- 30 Nisan 2020
- 232
- 187
- 18
- 26
Kufurler etti el kaldırdı evleneceğin kisi sana ve tum bunlara ragmen bes senenin hatrına evlendın oyle mı? Keske senelerın hatrı demek yerine kendime saygı deseydin.
Senelerın hatrından dolayı vuran soven adamla evlenmıssın ya sonrasında Yasadıgın hicbisey kader degıl senın secımın onu dıyım, cunku sonrasını okumadım.
Sonradan gordum yorumlarda, aldatmısta senı.
Ne denir ki, ablan umarım senı cekıp alir.
Ben böyle kadınlara kızıyorum. Sert konuşabilirim.Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Ablanızın düğününden sonra mı aman diyim sakın dicem de dinlemezsiniz son cümlelerinizden ayrılmayacağınızı sezdim daha da bişey yazmaya gerek yok bunca yorumu dikkate almayan bir insanayasim 29, yurtdisinda kaliyorum. Universiteyi bitirdim. Esimde liseyi bitirdi. Anlatmadigim kucuk olaylar: esimin bulunmiyacak ortamlarda bulunmasi. (Ot cekmek) ve yillarin ‘birakacam’ sozu. Beni nasil kandira billecegini cozmus. Yalanlar ustune yalanlar. Belki ‘dugunu’ erteyelim diyip ablamin dugununden sonra. Birakmak en mantiklisi ama iste alisik oldugumuz duygular (ii yada kotu) beni korkutuyor
Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Ablan sen evliliğinde aldatıldığında, dövüldüğünde, ezildiğinde ve ağladığında sevinecek mi? Ne güzel kardeşim benim için düğününü iptal etmedi, beni çok sevindirdi mi diyecek sence?Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
Belasını arayan kadınlar anketi yapılsa siz bütün Avrupa ve Ortadoğuda açık ara birinciliğe oynarsınız yemin ederim.Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Aferin size.Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?