya nereden biliyorsunuz kadının dört duvar arasında ne yaşadığını" diye, sonra kv iritesi olan arkadaşlar atlayacaktı "Kesin bahane etmiştir evet" diye.
Sonra da komşulu olaylar...
"Komşu adama güldü" filan diyecekti. Oradan da "Ya kadın sadece gülmüş olamaz mı ne fesatsınız!!!" denilecekti, bir grup konu sahibini savunmaya alacaktı "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye.
Offf... Adım adım polemik.

Böyle bi konu açsa negzel olurdu, hep beraber stres atardık dövüşürdük.

Son düzenleme:
Evli bekar memur paralar ablalar evler...
Çoklu kişilik bozukluğundan mı muzdarip acaba?

Arkadamdan gizli saklı işler çeviren eşim vardı bana sormadan bir sürü iş yapmıştı hepsi de sizin gibi maddi anlamda bir kere affettim ikinciye gene yaptı ve sonunda artık yüzüme bakamaz hala gelip kendi gitti boşandık size bir kere söyleyin eşinize dürüst olun başkasından ogrenmesin benim gibi bir banka mesajıyla falan ardından da ondan özür dileyin bir daha sakin böyle birşey yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…