- 27 Şubat 2017
- 39
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi yesilperi17
-
Hiç bir şekilde görüşmek istemiyor sevgiyi geçtim saygı bile duymuyor.Cok zor bir durum, ama esiniz unutmamali ki sizi anne babanizin evinden aldi, ailenizi sevmese de saymak zorunda, bazi yasanan sorunlar yuzunden cok sik gorusmek istemeyebilir ama gerekli gunlerde gerektigi kadar yapmasi lazim. Evliliginjzjn basinda bunu oturtmaniz gerekiyor aksi halde her gecen gun sorunlar buyuyerek devam eder.
Senin ailen benim ailem yaparsaniz simdiden bu evlilik fazla yurumez.Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu ve anlatacak o kadar çok şeyim varki ama sizi sıkmak istemiyorum o yüzden elimden geldiğince kısa yazacağım. İstemeden itibaren düğün dahil ailem ve eşim arasında hep bir sorun oldu. En sonda da düğünüm rezil geçti. Düğünümde hep ağladım ve o günü hatırlamak bile istemiyorum. Eşim ailemle hiçbirşekilde görüşmek istemediğini söyledi o gece. Ve ben ona rağmen belki ileriye doğru düzelir diye düşündüm. Ben kendim görüşüyorum ailemle istediğim zaman. Daha sonra eşim kendi annesini neden aramıyormuşum diye hesap sormaya kalktı bana. Bende sen görüşmüyorsan bende görüşmüyorum artık dedim. Çünkü o sadece ailem değil sülalemle görüşmeyecekmiş. Eve misafirim gelirse evden çıkacakmış ve bende istersem onunkiler gelince gidebileceğimi söyledi. Ama fark şu benim ailem yada akrabalarım sadece oturmaya gelir ve evlerine döner, onun ailesi uzakta Doğuda yaşıyor. Geldiklerinde kalacaklar uzun süre. Ben evimi terketmem herşeyi onlara bırakıp. Bu değişmeyecek gibi görünüyor çünkü hiç bir şekilde konuşmaya dahi yanaşmıyor. Biz kinci bir aile değiliz ama eşim ve ailesi gerçekten kincilermiş. Asla konuşmayacakmış kimseyle. Bu nereye kadar böyle gider kestiremiyorum ama ben böyle de mutlu olamıyorum. Çok eksiğim ailemde mutsuz bende mutsuzum. Haha bu arada bana melek gibi davranıyor hiç bir sorunum yok bana davranışlarıyla ilgili şimdilik. Bu iş nereye gider ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sizce düzelirmi birgün.
Böyle şeylerin olacağını bilseydik evlenmezdik zaten. Düğün günü kim bilebilir ki böyle olacağını. Birbirimize karşı hiçbir kötü davranışımız olmadı bu olaylardan başka. Beni çok seviyor çok değer veriyor gibi hep. Ama ailem konusunda durum bu.İyi de niye evlendiniz ?
Ailemi kendim hiç ezdirmedim. Düğün günü bile dedim gidip boşanırı o zaman diye. Asla suçlamalarını kabul etmedim. Hala da ezdirmiyorum sadece evlendiğim için artık geleceği göremiyorumAilene bu kadar şey yapılmış bir de konuşmam görüşmem mi diyorlar.
Sen nasıl sineye çektin bunları anlayamadım.
Aileme saygı duymayan insanların hayatımda yeri olmaz benim.
İşin zor.Düzeltmen de zor.Bırak zaman göstersin ne olacağını madem evlendin artık.
