Esim ve Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok zekisin.

Dayak yiyip aldatılıp hala kocamı seviyorum diyenler sizin gibi oluyormuş demek bence basiret bağlanması falan bu yoksa kim dayak yiyipte ben ona saldırdım der kötü birini iyi göstermek için kendini harcarki??

N
Nutkum tutuldu,ağzım açık okudum. Daha cicim zamanları böyleyse ilerde kızgın yağ döker bu. Bırakın canınızdan kıymetli mi? Nesini seviyorsunuz bu adamın cidden?

Ya kuzum ablan nasil uzgundur suan insan bile bile buni uapar mi? Ya kendine yaptigin eziyet. Yol yakinken ne oldu ne yasandiysa bitir gitsin. Boyle bir insani sen kenine nasil layik görürsün ??? Daha baslamadan boyleyse bitisi korkutur beni... Kac kurtul... Her seyi babana ablana anlat...

Neden bile bile lades diyorsunuz böyle bi ayıya afedersiniz evet cok asık olabilirsiniz ama sunu unutmayin kocaniz olucak sahis hayat enerjinizi somurur ki somurmeye baslamis bile size siddet aldatma yalanlari ne demek daha dugun yok yol yakin bosverin hayatiniza bakin
Dedikleri gibi fragmanda boyle adam
Ne yapicagimi bilemiyorum diyorsunuz ama unutmayin sunu hickimse vazgecilmez degildir unutmayin

Ayrica konu basligi olmamış. Esinle ablan arasinda olan bir olay yok. Eşinin seni dovmesi ve aldatmasiyla ilgili baslik secmen gerekir. Niyeyse konu bana gercek gelemiyor... Yani insan bu kadar kötülüğü yapmaz be kendine... Füze atsak daha iyi yanii offf. Burda yazanlarin sesini duy ve kendine gel. Sen değerlisin.. Ablan var baban var onlar için degerlisin... Esine tekmeyi baassssss

Hikayenin her iki tarafinada bakmak lazom. Neden ablaniz sizden uzaklasti esiniz ve ablaniz arasinda bir problem mi oldu?

lütfen ailene git sığın ve bu adamdan ayrıl

Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz anlamıyorum ya en yakın arkadaşımda sizin gibiydi çok uyardım ailene söyle dedim. Yok ailem kaldıramaz yok babam kalp hastası bişey olur falan filan . Sonuçta noldu evlendi 2 çocuk oldu boşandı geldi ailesinin yanına köpek gibide pişman ama iş işten geçti..

Eşiniz size paikolojikmen baskı uyguluyor ve sizi yönetmek istiyor. Siz tamamen ona bağımlı bir birey haline getirmeye çalışıyor.
Tabi farkında ki bu yolda da en büyük engel ablanız.. sizi ondan koparıp yalnızlaştırma çabası da bu yüzden.
Eğer eşiniz yüzünden ablanıza sırtınızı dönerseniz bütün hatalarınızın üstüne tüy diker ve anahtarınızı eş olacak adama verirsiniz. Devamında gelsin şiddetler, aldatmalar..

Yapman gereken ilk iş ablanı arayıp babanada haber vermesini söyle ve evde buluşup oturup konusun. Sen basından gecen he rköyü olayı anlat onlara. Hiçbirsey için geç değil ailen seni cekip cıkarsın bu bataklıktan. Farkındasın ama birsey yapamıyorsun ya işte sadece ablan ve babanla oturup sakın konusman yeterli

bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı değersiz hayatınız dayak küfür yalan aldatma adama tekmeyi koymak için illa sizi öldürmesimi gerekiyor ablandan daha büyük dertlerin var şuanda farkındamısın?

Ablam bazen cok sahiplendigi icin bazi kucuk konulara karsi cok kirilip uzuluyor. Ve esime karsi cok belli ediyor. Bende aralarinda kaliyorum.
Ablan haklı bu yüzden uzak size bence çünkü kendinizi ateşe atıyosunuz

Drama queenlige gerek yok.
Ayrılin.
Arabeks tavırlarla bir yere varamazsiniz.
Türk filmi değil yasadiklariniz.
Ablaniz niye üzülsun hem ?
Aksine böyle bir pislikten kurtulduğun için sevinir.

Fragmanda güzel şeyler varsa görüp görülecek olan güzellik onun çevresi ile sınırlı kalıyor. Ancak baştan aldatma hakaret şiddet varsa fragmaninda geçmiş olsun. 2 şey söyleyebilirim sadece birincisi ablani annen de görsen kardes de görsen aşırı bagimlilik seni mutsuz eder. Yanindan ayrilmayacaksin o zaman. Digeri de eşin için değerli tutulacağını söylemek çok güç fazla ve gereksiz fedakarlık seni onun için kolaylaştırıyor.

hakaret,yalan ve şiddetin hertürlüsüne maruz kalmışsınız acilen bu adamdan kurtulmaya bakın canınızın sizin için hiçmi kıymeti yok.insanın kendine yaptığı kötülüğü dokuz köy biraraya gelse yapamaz siz bunun en güzel örneğisiniz!

Bu adamla ciddi ciddi aynı eve girmek istiyor musunuz? Kendinize hiç mi saygınız yok , nişanlıyken bunları yapan insan evlenince neler yapmaz. Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz? Ablan üzülür diyorsunuz da sizin üzülmenizin hiç mi önemi yok. Yukarda bir arkadaş yazmış drama quenliğe gerek yok , ayrıldınız diye hayatın sonu da gelmedi.

Kaç yaşındasın ?
El kaldıran küfür eden adamla evlilik kararı verilir mi ?
Evcilik oynamıyorsunuz evlilik büyük sorumluluk.
Tekrar tekrar düşünün.
Size küfür eden kişiye karşılık size annelik yapan ablanızı da yabana atmayın.

Aman ayrılıp napacaksin!!!
Bu zamanda koca kolaymi bulunuyor
Daha ayni eve girmeden ye dayagi ye kufuru otur aşağı!!!
Sonuçta yaninda kocan olacak bu cok muhim!!!
Sise kadar kocan olur boru kadar hukmu olur!!!
Atalarımız bosa mi demis!!!
Umarım bu konular faketir
Dayak yiyor kufur isitiyor ablamla esim arasında sorun var diyor
Sorun senle esin arasinda!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…