Ablanıza her şeyi anlatın ve ona sığının.Simdi bana soyleyin. Ben ne yapmam lazim ? Goruyorum ama karar alamiyorum. Ellerim kollarim bagli. Hak etmedigimi biliyorum. Ben kufursuz bir kiz oldugum halde kufurlu oldum. Siddette hayir diyen kendini savunmak icin saldiriyorum. Bagirmadigim halde bana bagiriyor diye bende bagirmalara alistim. Kavga dovuse hayir diyen boyle kavgali kufurlu dovuslu saygisizca bir evlilige sahiplendim.
İyi halt etmişsiniz.Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Daha neyi bekliyorsun oldurmesinimi balik bastan kokarmia adamin ne b.k oldugu belli yol yakinken geri dön ayni eve girip birde hamile kalsan ne yapacaksin ?Simdi bana soyleyin. Ben ne yapmam lazim ? Goruyorum ama karar alamiyorum. Ellerim kollarim bagli. Hak etmedigimi biliyorum. Ben kufursuz bir kiz oldugum halde kufurlu oldum. Siddette hayir diyen kendini savunmak icin saldiriyorum. Bagirmadigim halde bana bagiriyor diye bende bagirmalara alistim. Kavga dovuse hayir diyen boyle kavgali kufurlu dovuslu saygisizca bir evlilige sahiplendim.
Allah Allah çok ilginçsiniz kendinize ve ailenize zorunuz ne acabaAldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
İşte bunlar hep CANIM KOCACIĞIM, ONSUZ BEN NE YAPACAĞIM sendromu. Tedavi şartAldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Ne yapacağınız açık ve net değil mi? Boşanmak???Simdi bana soyleyin. Ben ne yapmam lazim ? Goruyorum ama karar alamiyorum. Ellerim kollarim bagli. Hak etmedigimi biliyorum. Ben kufursuz bir kiz oldugum halde kufurlu oldum. Siddette hayir diyen kendini savunmak icin saldiriyorum. Bagirmadigim halde bana bagiriyor diye bende bagirmalara alistim. Kavga dovuse hayir diyen boyle kavgali kufurlu dovuslu saygisizca bir evlilige sahiplendim.
Valla yol yakinken don ilerde coluk cocuga karisacagin bi omur yasayacagin adam sanaEvet Resmi nikahliyim .... ondan haric cok daha buyuk olaylar oldu. Yalanlar ve aldatmalar. Baskalarina gelince bi kisi ile devam gitme derdim. Ama kendin yasarsan baya baska oluyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sanki kendime sahip cikamiyorum. Ben nasil bu durumlara dustum bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?