Esim ve Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablanıza her şeyi anlatın ve ona sığının.

Adamın yaptiklarini bir nir ailenize anlatın ve yol yakınken boşanmak istediğinizi söyleyin. Ablaniz ufak yalanlarına bile böyle soğuk davranıyorsa bunları bilse kapı gibi sizin arkanızda durur. Ama böyle bir evlilige suruklenirseniz ileride cocukda olur olan da ona olur

Sana çok kızdım,Tüm bunlara rağmen hala o herifle berabersin.Ablan annelik hisleriyle yaklaşıp kocanın ne mal olduğunu anlamış da onun için uzak duruyor bence,yazık ya.Millet kına gecesinde hatta düğün gecesi ayrılıyor.Ayrılmak için hala şansın var,Sopa yemeye ne meraklı kızlarımız var.Allah akıl fikir versin

niye kendine bunu reva görüyosun. bide adamın gerçek yüzünü ailenden saklamaya çalışma. bu adamı niye iyi bilsinler ki adam bildiğin manyak

Kufurler etti el kaldırdı evleneceğin kisi sana ve tum bunlara ragmen bes senenin hatrına evlendın oyle mı? Keske senelerın hatrı demek yerine kendime saygı deseydin.

Senelerın hatrından dolayı vuran soven adamla evlenmıssın ya sonrasında Yasadıgın hicbisey kader degıl senın secımın onu dıyım, cunku sonrasını okumadım.

Sonradan gordum yorumlarda, aldatmısta senı.
Ne denir ki, ablan umarım senı cekıp alir.

Bacım adam seni dövüyor küfür ediyor aldatıyor eeee sen ayrılmak ve yıllardır yanında olan ablanın yanına gitmek yerine koca kişisi ile arasında mı kalıyorsun? Ya yapmayın şunu ya bu fragmanda bunlar varsa asıl filmde neler olacak belli ki şiddet yanlısı ayrıl bak ayrıl love_your_life demişti dersin. Ayrıl bırak arkana bakmadan kaç

Adamın evlenilesi bir tarafı yokken, siz kendinizi kaptırmış gidiyorsunuz. Kendi kendinize olan bu düşmanlığınızın sebebi nedir? İstemiyorum diyeceksiniz. Bu kadar. Hiç zor değil.
Ailenizle görüşün, olanı biteni anlatın ve kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeden ayrılın.

İyi halt etmişsiniz.
Düğün yapıp çocuk yapıp iyice çıkmaza sokun kendinizi
Ancak rahat edersiniz
Daha düğün bile olmamış adamın yapmadığı rezillik kalmamış.

Daha neyi bekliyorsun oldurmesinimi balik bastan kokarmia adamin ne b.k oldugu belli yol yakinken geri dön ayni eve girip birde hamile kalsan ne yapacaksin ?

Allah Allah çok ilginçsiniz kendinize ve ailenize zorunuz ne acaba

Saka mi bu..tek bir hayatiniz var farkinda misiniz..adam size resmen afedersiniz kopek çekiyor..hastalikli bir durum bu

Adam bir ilişkide yapılabilecek tüm falsolari yapmış ,ama siz hala onunla berabersiniz. Ayrılmak için daha ne yapması gerekiyor sizin için ?Tepki alacağım biliyorum ama düşündüğümu de yazacagim,siz bunları kendinize reva gorurken ,biz ne yapalım ?Bazı kadınlarda bu tip seviyor demek ki diyorum ben de .Sanki adam sizden ayrılsa yine aynı tip bir adam bulurmussunuz gibi.Hic mi gururunuz yok ya ?Bu tür adamlarla ilişkiye devam ederek ,bu adamların böyle kalmasını destekliyorsunuz . Şiddet mi gordun ayrılacaksın ,aldatıldın mi ayrilacaksin,öyle iki gün ağlayıp 10 gün trip atıp ,ozurler sözler barismayacaksin.Once sen kendine sahip çıkacaksın sonra başkaları .Sen bile kendine değer vermezsen kim niye sana değer versin .Kusura bakmayın ağır yazdım ,bir dusunun bunları ve bu adamdan ayrılın.10 çocuk sahibi olsanız 30 senelik evli olsanız bile böyle yapan adamdan ayrılın.Lutfen bir kadın daha heba olup gitmesin.
Ablanin da gözlerinden öperim ,siz anlatmasaniz bile akıllı kadın sezmis demek ki .

İşte bunlar hep CANIM KOCACIĞIM, ONSUZ BEN NE YAPACAĞIM sendromu. Tedavi şart

Ne yapacağınız açık ve net değil mi? Boşanmak???

Valla yol yakinken don ilerde coluk cocuga karisacagin bi omur yasayacagin adam sana
yuzunu ucundan gostermis daha da pisman olmak istemiyosan don koca bulunur aile bulunmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…