- 19 Ağustos 2014
- 387
- 235
- 53
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.421
bu konudaki en yerinde yorum bu oldu sanırım. herşeyin yolu empatiden geçiyorannesi enişteye yollasın bakalım o şarkıyı. baba ne yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konudaki en yerinde yorum bu oldu sanırım. herşeyin yolu empatiden geçiyorannesi enişteye yollasın bakalım o şarkıyı. baba ne yapar
şu bile kanıt aslında. kalkıp eşiyle başbaşayken bunu ona derken,burada neden sustu.hayır tabi ki ilgisi var demesini beklemedim ama en azından kalkıp "evet içince bazı yanlış hareketler yapıyo" demek çok zor değildi.ablam kalkıp oralara gidip cingar çıkarıyosa en azından bu lafı etmeliydi.ailemin karsısında kocama asılıyosun demedim, telefonda söyledim.ailemin karşısında yaptıklarını anlattım bunlar ne demek bana söyleyin o zaman dedim.
böyle babadan böyle abla..kızmayın ama konu sahibi bataklıkta açmış gül gibisiniz...sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.
kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.
hayır tabi ki ilgisi var demesini beklemedim ama en azından kalkıp "evet içince bazı yanlış hareketler yapıyo" demek çok zor değildi.ablam kalkıp oralara gidip cingar çıkarıyosa en azından bu lafı etmeliydi.ailemin karsısında kocama asılıyosun demedim, telefonda söyledim.ailemin karşısında yaptıklarını anlattım bunlar ne demek bana söyleyin o zaman dedim.
ailenin genel portföyüne baktığımızda konu sahibi bu pasifliği ile dahi deprem hissi yaratmış..zira ota b..ka içen bir abla zil zurna ailenin karşısında küçük kardeşine ahkam keserken baba ve anne ablanda sorun yok otur yerine diyebiliyorsa...bu kadar mezhebi geniş bir yaşantının içinde konu sahibi resmen amerikaya baştutan Vietnam misalidir gözümde..ha yeterli mi yetmez ama evet dercesine kendi çapında göğüs germeye çalışıyor işte..arkadaşın bu kadar sessiz kalışı evliliğinde sürmüş,belli birazda kendi itmiş sanki insan bunu yaparmı yapmaz heleki ablaya suçlamak değil niyetim sadece kızıyorum herkes orta yerinden yarıldı kaç gündür ama herkeste olan anne abla eş enişte bu ailenin yapısı bu her halde rahatlar olabildiğince rahat böyle bir şeyi yaşıyan kişi ortalığı birbirine katar ya ne bileyim tamam zor şeyler ama bu kadar da ne yapayım yani demekle olunmaz bu kadar sessiz kalmakla olunmaz yıkılan evlilik var aile var onur var gurur var kandırılmak var herşey var içinde bilemiyorum nedir bu kadar sessizlik yak gemileri yık ortalığı ne olucaksa olsun sonra git başka şehre önceki yorumumda başkası olsa yani abla degilde yabancı olsa bir daha asla görüşülmez dedim doğruda aile içinde oluncamı bu kadar sessiz dıyorum ama abla bunu bilmiyormu enişte bilmiyor mu onlar aileyi şunu bunu düşünmediler de senmi düşünüyorsun.ben arkadaşa konu sahibinede kızıyorum hemde çok
eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.
kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.
hiç hayır demezler ben sana diyim enişte ile abla ortasına alır bu adamı yatırır..mezheplerini sorgulamaya zaten lüzum kalmadı enişte olacak densiz karım arkadaşlarımada hareket çekiyor diyecek kadar ya salak ya da felsefesi farklı..malumunuz swinger hayat tarzını benimsemiş mesnetsizlerde yaşıyor bu ülkede..Suçlu olan değilsin sen değilsin niye arkadaşının evinde vs. ezilip büzülesin
Tayin işlerinn olana kadar git kendi evinde otur
Kapının kilidini de değiş o hıyarı eve alma
Gitsin ablanda mı kalır başka yerde mi kalır kendi düşünsün
hiç hayır demezler ben sana diyim enişte ile abla ortasına alır bu adamı yatırır..mezheplerini sorgulamaya zaten lüzum kalmadı enişte olacak densiz karım arkadaşlarımada hareket çekiyor diyecek kadar ya salak ya da felsefesi farklı..malumunuz swinger hayat tarzını benimsemiş mesnetsizlerde yaşıyor bu ülkede..
yoo bence şu an ceketini almadan çıksın sonra devletin ona verdiği hakka dayanarak donuna kadar alsın..Onlardan herşey beklenir artık ama
Konu sahibi de sadece ceketini alıp çıkmasın yani, kendini düşünsün artık