Eşim ve ailem arasında çok çaresiz hissediyorum

Ailen ne diyor peki bu duruma?

Ben bugün bir karar aldım ve güçlü duracağım her zamanki gibi. Artık iyi niyet göstermeyeceğim kesin ve net konuşacağım. Belkide boşanırım 1 aya ama böyle gitmesine izin vermeyeceğim. Karşı tarafla oturup konuşamıyorum denedim olmuyor. En iyisi ya olur yada olmaz. Herkes kendi yoluna en fazla kariyer yapıp hayatıma bakarım. Kimseye güven yok. Böyle yapmazsam sanırım sağlığımdan olacağım. Hepinize çok teşekkür ederim. Kimse ailesinin kılına zarar gelsin istemez ben hiç ailemi üzmedim bu yaşıma kadar. Hep destek oldum hep mutlu etmeye çalıştım. En sonunda bir yuva kurayım dedim en büyük üzüntüyü de ben yaşattım. Doğulu ve batılı insanlar evlenecekseniz yüz bin defa düşünün. Çünkü emin olun kadınlara değer verilmiyor o tarafta. En okumuşu bile iyi davranınca değer sanıyor. Eğer boşanırsam yada devam ederse ki eşim hiç bu konuda ılımlı bile değil, size yazarım tekrar. Herkesi öpüyorum

bence senin ailen de gelsin kalmalı gelsin onun ailesi gibi. sırf takı için bu kadar olay çıkarılır mı ya. eşinin babasına neymiş neden gelinin takılarını sayıyor? ama tüm suç eşinde ailesini dizginleyemdiği gibi onların tarafında olmuş

burda esinizin ailenize killenmesini gerekecek bisey goremedim ben seni seviyor ve sayiyorsa ailenede saygi duymak zorunda senin ailen sonucta hic ilimli degil isi yokusa surunce eline ne geciyo acaba

Bende eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım daha doğrusu biz sorun çıkarmadıkça onlar bir havalara girdi hata üstüne hata yaptılar açıkçası yüzlerine tükürmek bile gelmiyor içimden bu kincilik değil kırgınlık herşeyi yap et kenara çık oluyor mu öyle ailen özür diledi mi bilmiyorum ama benim sülaleme kadar terbiyesizlik yapıldı sadece ben ve ailem değil yani eşin eminim ki haklıdır kin çok farklı birşey kin besleyen insan karşındaki insanın kötü olmasını ister bela okur eşinin böyle düşündüğünü sanmıyorum akrabalarına yaptığı haksız ama sende hiçbir olumsuzluk yaşamadığın halde onun ailesine bu tepkiyi gösteremezsin canın ciğerinde olsa hatalılar.

Biraz fazla bozuşmuşsunuz. Kötü olmuş. Ben de bu bohcadır takıdır işini sevmiyorum. Boşanmayı göze aldıysan bi süre uzlaşmayı dene güzellikle. Çocuk olmamasına dikkat et.

sizin konunuza baktim cok uzuldum, ozel olmazsa simdi ki durumunuz nedir ? Ankarada misiniz? Dava actiniz mi ?
Ankaradayim dava açtım eş olacak kişi pesimde pervane gibi dönüyor ilk davam 1 hafta önce görüldü mahkemede kendini öyle acindirdiki hakim tedavi ve evlilik terapisti dedi hala devam ediyor boşanmak istemiyomus gerekirse psikolojik tedavi görürmüş beni çok seviyomus çok emeklerle evlenmiş benimle bla bla bla anlicagin

simdi mi akli basina gelmis ? bence davanizdan vazgecmeyin cunku asla duzelmez. son pismanlik fayda etmiyor iste! Hakkinizda hayirlisi olsun, umarim biran once atlatirsiniz.

simdi mi akli basina gelmis ? bence davanizdan vazgecmeyin cunku asla duzelmez. son pismanlik fayda etmiyor iste! Hakkinizda hayirlisi olsun, umarim biran once atlatirsiniz.
Ee cnm dört sene sindirdi beni tehditlerle bide çocuk yaptı o cahil akliyla beni garantiledi ne istersem yapar dedi ezdikce ezdi dayakla adam etmeye çalıştı onun (deyimiyle) hani ben asiydim ya karşı geliyodumya şimdi işin ciddiyetini anladı rezil oldu bulunduğu yere kendi kuyusunu kendi kazdi cirpinsin dursun şimdi zerre vicdanim sizlamiyo

Böyle olacağını bilseydim diye bişey yok zaten böyle olacağı basbayağı belliymiş. Adam bi kere sözünü bile tutmuyor. Çocuk oyuncağı mı bu başta mihir kesip snr ben vazgeçtim demek. Sanırım nikahtan da vazgeçiyor. Adam bahane aramış ailenizle görüşmemek için. Hem suçlu hem güçlü. O olaylardan sonra nasıl eve gittiniz o adamla. Hadi gittiniz size o akşam bi daha görüşmem dedi nasıl kalmaya devam ettiniz.

Bu arada Doğu da da bir düğünüm oldu oraya bile bir tek baban gelebilir dedi. Sonra dan babam olmaz öyle şey annesine gelecek diyince geldi. Oradaki düğüne hiçkimseyi istemediler
Size inanmıyorum. Nasıl ya düğünüme annemi istemeyecekler, hatta hiç bi akrabamı. Babam tavır koyunca lütfedip izin verecekler ve siz de gidip ben gelinim diye ortada süzüleceksiniz. La havle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…