AA daha neler gerçi var böyle aileler şaşırmamak lazım allah sabır versinBu arada Doğu da da bir düğünüm oldu oraya bile bir tek baban gelebilir dedi. Sonra dan babam olmaz öyle şey annesine gelecek diyince geldi. Oradaki düğüne hiçkimseyi istemediler
Bu arada ona göre kendisi ve ailesi haklı benim ailem yapmış herşeyi. Tabi ben bunun hep aksini iddia Etsemde kabul etmiyor.Ailemi kendim hiç ezdirmedim. Düğün günü bile dedim gidip boşanırı o zaman diye. Asla suçlamalarını kabul etmedim. Hala da ezdirmiyorum sadece evlendiğim için artık geleceği göremiyorum
İlk şunu anlamadım, anneniz bizde bohça var dedi sonra da söz akşamı onlardan mı bohça istedi?baştan anlatiyim ilk akşam istemede daha bunlar bizi yanlış anladılar. Söz kesileceksen eşime ve annesine annem daha önce bizde söz bohçası var diye söylemişti. Söz akşamı oldu isteme oldu yüzükler takıldı annem annesine demiş hadi getirin söz bohçasını bizde size verelim demiş bunlarda biz getirmedik öyle birşey dediler. Sonra biz onları rezil etmek için böyle oyun oynamışız bilerek yapmışız gibi olayı büyüttüler. Eşim daha zaten buradan anneme fena taktı. Biz konuyu kapandı sanıyorduk o akşam ama kapanmamış bir süre gitti. Sonra duruldu ortalık. Bu arada eşim ailesinden hiçbir maddi destek almadı. Hepsini eşim kendisi karşıladı ve benim ailem yaptı. Bu yüzden de sürekli o saçma bu saçma bohça neymiş o gereksiz falan filan olayları oldu bizde kendisi yapıyor diye hiçbirşey istemedik. Zaten zorlanıyordur diye. Kafalarına göre ne yaptılarsa o geldi. Gelelim düğüne. Bu arada ben onun ailesine hep anne baba dedim o hiç demedi. Alışamamış falan filan diye geçiştirdi. Düğünde takı oldu bizi takıları çıkarmak için organizasyon sahibi içeriye çağırdı. Bende ablama dedim gel sana veriyim diye. Bizde takılar bir yere koyulup birine verilir düğün bitince de kızla damada verilir. Eşimin babası da eline bir poşet almış peşimizden gelmiş neymiş efendim sayacakmış altınları. Bu defa da ablam siz napıyorsunuz dedi. Bu arada imam nikahında hoca bana düğünde takılan takılar kızındır diye midir biçti eşimde orada kabul etti ama bunu ailesine söylememiş. Hatta kendisidensonradan düşünmüş saçma diye ben de kabul etmiyorum falan dedi. Ama nikahta olur demişti. Ablamda takılar özlemin alamazsınız mihri diyince adam coştu ne mihiri bilmem ne diye. Bende çıkarıp vermedim boynumdan. Sonra tabi olay büyüdü. Eşimin ailesi çok kalabalık hepsi içeri falan geldiler her kafadan bir ses çıkıyor. Biz ablamla yalnız kaldık onların arasında. En son bizimkiler dışarıya gelmiş onlarda çıktı. Vay efendim biz onları parasıyla rezil etmişiz. Bu arada düğün benim memleketimde yapılıyor. Ve gelenlerin çoğu bizim misafirlerimiz. Neymiş ablam eşimi hırsız tutmuş kendi takılarının hırsızı mı olacakmış falan filan. Yani böyle böyle uzadı gitti. Şimdide sülalemden kimseyle görüşmek istemiyor. Ben böyle olacağını bilseydim evlenmezdim asla. Daha bunlardan başka çok şey var.
Yok ailem onlar biz birşey yapacakmışız dediğinde bizim adetlerde söz bohçası gelir dedi yarın akşam söz bohçası getirirsiniz dedi. Hem ailesine hemde eşime. Ama onlar getirmemişler hatta söylemediniz dediler.İlk şunu anlamadım, anneniz bizde bohça var dedi sonra da söz akşamı onlardan mı bohça istedi?
Eşiniz çok kurnaz bu arada. Aklı hinliğe çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?