Oncelikle cok ama cok uzuldugumu bilin. Sizi okadar iyi anliyorumki. Benim oglum da yürüyemez hale geldiginde agzindan tek lokma gecmediginde elimle tane tane mama yedirmieye calisiyordum. Bagisikligi dusup burnu kanamaya bile baslamisti gunlerce durmadi kanamasi. 6 farkli ilacin yaninda bir de bunun icin iki ilac daha kullanmaya baslamistik. Onu kaybedicegimi dusundukce daha kotuye gidicegini dusundukce kendimden geciyordum. Ara ara bahceye cikip kontrol ediyordum tepkisiz uyudugunda acaba gercekten uyuyor mu diye.. inanin cok ama cok iyi anliyorum sizi. O durumda olsaydim, tolisimin durumu kotuye gtseydi ve bir karar vermek zorunda olsaydim, ilk dusunucegim sey ona biraz daha zaman tanimak olurdu. Biliyorum maddi olarak da cok zor bunu karsilamak ama ben en azindan guvendigim bir vet daha giderdim, baglandigim vet de cozum bulamadiysam ve durum kotuye gidiyorsa. Ha baktim olmuyor, eminim duzelmiyceginden o noktada daha fazla aci cekmesini istemezdim. Ama size sunu soyliyim bu durumda eger o karari ben vericeksem tek bir sey beni rahatlatirdi. Kimseye birakmazdim oglumu. Biri yapicaksa bunu uygun kosullarda yine o parayi verirdim ama ben yapardim, kimsenin dokunmasina izin vermezdim. Bu cok zor gorunsede cok yipratici gorunse de bizler icin, bence olmasi gerekn bu. Baska bir el degmemeli baska birinin eline kalmamali. Onlar bizim hayvanimiz. Onceki ogluma 13 yil baktim, simdiki oglum 6 yasinda. Siz yavrunuza 12 yildir herseysiniz. durumun duzelmiceginden kesinlikle emin olduysaniz o parayi canini almak icin degil ona daha fazla aci hissettirmemek icin vericeksiniz. Size tavsiyem oyle bi durumda gozlerini size kapasin. Baskasini gormesin son aninda, cunku 12 yil boyunca gozleri size aitti. Suan sizinle agliyorum bunlari yazarken emin olun. Empati bazen cok fena bir sey. Ve dedigim gb eger gucunuz buna yetiyorsa yapilacak bir sey kalmadigindan emin olmak icin kisa surede baska yollar da deneyin. Ona gore kararinizi verin. Kopeginiz icin dua edicem. Umarim bir cikis yolu bulursunz.