• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet Resmi nikahliyim .... ondan haric cok daha buyuk olaylar oldu. Yalanlar ve aldatmalar. Baskalarina gelince bi kisi ile devam gitme derdim. Ama kendin yasarsan baya baska oluyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sanki kendime sahip cikamiyorum. Ben nasil bu durumlara dustum bilemiyorum.
Başkasına olursa kolay tabi demek. Ama o kadınlar senin bu yaşadıklarının herhangi birinde bile postayı koymasını biliyor. Başkasına böyle konuşup zora gelince yapamayanlara ayrı uyuz oluyorum. Neyse ...
Bence sen ona bağımlı hale gelmişsin bu kadar şeye ayrılmadığına göre. Ablana yaptığı davranış ayrı, senin hislerine önem vermemesi ayrı, aldatması,dövmesi... Adam daha napsın senin onu terketmen için. Ayrıl gitsin. Kendini bu kadar ezdirme biraz kendine saygın olsun ailene saygın olsun. Güçlü dur lütfen. Dünyadaki tek erkek o değil ki olsa bile yalnız kal daha iyi. Burnundan getirir hayatı. Bir kere geliyosun dünyaya. Buna mı harcayacaksın ömrünü?

Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Salak mısınız?Niye böyle şeyler yapıyorsunuz?Siz üzerini orttukce daha da azitacak bu herif.Kendinize gelin!Bir an önce ayrilin bu ruh hastasindan.
Böyle böyle tepenize çıkarın bu hanzolari,sonra kadın cinayetlerini duydukça biz kahrolalim burda..Hayret biseysiniz ya!

Herşeyi bir bir ablanıza ve babanıza anlatın çünkü biz burdan ne yazarsak yazalım sizi vazgeçiremeyeceğiz belli en azında biri sizi omuzlarinizdan tutup sarsarsa kendinize gelirsiniz belki

Merhabalar,

geri geldim....
Herseyi arkama birakip bosandim...
Hayatimi toparlamak zamani, kendimi kurtulmus hissediyorum....
Guclu degilim ama eminim guclu olacam! .
HEPINIZE TESSEKUR EDERIM !
Tebrikler ❤️ Her şeyi arkanıza bırakıp boşandıysanız güçlüsünüzdür, biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz. Umarım ileride sizi çok mutlu edecek biri çıkar karşınıza :)

Merhabalar,

geri geldim....
Herseyi arkama birakip bosandim...
Hayatimi toparlamak zamani, kendimi kurtulmus hissediyorum....
Guclu degilim ama eminim guclu olacam! .
HEPINIZE TESSEKUR EDERIM !

Pandemi dönemi evliyim diye açmışsınız konuyu. 1 yıl içinde anlaşmalı boşanılmıyor zaten çekişmeli de öyle de boşanamazdınız adli tatil var Eylül'de bitecek. Nasıl oldu bu boşanma ? Bana üyeler eleştiri yağmuruna tuttu diye böyle bir açıklama yaptınız gibi geldi.

Konuyu da silmişsiniz, yasak ceza yiyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back